Bana anama bobama laf dersen seni basarım dedi..

Evlenirken birine guvenerek evlenilmiyor fakat bu adam size ev vericem demis.
Ana baba imkani varken niye cocuguna ev vermesin?
Sonra verdigin evi habersiz satiyorsun evde kiracin dahi olsa haber veriliyor evi saticam diye. Insan ogluna soylemez mi?
Esinizde kendince erkeklik yapmis seni bosarim falan. Yani sen kimsin o yetki sadece sende mi?
Gidip babasinin karsisinda bi laf soyleseymis pisirik.
Deseki yavrum kızım oglum ben bu evleri satacağım ama ilerde size yardım ederim.yardım etmese de olur du neden sattık dan sonra başkalarından niye duydum.madem sattın niye cadırda yatsınlar diyorsun.bu olayı yaptı geldi 2ay arabamızı kullandı.biz dısarı cıkmadan aldı gitti.hastalandı evime geldi 4 ay baktım.dogru düzgün param yokken üç çeşit yemek yaptım mağaza dan herseyi aldım yesin diye.agzımı acmadım onca yaptığına.bu hak mı reva mı.

Deseki yavrum kızım oglum ben bu evleri satacağım ama ilerde size yardım ederim.yardım etmese de olur du neden sattık dan sonra başkalarından niye duydum.madem sattın niye cadırda yatsınlar diyorsun.bu olayı yaptı geldi 2ay arabamızı kullandı.biz dısarı cıkmadan aldı gitti.hastalandı evime geldi 4 ay baktım.dogru düzgün param yokken üç çeşit yemek yaptım mağaza dan herseyi aldım yesin diye.agzımı acmadım onca yaptığına.bu hak mı reva mı.
Bu ev sizin diyip guvendiriyorsa kusura bakmasin o evi satamaz.
Ev sahibi olup o evi kaybedip kiraya cikmak hic kolay degil.
Ana baba yapmak zorunda mi diye dusunmuyorum. Durumu varsa yardim etsin evladini rahat ettirsin.
Bu hayat pahaliliginda ev almak icin insanin ömrü curuyor.

Bence bir ev için yuva yıkılmaz ve hamileymişsiniz.siz boşanmayı bu kadar kolay mı sanıyorsunuz? Sadece fevri davranmayın çünkü anne baba çocukları arasına gireyim derken dışlanan siz olursunuz.mesele baba, oğlun siz kimseye laf söylemeyin.çıkın kiraya zamanla eviniz de olur arabanızda.ama o karnınızdaki bebişinizi aldırırsanız, öldürürseniz geri gelmez sonsuza dek...inançlıysanız iki yakanız biraraya gelmez..

Kimse size borç da olsa para vermek zorunda değil. Ne değişik beklentileriniz var. Bir de marifet gibi adamın arkasından küfür etmişsiniz. Sanki adam size senet imzaladı her türlü şartta para vericem diye.
Benim derdim ev para degil.senin esinin babası size veriyorum diyerek versin senin haberin yok sen evin içindeyken satsın.sana cadırda yatsın desin gözün içine baka baka.eşin babası senin arabana binsin kafası istediğinde.sen arabayı sat sonra kayın baban araba alsın sen baba arabayı ver suraya gidelim demediğin halde aldığı ilk gün arabamı vermem ha evin kenarına çekip üstünü örtecem eskir desin.bak bakalım böyle düşünecek misin zoruna giden ev mi bu laflar mı

Boşanmayı göze alıyorsan saydır tabi ama gebe oldugunu bilmediği için sana şiddet uygularsa nolcak onuda düşün

Ve ilaçla korundugum hala cocuk istemedim halde 6 haftalık da hamileyim aldırmayı düşünüyorum bosanacagım adam dan cocuk olsun istemiyorum.

