Bana anama bobama laf dersen seni basarım dedi..

Yargılamak düşmez tabii ki ama, ben bazı hemcinslerimi anlamıyorum.

Eşinizden neredeyse nefret ediyorsunuz, boşanmaktan bahsederken, ilişki yaşamaktan da geri kalmıyorsunuz.

Tabii bu bana hiç düşmez ama çok günah, yazık o bebeğe... Günahsız...
bencede evler dün satılmamıştır yani:KK12:

Tekrar yazıyorum bence eşinizi gözünüzde alçaltan siz olabilirsiniz. Kendi koşullarına ve yaşına göre ayaklarının üzerinde duruyor adam çalmıyor çırpmıyor ya da yan gelip yatmıyor. Ama bunu göremiyorsunuz ev meselesine takıldığınızdan.. babanın parasında göz kalırsa o evde huzur olmaz, eşinizin kalsa sizin kendi başınızı onarabileceğinizi söylemeniz gerekir. Ailesine bu şekilde laf ettirmemesi bence çok doğru bir tavır ve onlara sırt dayamamak istediğini gösteriyor. bakarız falan diyormuş zaten başta da. Kaldı ki o evlatları isterse arkalarından saydırır, siz nasıl yüzlerine de saydırmasını beklersiniz. O ailenin dengelerini siz belirleyemezsiniz. Ama size kişisel bi yanlışları olursa siz de hakaret etmeden tavır koyarsınız. Kişisel yanlışlarını düzeltirlerse siz de tavrınızı yumuşatırsınız. Olur biter.
Ev kira olsun varsın arabanız olmasın, herkes genç yaşta mı ev alıyor, çoğu emeklilikte ev alabiliyor insanlarımızın. Biraz şükredin.
Eşinize gerçekten dırdır yapıyorsunuz onu dolduruyorsunuz eşiniz de tavır koyuyor. Böyle bir evlilikte zaten huzur olmaz. Eşinizi değiştirmeye çalışmak yerini kendinizi değiştirmeye çalışın önce, kıymet bilin, şükredin, bakın o zaman değişir mi değişmez mi o eş de.
Hem verdikleri eve gelip aylarca kaldılar mı demiştiniz? Sanki eski bir konunuz da vardı bununla ilgili. Ama madem huylarını biliyorsunuz tek bir iğne almamanız, verseler bile geri çevirmeniz lazım. O zaman ilişkileriniz daha dengeli olur.

kv kp e guvenmekle evlenmesının ne ılgııs var
kızın oturdugu evı satmıslar haber vermeden ?
Ben zaten o konuda yanlış yaptığını yazdım ama sonrasında bize illa borç vericek nedir versmezse laf sayıcam küfür edicem falan filan kusura bakmayın bu kafada olamıyorum şükür.
Bizim oturduğumuz evde kpimin bir gün satarsa keyfi bilir mal onun ister satar ister satmaz :KK66: satarsa gider kira otururum herkes gibi ağlamam.

Son düzenleme:
Üstteki yorum şubat sonu alttaki yorum güncel, korunarak hamile kalmadın yani
Hamilelik den sonra da eşimle tartıstıgım büyük kavga ettiğim bosanmayi düşündüğüm sinir krizlerine girdiğim bi konu daha var istersen onu da oku ve paylas canım onuda görsünler ve o kavga dan sonra cocuk yapmayı aklımdan sildim attım.

Yorumlarını alt alta yazıp bir okusan resmen çelişki yumağı,ben zenginlik manyağı değilim demişsin akabinde esin için diyorsun ki kendini de satsa o evi yapacak, e kendini satsın o zaman ne diyelim
Evet kendini satsa da yapacak dedim.o kadar laf yedi babası buna laf dedi sonra da enayi yerine koyup kendine baktırdı.tutup ağzını açıp da baba ben sana ne yaptım da sen bana bu lafları dedin demedi.zerre gurur yok çünkü. Benim babam aynı seyi yapacak eşimden önce bana düşer laf demesi

Yurt dışındamı kp in evi vardı da onu sattı trden nasıl sattı peki bence kocsnın haberi vardı.

Ben zaten o konuda yanlış yaptığını yazdım ama sonrasında bize illa borç vericek nedir versmezse laf sayıcam küfür edicem falan filan kusura bakmayın bu kafada olamıyorum şükür.
Bizim oturduğumuz evde kpimin bir gün satarsa keyfi bilir mal onun ister satar ister satmaz :KK66: satarsa gider kira otururum herkes gibi ağlamam.
Ben illa bana borc verecek demedim sorarız vermezse dedim bende içimdekileri söyleyecem dedim arkadasım.herkesin bi bakıs acısı vardır ama okumadıgınız yerleri bakıs acısı gibi yansıtmayın.kiraya çıkar ödermişsin benim yaptıgım da farklı degil zaten öyle yapıyorum.senin kayın baban da size cadırda yatsınlar desin de sen eşyalarınla ortada kal bi hafta içinde ev boşalt bakalım bi.gözün içine baka baka bak bakalım nasıl nefret ediyorsun böyle kolay kolay kiraya cıkar yasarım diyebilecek misin

E hani hamile kalmayıp borç ödüyodun 3 sene, bak hamile kalmışsın hen de korunarak vay anasını
Daha dün öğrendim arkadasım bu kavga hamilelik öğrenmeden önce yapıldı.karsımdakı adam olsaydı hamile hamile calısıp dogurur verirdim bi bakıcıya gene calısırdım.su güne kadar yan gelip yatmadım şu günden sonra mı korkcam calısmaktan

