Bana anama bobama laf dersen seni basarım dedi..

Yorumlarını alt alta yazıp bir okusan resmen çelişki yumağı,ben zenginlik manyağı değilim demişsin akabinde esin için diyorsun ki kendini de satsa o evi yapacak, e kendini satsın o zaman ne diyelim

Kirada oturmayı ne sanıyorsa artık kirada oturacagina eşinin kendini satmasından yana

Merhaba arkadaşlar ben dört yıllık evliyim.bebek düşünüyoruz eşimle.ama yurt dısında yasıyoruz yazın tatile gidicez inşallah.ve 2 aya yakın kaynanam da kalcam.kaynananm iyidir normalde ama cok karışır bana cok yönlendirir.hep kendininkini dogru zannedip o yönde hareket ettirir.oturdugumuz yer ilçe.kaynanamın bahçesi felan var işi de hiç bitmez.gidince illaki benim de yardım etmemi bekleyecek.ama ben burda zaten fabrikada çalışıyorum oraya tatile gidicem ve bu tatili ailemle gecirmek istiyorum.bebek ha deyince olmaz biliyorum ve istiyoruz da acaba tatile gitmeden hamile kalsam bana pek bulaşmaz diye düşünüyorum.karısmalarını istemiyorum çünkü karışacak biliyorum ailemle gecircem aynı ilgiyi oda beklicek.izin dönüşüne bırakırsam hamileliği ertesi sene tatile gidemiycem yani cokmu sacma düşünüyorum.akıl verirmisiniz.:KK46::110:

Ve ilaçla korundugum hala cocuk istemedim halde 6 haftalık da hamileyim aldırmayı düşünüyorum bosanacagım adam dan cocuk olsun istemiyorum.

Üstteki yorum şubat sonu alttaki yorum güncel, korunarak hamile kalmadın yani

konu sahibi valla @ AdAm_OLaCaK_KIZ ın eline düştün,evirir çevirir kendine getirir seni....kızma valla hafiye gibisin :KK70:

Hamile kalmakla ilgili konuları var yani şimdi çıkıpta istemeden hamile kaldım aldırcam derse cinlenirim, dürüst gelene bizde pamuk gibi oluyoruz

Ayrıca bu kp fransadan mı 2 ev vermiş orda yaşıyorlarmış çünkü

Hamile kalmakla ilgili konuları var yani şimdi çıkıpta istemeden hamile kaldım aldırcam derse cinlenirim, dürüst gelene bizde pamuk gibi oluyoruz

Ayrıca bu kp fransadan mı 2 ev vermiş orda yaşıyorlarmış çünkü
genelde safımdır hani irdelemem pek konu öncelerini! evet çelişkileri görünce bende noluyor diyorum, sende çelişkiler yumağını ortaya koyuyorsun......bu da sağlam adım atmak oluyor tabi......aptal yerine koyuyor bazı üyeler insanı....yaklaşımın tabikide daha sağlam en azından şu an benim hissettiğimi hissetmiyorsun:KK70: falzasıyla haklısın!

Kimseden birşey beklemden yaşarsanız daha mıtlu olursunuz..
Yavrucum bu evi satıcağım, ilerde size yardımcı olacağım deseydi diyorsunuz.. İlla adam yardımcı olacak yani.. Bilemiyorum, evlilik yaşına gelmiş kişiler bireydir.. Birey olanlarda birilerine muhtaç olmadan, beklenti içinde olmadan hayatlarına devam etmek zorunda..

İyi akşamlar bitmek için uğrasan bi evliliği hala kurtarma cabasındayım.ilgisiz sevgisiz hakaret dolu bi insan.niye sabrettiğimi ve hala bilmiyorum.bunun babası yıllar önce bize iki daire verdi ikincide gözüm yoktu.ama bize hiç haber vermeden bu daireleri sattı.oturdugumu da sattı.esyalarla kaldım ortada. Sonra eşyaları benim ablamın bos garajına koyduk.gelse deseydiki kızım oglum satacam ama size gene yardım ederiz.hiç bişey demedi.annesi kızdı neden sattın diye ben onlara vermedim demedim ki demiş.annesi ben cadırda yasarım cocukları mı yaşatmam kayın babam gözümüzün içine baka baka onlar da cadırda yasasın dedi.agladım sustum.biz araba almıştık sonra onu sattık.bi yere gitmeye hiç bişey miz yoktu.bizim arabanın anahtarı onda dururdu kafası estiğinde binerddi.sonra o araba aldı.biz ondan araba istemedik bile babası ise arabama bindirmem eskir dedi.sustum agladım.esimde sustu agladı.şimdi esime dedim ki bi miktar paramız var.babasının parası cok.magazası vardı mağazayı sattı.babandan borc allalım üç senede öderiz dedim ben cocuk yapmam calısıyorum zaten fabrikada gene calısırım öderiz dedim.yoksa bizim ev almamız 15 seneyi alır dedim.bakarız dedi.bende vermezse bize geçmişte ki dediği lafları deyip siz nasıl ana babasınız diyecem dedim.o kadar nefret gittim ama şimdiye kadar vık demedim.ne bi tavır ne kötü hareket.anama babama laf dersen seni bosarım dedi.bende cıkar gider bosanırım dedim.bahanem olur zaten zor sabrediyorum sana dedim ağzıma ne geldiyse saydım.onlar benim ailemin yüzüne laf dedirtmem dedi.arkalarından o.çocugu bile dedim ama yüzlerine yok.drdirtmezmiş.bende yemin ettim borc vermezse laf diyecem içimde kalmayacak yaptıkları dedim.sonra annemin evine gidecem dedim.adam olsan sen derdin laf dedim insan evladına böyle yapar mi diye dedim.ama bosanacam artık belli oldu beni silsin cok sevdiği babası için.
Arkalarından o.çocuğu dedinde eşin sustumu.....

ağzıma ne geldiyse saydım.onlar benim ailemin yüzüne laf dedirtmem dedi.arkalarından o.çocugu bile dedimama yüzlerine yok.drdirtmezmiş.bende yemin ettim borc vermezse laf diyecem içimdekalmayacak yaptıkları dedim.

Şu ifadelere bak, yok adam yüzlerine karşı da git o.çocuğu de deseydi, elbette dedirtmeyecek, herkes kV kp sorunu yaşıyor ama küfür nesi? Bir de eşine hayiflanıyo yüzlerine dedirttirmiyo diye

Adam 2 ev birden vérité sonra birden çark ettiyse orda kesin birsey vardır, ailem yok demiş konu sahibi, belki adam başta babalık yapmak istedi ama birsey koptu sonra, ya bi laf geldi kulağına,ya başka birşey, konu sahibi samimi değil, hamilelik konusu buna örnek

bence eşinizin ailesinin maddi durumuna kanarak evlenmişsiniz verilen evler bal kaymak olmuş satılınca kinlenmişsiniz o günden beride evi kocanıza cehennem ediyormuşsunuz gibi bir hava sezdim ben nedense:KK14:

Adam size borç vermek zorunda değil ama siz otururkende evi size haber vermeden satması çok garipmiş.
Siz kv kp mi güvenip evlendiniz bunuda anlamadım gerçekten
kv kp e guvenmekle evlenmesının ne ılgııs var
kızın oturdugu evı satmıslar haber vermeden ?

Back
X