O melegin bi sucu yok boyle bi sey icin masum bir cana kiymayin . Tamam zor zamanlar geciriyorsunuz ama o sadece onun cocugu degil sizinde cocugunuz . Insanlar evlat sahibi olmak icin yillarini harciyor doktor doktor geziyor bu kadar kolay vac gecmemelisiniz evladinizdan

Benim derdim ev para degil.senin esinin babası size veriyorum diyerek versin senin haberin yok sen evin içindeyken satsın.sana cadırda yatsın desin gözün içine baka baka.eşin babası senin arabana binsin kafası istediğinde.sen arabayı sat sonra kayın baban araba alsın sen baba arabayı ver suraya gidelim demediğin halde aldığı ilk gün arabamı vermem ha evin kenarına çekip üstünü örtecem eskir desin.bak bakalım böyle düşünecek misin zoruna giden ev mi bu laflar mı
İşte bunlar size ders olsun. Demek ki muhatap olunacak insanlar değil. Para, araba istemeniz ancak sizi küçültür. Anlattıklarınıza göre verecekleri cevabı buradan tahmin edebiliyorum. En iyisi vakur durup muhatap olmamak. Ama sizin asıl sorununuz eşiniz. Ailesine toz kondurmaması. Siz evde otururken haber bile vermeden evinizi satan kişilere o mesafe koymalı.

Size, hiçbir açıklama ya da söz söylemeden de o evden çıkarsaydı yine ev, araba için öfkeli, kinli olurdunuz.tabi ki derdiniz ev, araba.on daire verip bu lafları söyleseydi hiç takmazdınız.dürüst olun kendinize...

Boşanmayı göze alıyorsan saydır tabi ama gebe oldugunu bilmediği için sana şiddet uygularsa nolcak onuda düşün
Hani desem ki eşimle mutlu bi evliliğim olsa diyecem ki ev bahane.ama galiba ev para pul laf galiba ben bosanacak güçlü bi neden arıyorum.çünkü durduk yere bu mümkün degil yapamam mutsuz da olsam bu bana cok uzak ama güçlü bi dayanagım olsun ben babasına laf diyim. Eşim bana bosayacam seni defol git desin bende gideyim.bosanayım.uygulamaz şiddet hiç olmadı

Bi baba önce iki ev verecek kadar iyi olacak, sonra, hemde haber vermeden o evi satacak..

Bu adam eğer ruh hastası değilse, ağır nefret duyduracak bi şeyler yapmış olmalısınız.

Adam kötü bi adam olsa zaten başta evleri vermez.

Birazda oraları anlat istersen..

size verdiğini söylediği evleri niye satmış,kumar borcu falan mı vardı.tapusuyla vermediği sürece zaten onun adı ev vermek değildir benim gözümde. ayrıca oğluyla bir sıkıntısı bir tartışma olmasa haber vermeden satmaz üstüne de çadırda otursunlar demez.eksik anlattığınız bir şeyler var.vermese zamanında vermezdi.

İşte bunlar size ders olsun. Demek ki muhatap olunacak insanlar değil. Para, araba istemeniz ancak sizi küçültür. Anlattıklarınıza göre verecekleri cevabı buradan tahmin edebiliyorum. En iyisi vakur durup muhatap olmamak. Ama sizin asıl sorununuz eşiniz. Ailesine toz kondurmaması. Siz evde otururken haber bile vermeden evinizi satan kişilere o mesafe koymalı.
Ne derlerse desinler benim anam babam laf diyemezsin diyor onlar benim herseyim diyo madem be adam ac ağzını da sen söyle diyom demem ben dedi.hiç bişey olmamıs gibi devam edecekmişiz bende etmem dedim yatmam bunları.böyle deyince suclu ben.dogrulsrı konusmak suc

Hani desem ki eşimle mutlu bi evliliğim olsa diyecem ki ev bahane.ama galiba ev para pul laf galiba ben bosanacak güçlü bi neden arıyorum.çünkü durduk yere bu mümkün degil yapamam mutsuz da olsam bu bana cok uzak ama güçlü bi dayanagım olsun ben babasına laf diyim. Eşim bana bosayacam seni defol git desin bende gideyim.bosanayım.uygulamaz şiddet hiç olmadı

