bana akl verin, hi bir ey dnemiyorum.

Canım benim kafana takacak kadar ciddi bi ilişki için daha çok erken. Çok sallama bu kadarda üzülme, derslerine yoğunlaş bence.

bence sen onu sevmiyorsun onun sevgisine ilgisine alışmışsın o yüzden bu kadar derdin... zira aldatmak sevdiğin adama yapılacak bi davranış da değil zaten gözün başkasını nasıl görürki eğer ki aşıksan bence sen şu an oyuncağını kaybetmiş çocuk gibisin o yüzden zamanla geçer hepsi....

bence sen onu sevmiyorsun onun sevgisine ilgisine alışmışsın o yüzden bu kadar derdin... zira aldatmak sevdiğin adama yapılacak bi davranış da değil zaten gözün başkasını nasıl görürki eğer ki aşıksan bence sen şu an oyuncağını kaybetmiş çocuk gibisin o yüzden zamanla geçer hepsi....

:lepi:vereliniortak

1. erkek asla affetmez affetsede unutamaz olanları
2. sen sevmiorsun cnm ilgisine sevgisine alısmıssın
3. aldatmam zorla oldu demişsin ama istemesen öldürseler yapmazdın

kısaca ayrılın herkes kendi yoluna gitsin ikinizede yazık:olmaz:

canım aldatmam zor oldu demişsin bunu biraz açar mısın?
eminim kimse senin boğazına bıçak dayayıp aldatacaksın demedi.
gerçekten sewdiğin biriyse zorla aldatma nasıl oluyor onu da anlamadım.

aldatılma affedilemez birşey,affedeceğini sanmıyorum,seni üzmek we egosunu tatmin etmek istiyor belli.(bak bensiz yapamıyor gibilerinden düşünüyor olabilir)

sen onu nekadar üzdüysen o da seni üzecekmiş.çook saçma yaa,oyun mu oynuyorsunuz allah aşkına.sen böyle diyen birine nasıl tahammül edebiliyorsun...

şu yaşta psikolojini bozmak mı istiyorsun?aklını biran önce başına topla...

Peki sen aldatılsaydın karsındakıne nasıl davranırdın ?
Aldatan kısı zten aldattıgını sevmedıgınden, bıseyler eksık oldugundn aldatır...
Hal boyleyken neden uzuluyorsun kı bosver gitsin ...

hem aldattım diyorsun hem de onu geri istiyorsun.bazı şeylerin telafisi yoktur.aldatma da onlardan biri.

hatanı yaptıysan cezanı da tıpış tıpış çekeceksin arkadaşım kusura bakma...

intikam almış kaldı ki siz bunu çoktan hakketmişiniz ama bu işin cılkı çıkmış dallas gibi yani daha bu işten ne size ne de ona hayır gelmez.bir ilişkinin temelini oluşturan en önemli şey sadakat ve bağlılıktır bikere sizde bu yok bu olmadan da ilişkide ciddiyet samimiyet olmaz.bence siz olan olmuş yolunuzu ayırın saçma sapan bir şeye dönüşmüş.

evet çok saçma oldu yaa ve ben bu saçmalığın içindeyim bizim ilişkimize bizden başka herkes karışıyo ağzı olan konuşuyo onu dolduruyolar beni dolduruyolar sonra olanlar oluyo hep bu başkalarını dinlemekten oldu zaten.Aldatma meseleside şu 2 gün konuştuk yani halam dedi o çocuk beni tehdit edince halamda konuş kendinden bıktır senden soğusun dedi dediğide oldu çocuk bana 2 gün dayanabildi ama ben o çocuğa karşı hiçbişiy hissetmedim.sadece bu işten zararsız çıkmak için yaptım bunu böyle olacağını bilmiyodum zaten o buna fazla takılmıyo asıl sorun onu terslemem ama hakediyo yaa ben napayım benim o kadar sorunum varken bide onunla uğraşıyorum hep başkalarının istediği gibi yaşamaktan bıktımm off nasıl düzelecek şimdi yaa işler çıkmaza girdi iyice

mdem bu dolduruları biliyordunuz

sizin aklınız yok mu , nasıl başkalarının dolduruşlarına izin verebiliyorsunuzkafamçokkarıştı

ha milletin işi gücü sizin ilişkininzi bozmaktır dordururda , siz niye bu dolduruşlara geliyorsunuzkafamçokkarıştı

çocuk musunuz ? nereye çekseler oraya gidiyorsunz

sorun onu terslemem ama hakediyo yaa ben napayım benim o kadar sorunum varken bide onunla uğraşıyorum

sadece iyi gunde mi sevgili oluyor insanlar:oklava:

sorunun varken bir de onunla uğraşamıyrosan niye adamın hayatına girip zehir ediyorsun

haketmişsin bence ayrılığhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_evila.gifı-tatlicadiarzu-

onu çok seviyorum yada sevdiğimi zannediyorum bensiz ne yapar o yaa ayrılaldan beri hali çok kötü kendini bırakmış öyle konuşmaları tuhaflaşmış buda beni çok üzüyo o yeterince uğraştı bu ilişkiyi kurtarmak için artık benim bişiyler yapmam lazım ama nee?:sinifsinif:

