- Konu Sahibi Mariahuakina
5 yıldır birlikteyiz, 2 aylık da evli...Severim kocamı, o da beni ama kavga ettik mi yer gök inliyor yaaaa. İkimizde resmen çıldırıyoruz sinirden. Evlendiğimizden hatta evlenmeye karar verdiğimizden beri sakinleşmiştik; ama dün yine... Canımız tatlı çekti, ben de dedim ki hayatım marketi ara da dondurma söyle, yeriz. Bu ara pcde oyun oynuyor tabii, kalkmak gücüne gidiyor. Bir 10 dkönce de telefonda olmama rağmen çöpü kapıcıya ben verdim, arkadaşıma seni daha sonra ararım diyerek. Paşam kalkmıyor yerinden.
Neyse, kalktı ve beni acayip kıran cümleler kurmaya başladı: Ben bir şey yapacaksam yapmalıymışım, ona yaptırmak da neymiş gibi cümleleri böyle taramalı tüfek gibi dizdi. Ben de dellendim tabii, bağırıştık. Yatak odasına geçtim, yanında kalırsam kötüleşiriz diye. Gece uyumaya gelmedi, salonda yattı.
lmaz: üffff gerilmekten nefret ediyorum yaaaa ve hatasını kabul etmemesinden! Akıl lütfen!
Neyse, kalktı ve beni acayip kıran cümleler kurmaya başladı: Ben bir şey yapacaksam yapmalıymışım, ona yaptırmak da neymiş gibi cümleleri böyle taramalı tüfek gibi dizdi. Ben de dellendim tabii, bağırıştık. Yatak odasına geçtim, yanında kalırsam kötüleşiriz diye. Gece uyumaya gelmedi, salonda yattı.