Emin olma bence aile işin içine girdiğinde değişebilir artı hamile olduğunu söylemen gerek saklamak dogru degil bence

Evin satılacağından bence kocanın haberi vardı ama korkularından sana söyleyemediler.
Kayınbabaya size maddi konuda destek olmak zorunda değil, evi olmayan çadırda yaşamıyor biz de kiracıyız Allah nasip ederse evimizde olur, nasipte yoksa olmaz. Sonuçta hepimiz kiracıyız dünyada.
Kocan ve babası maddi konularını kendi aralarında halletsinler. Bence bu evlilikteki sorun senin kocan ve ailesinin arasına girip durman ve maddiyatı kafana takman. Boşver ya çekil kenara bırak kocana bu işleri, ne yapıyorsa yapsın. Sen onu düşünüyorsun ama kötü olan sen olmuşsun bak.
Hiçbir erkek ailesine laf söyletmez, genelde aileleri melek olur onlar için. Biz kadınlar için de öyle değil mi. Ailemiz ne yaparsa yapsın kocamızın laf söylemesine dayanabiliyor muyuz? Kendimiz söyleriz ama başka biri ailemiz Hakkı'nda kötü söz söyleyince çok üzülürüz.
Çocuk aldırma ne ya cinayet bence

Size, hiçbir açıklama ya da söz söylemeden de o evden çıkarsaydı yine ev, araba için öfkeli, kinli olurdunuz.tabi ki derdiniz ev, araba.on daire verip bu lafları söyleseydi hiç takmazdınız.dürüst olun kendinize...
Ben dürüstüm o evi simdi olmazsa 10 sene sonra gene yaparım.kaynanam bizim için ağladı üzüldü cünkü kaynanamın bile haberi yoktu sanıldığından.kaynanama en ufak bi nefret yok çünkü o demedi laf.biz araba istemedik babasından durduk yere dedi eskir vermem dedi.bana on daire vermeseydi ben fakir aileden geldim fakirliğin ne oldugunu bilirim evsiz kalmak bana koymaz bana koyan babanın evladına dediği laf.hastalıgı var ölümü var evlada öyle laf denmez

Bi baba önce iki ev verecek kadar iyi olacak, sonra, hemde haber vermeden o evi satacak..

Bu adam eğer ruh hastası değilse, ağır nefret duyduracak bi şeyler yapmış olmalısınız.

Adam kötü bi adam olsa zaten başta evleri vermez.

Birazda oraları anlat istersen..
Allah biliyor ya hiç bi kötülük ne tartısma bişey hiç bişey olmadı.adam verdiği evleri sattı hastalandı benim evime kiraya ben baktım 4 ay kaynanamla kavga etmiş 4ay gitmedi eve.madem ben kötü bişey yaptım neden bana geldi benim evimde kaldı yattı kalktı.

Evin satılacağından bence kocanın haberi vardı ama korkularından sana söyleyemediler.
Kayınbabaya size maddi konuda destek olmak zorunda değil, evi olmayan çadırda yaşamıyor biz de kiracıyız Allah nasip ederse evimizde olur, nasipte yoksa olmaz. Sonuçta hepimiz kiracıyız dünyada.
Kocan ve babası maddi konularını kendi aralarında halletsinler. Bence bu evlilikteki sorun senin kocan ve ailesinin arasına girip durman ve maddiyatı kafana takman. Boşver ya çekil kenara bırak kocana bu işleri, ne yapıyorsa yapsın. Sen onu düşünüyorsun ama kötü olan sen olmuşsun bak.
Hiçbir erkek ailesine laf söyletmez, genelde aileleri melek olur onlar için. Biz kadınlar için de öyle değil mi. Ailemiz ne yaparsa yapsın kocamızın laf söylemesine dayanabiliyor muyuz? Kendimiz söyleriz ama başka biri ailemiz Hakkı'nda kötü söz söyleyince çok üzülürüz.
Çocuk aldırma ne ya cinayet bence
Ben daha hiç girmedim araya borc isteyip vermezse girecektim.hani diyorum kocamla hersey yolunda gitse de tek dert kayın baba olsa eşimlede gitmiyor ki yolunda.eşimin haberi yoktu duyunca cok kötü oldu.babası da cadırda yat dedi hüngür hüngür agladı babam bana niye böyle dedi diye. Evet kayın baba yardım etmek zorunda değil.ama evime gelip yiyip içip kendine baktırdı arabamı kullandı kafasına göre.ben onun gibi gelme evime diyemedim cadıra git demek vardı ya demedim.belki maddi belki manevi belki de bi özür borçlu.bana bişeyler borçlu evet borçlu

