• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana akıl verir misinz hemen

ne paylaşımı yapıyorsun ki? bikinili fotoğrafını koyacak halin yok herhalde. bir de sende ekli olan kişiler arkadaşların, akrabaların falansa ne gibi bir sorun olabilir ki? valla benim anladığım erkek arkadaşın kendi kullanım amacını bildiği için, senin hesabını kapatmanı istiyor... neden çünkü kendine güvensiz ve sana da güvenmiyor...

Aynen çok katılıyorum size kesinlkle

Bir erkeğin her dediğini sırf o istiyor diye yapılmaz..bir ilişki nasıl başlarsa oyle gidiyor ne yazıkkı... Olurda bu ilişki ciddileşirse bunun herdedigini yaptırmaya çalışacak. Bu gün Facebook kapa der... Yarın benden izin almadan dışarı çıkamazsın der öteki gün istemedigi bişey yapsan kıyamet kopar..
Herkes kendi istediklerini yaptırmaya çalışıyor.facebook kendi kapatacak mı bunun karşılığında.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayır kendisi asla kullanmiyor sadece bana çıkma teklifi etmk için açmıştı sonra kpatti o hesabi:16:

sevdiceğiniz belki de kapatmamıştır face ini ya da başka hesap açmıştır ve o hesaptan başkalarına da yazıyordur....Ve en önemlisi kendisi o işleri çevirdiği için sizi de kendi gibi sanıp size face inizi kapatmanız noktasında baskı yapıyordur.....bu da bir olasılık , aklınızın bir ucunda tutun zira kişi kendinden bilir işi demişler

Merhaba arkadaşlar benim bir yıllık bir ilişkim var. Size sormak istediğm bi kaç sorum var
1)Sevglm facebookda erkek tanıdıklarım olduğunu gördü. Ben sevmiyorum uygun bulmuyorm face twitter kullanan kızları dedi. Kıskanç bi insan. ama annem diyo ki ilerde bu senin için daha sinir bozuc kıskancliklar yapmaz mi ve yaparsa bu durum seni sinirlendirebilir diyo. ben cok sevmem aslinda sanal alemi kk dışında :kkk: sorum şu sizce sevgilisinin facebook a üye olmasıni istemeyen bi erkek çok mu takıntılıdr?

2) yine bu konuyla ilgili olacak böyle bir durumda o istemiyo diye face yi gercekten kullanmayi bırakmalı mıyım yoksa böyle yapmak ipleri onun eline mi vermek olur? Bu konuda önemli kurallarınız nelerdir ? Yani.ne yaparsam ipleri onun eline vermiş oluyormm ? Sonra evlenince tepeme çıkmasini istemiyorum. Bunun için öneriler var mi bana lütfen acil cevap veriin :43:

valla tatlım eski sevgilimle çıkarken oda benim face kullanmamı istemiordu ve kapattırdı 2 yıl dondurdum o şekilde..o da dondurmuştu güyasına:35:gitmiş başka bi face açmış gizli haberim yok gelsin kızlar gitsin muhabbetler falaann..bi kişiyi hayatının merkezine koyma o ne derse he deme..ben herşeyine tamam dediğim için ihanet etti..çünkü onunn her dediğini yaptığım için beni kaybetmekden korkmadı artık..

Son düzenleme:
Back
X