çıkıp karşısına af dleyeceksin:delphin:

ne kadar itip kaksamda bu adam benim diye düşünmüşsünüz heralde

afetmese sizi daha iyi yapar:1closedeyes:

erkek arkadaşının seni öldürmediğine ve sokak ortasında seni dövmediğine dua et..
kendince senden intikam alıyor onun yaptığıda yanlış kendisine zarar...
ama aldatılan bir insanın yapabileceklerine akıl sır ermez...
bence bu olayı "yaptığın ve yapmaman gereken bir ayıp ve hata olduğunu kabul edip
kenarına çekil"...sevgilin zaten delirmiş durumda bundan sonrada sana güvenmeyeceğine göre ilişkinin üstüne gitmenin zorlamanın anlamı yok diyorum

ya benim 3 senelik bi ilişkim vardı eylülde 4. seneye girecektik aramız çok iyiydi ama ben son 1 sene bazı hatalar yaptım yani onu aldattım tersledim sürekli.Aldattığımı bildiği halde beni genede kabul etti sonra durup dururken benden ayrıldı benim onu aldattığım ve terslediğim için benden soğuduğunu söyledi ama hala seviyo bundan eminim neyse ben bunu barışmak için aradım biraz nazlandı inanamadı şaşırdı sonra ertesi gün ben ve ailem hakkında abuk sabuk bişiyler duymuş ama duyduklarının aslı astarı yok bu yüzden benden tamamen soğuduğunu söyledi bende yalan olduğunu öyle bişiy olmadığını falan söyledim beni kıskandırmaya çalışıyo şimdi olgunlaştığını görücem diyo biraz zaman istedi ama ben bekleyemiyorum onsuz kendimi çok yanlız hissediyorum ayrıldığımızdan beri sanki hiç üzülmüyo gibi onu tanıyamıyorum artık ve bazen dayanamıyorum ve konuşmayalım artık diyorum sen beni tanımıyosun ben seni diyorum ama dinlemiyo arkadaş olarak konuşcaz diyo bırakmıyo msn de falan denk geldiğinde sürekli yazıyo benim ona yaptıklarımı o bana yapacakmış çektiğim acıları anla acı çekmeni istiyorum biraz o zaman beni anlarsın diyo benim yüzümden çok acı çekmiş sırf o istedi diye hayatımdaki bütün erkek arkadaşlarımı çıkardım ondan sonra itiraf etti zaten herşeyi ya ben napıcam nasıl bişiy bu biraz akıl verin çok zor durumdayım sevgilisnden asenağlamayrılanlar kulubünede yazdım ama biraz detaylı anlattım zaten karışık iyice karıştı nolur bi akıl verin bitireyimmi tamamen konuşmayayımmı yoksa üstünemi gideyim bazı şeyler yaşadık ve şimdi ayrı olduğumuz halde konuşmak canımı yakıyo biraz uzun yazdım ama dahada uzun bu özetlenmiş hali gibi bişiy kafam durdu resmen napıcağmı bilmiyorumsenağlama

Onu aldatirken kaybetmeyi göz aldinda simdi neden göze alamiyorsun?

Sirf kendi egonu tatmin etmek icin onunla berabersin sen! Sevgi falan degil bu!

Onun seni sevmesi hosuna gidiyor...hepsi bu!:delphin:

Simdi baktin gördün 1. numara degilsin artik...tabiki pacalar tuttustu...

Bence bu iliski bitmis zaten...cok fazla lackalasmis...hayir gelmez:kahve:

evet çok saçma oldu yaa ve ben bu saçmalığın içindeyim bizim ilişkimize bizden başka herkes karışıyo ağzı olan konuşuyo onu dolduruyolar beni dolduruyolar sonra olanlar oluyo hep bu başkalarını dinlemekten oldu zaten.Aldatma meseleside şu 2 gün konuştuk yani halam dedi o çocuk beni tehdit edince halamda konuş kendinden bıktır senden soğusun dedi dediğide oldu çocuk bana 2 gün dayanabildi ama ben o çocuğa karşı hiçbişiy hissetmedim.sadece bu işten zararsız çıkmak için yaptım bunu böyle olacağını bilmiyodum zaten o buna fazla takılmıyo asıl sorun onu terslemem ama hakediyo yaa ben napayım benim o kadar sorunum varken bide onunla uğraşıyorum hep başkalarının istediği gibi yaşamaktan bıktımm off nasıl düzelecek şimdi yaa işler çıkmaza girdi iyice

vay be ne sevgi ama...onu tersliyorum hakediyo...
napacaksınız...
:delphin::delphin:

onu çok seviyorum yada sevdiğimi zannediyorum bensiz ne yapar o yaa ayrılaldan beri hali çok kötü kendini bırakmış öyle konuşmaları tuhaflaşmış buda beni çok üzüyo o yeterince uğraştı bu ilişkiyi kurtarmak için artık benim bişiyler yapmam lazım ama nee?:sinifsinif:
sizinki sevgi felan değil...bu mu sevgi..siz hiç sevgi görmediniz mi...
niye okulu bırakmanızı istiyor...intikamının son hamlesi olabilir...
ha bir de kendinizi kaf dağında görmekten vazgeçin...
hiçkimse vazgeçilmez değildir...siz gidersiniz o yaşar...belki sizinle olduğundan daha iyi yaşar, daha mutlu yaşar...kandırmayın kendinizi...
ne kadar yukarı çakarırsanız kendinizi, düştüğünüzde o kadar ço ses çıkar...çünkü kendinizi çıkardığınız yerin altı boş...
sizi istemediğini kabul edin...

Back
X