"laf söyleme boşarım "diye tehdit eden adama, bence babası "satıyorum evi haberin olsun" der ve emin ol demiştir de. eşin sana söylememiş bence.

evi naptılar satıp 2 ev parası.?

bi de adam, şimdi satıyorum ama siz ev alırken yardım ederim demek zorunda mı ? parası varsa bile, durumu varsa bile vermez vermez..

ben olsam gram kuruş almam o insanlardan yüzyüze gelmem. ama tabi sen çatır çatır alma taraftarısın demek ki. bilemiyorum belki de budur dogru olan.
eşinin ailesini koruması da saçmalığın dik âlası ve bence bu kanıtlıyor evin satılırken haberinin olduğunu doğruluyor. kocanın haberi vardı sana noluyor dicekler diye seni karıştırmiyor ev icin borç istemeye.

İyi akşamlar bitmek için uğrasan bi evliliği hala kurtarma cabasındayım.ilgisiz sevgisiz hakaret dolu bi insan.niye sabrettiğimi ve hala bilmiyorum.bunun babası yıllar önce bize iki daire verdi ikincide gözüm yoktu.ama bize hiç haber vermeden bu daireleri sattı.oturdugumu da sattı.esyalarla kaldım ortada. Sonra eşyaları benim ablamın bos garajına koyduk.gelse deseydiki kızım oglum satacam ama size gene yardım ederiz.hiç bişey demedi.annesi kızdı neden sattın diye ben onlara vermedim demedim ki demiş.annesi ben cadırda yasarım cocukları mı yaşatmam kayın babam gözümüzün içine baka baka onlar da cadırda yasasın dedi.agladım sustum.biz araba almıştık sonra onu sattık.bi yere gitmeye hiç bişey miz yoktu.bizim arabanın anahtarı onda dururdu kafası estiğinde binerddi.sonra o araba aldı.biz ondan araba istemedik bile babası ise arabama bindirmem eskir dedi.sustum agladım.esimde sustu agladı.şimdi esime dedim ki bi miktar paramız var.babasının parası cok.magazası vardı mağazayı sattı.babandan borc allalım üç senede öderiz dedim ben cocuk yapmam calısıyorum zaten fabrikada gene calısırım öderiz dedim.yoksa bizim ev almamız 15 seneyi alır dedim.bakarız dedi.bende vermezse bize geçmişte ki dediği lafları deyip siz nasıl ana babasınız diyecem dedim.o kadar nefret gittim ama şimdiye kadar vık demedim.ne bi tavır ne kötü hareket.anama babama laf dersen seni bosarım dedi.bende cıkar gider bosanırım dedim.bahanem olur zaten zor sabrediyorum sana dedim ağzıma ne geldiyse saydım.onlar benim ailemin yüzüne laf dedirtmem dedi.arkalarından o.çocugu bile dedim ama yüzlerine yok.drdirtmezmiş.bende yemin ettim borc vermezse laf diyecem içimde kalmayacak yaptıkları dedim.sonra annemin evine gidecem dedim.adam olsan sen derdin laf dedim insan evladına böyle yapar mi diye dedim.ama bosanacam artık belli oldu beni silsin cok sevdiği babası için.
boşan sonra da güzel güzel hayatını yaşa

Back
X