Ben illa bana borc verecek demedim sorarız vermezse dedim bende içimdekileri söyleyecem dedim arkadasım.herkesin bi bakıs acısı vardır ama okumadıgınız yerleri bakıs acısı gibi yansıtmayın.kiraya çıkar ödermişsin benim yaptıgım da farklı degil zaten öyle yapıyorum.senin kayın baban da size cadırda yatsınlar desin de sen eşyalarınla ortada kal bi hafta içinde ev boşalt bakalım bi.gözün içine baka baka bak bakalım nasıl nefret ediyorsun böyle kolay kolay kiraya cıkar yasarım diyebilecek misin

Üstede yazdım ev kpimin gider satarsa mal onun malı banamı soracak satarken 2 yıldan fazladır oturuyoruz sağolsun :KK51: ayrıca nefret ettim diyelim gidip nefret ettiğim adamdan paramı isterim

oturduğunuz evi sizden habersiz satması hoş değil ama size borç vermek zorunda da değil. herkesin evi yok, herkes ev sahibi değil. şu hayattaki tek alternatif ya ev ya çadır mı? kirada otursanız ölmezsiniz yani. size gitsinler çadırda otursunlar diyen siziz arabanızın anahtarını size vermeyen adamdan borç alıp niye daha fazla yüz göz olmak istiyosunuz?

kayınbabanızın yüzüne laf söylemenize izin verilmemesinden daha büyük dertleriniz var şu an evliliğinizde. eşinizin sizi sevdiğinden emin misiniz?
Eşim evet seviyo ama bi sevmek var bide ölüp bitmek var.benim için ölüp bitmiyor.bende onun için.hatalarını söylüyorum yüzüne işine gelirse değişemem ben diyo.ben böyleyim diyo. Benim hatalarımı söyle diyom yok diyor böyle bi manyak benim ki de

kp rin tek yanlışı siz içindeyken habersiz evi satmış olması..
ama siz buna rağmen adamdan arabasını istemişsiniz birde üstüne borç istiycem diyorsunuz .. biraz gururlu olun ..
Arabasını istemedim o bizim isteyecegimizi düşündü biz hiç bişey demeden söyledi bunu.sonra gelip benim arabama bindi hastalandı bana baktırdı kendine.o bu kdar yüzsüz cadırda yasa diyip gelip evimde kalacak ben de bi yüzsüzlük yapar borc isterim.

Eşim evet seviyo ama bi sevmek var bide ölüp bitmek var.benim için ölüp bitmiyor.bende onun için.hatalarını söylüyorum yüzüne işine gelirse değişemem ben diyo.ben böyleyim diyo. Benim hatalarımı söyle diyom yok diyor böyle bi manyak benim ki de

eski konularınıza baktım. genel olarak problemleriniz var belli. eşiniz odun sanırım biraz. ama siz de evdi, eşin ailesine küfürdü, arabaydı derken gereksiz yere iyice uzaklaştırmışsınız bence kendinizden.

Üstede yazdım ev kpimin gider satarsa mal onun malı banamı soracak satarken 2 yıldan fazladır oturuyoruz sağolsun :KK51: ayrıca nefret ettim diyelim gidip nefret ettiğim adamdan paramı isterim
Kayın pederin evleri size verdim deyip haber vermeden satsın üstüne birde cadırda yatın desin eşyalarınla ortada kal bi hafta da ev boşalt.sonra senin evine gelip sana kendine baktırsın arabana kendi arabası gibi binsin.esin de ağzını acıp iki laf etmesin.sen kayın peder biniyo diye annene bile gideme annem 1 saat uzak yolda.o bu kadar yüzsüzken bende yaparım bi yüzsüzlük borc isterim.herkes bi gurur havasına girmiş bu dünyada da bekara koca bosamak kolay sen bide yasa da ondan sonra o sinirle grur mu kalıyo.

eski konularınıza baktım. genel olarak problemleriniz var belli. eşiniz odun sanırım biraz. ama siz de evdi, eşin ailesine küfürdü, arabaydı derken gereksiz yere iyice uzaklaştırmışsınız bence kendinizden.
Benden bu konu da uzaklasmadı kendi de küfür etti zamanından arkasından.ama yüzüne tutup da iki laf edemiyor yüzüne gelince babacım da babacım.eşim odun degil kütük 4 senedir bu böyle dört senedir ha bitti bitecek deyip bosanmanın kenarından döndük hep.

Benden bu konu da uzaklasmadı kendi de küfür etti zamanından arkasından.ama yüzüne tutup da iki laf edemiyor yüzüne gelince babacım da babacım.eşim odun degil kütük 4 senedir bu böyle dört senedir ha bitti bitecek deyip bosanmanın kenarından döndük hep.

biraz empati yapsanız? eşinizin odunluğudur küfrüdür vs herşeyi geçtim. siz kendi ailenizden birine kızınca direkt dan diye yüzüne söylüyo musunuz? veya eşiniz ailenize haklı sebeple sinirlenmiş, kızmış olsa yüzlerine karşı küfür etmesine tamam der misiniz?

Arabasını istemedim o bizim isteyecegimizi düşündü biz hiç bişey demeden söyledi bunu.sonra gelip benim arabama bindi hastalandı bana baktırdı kendine.o bu kdar yüzsüz cadırda yasa diyip gelip evimde kalacak ben de bi yüzsüzlük yapar borc isterim.

işte adama isteyeceğinizi düşündürtecek şekilde davranıyorsunuz demek ki genel olarak..
oturduğum evi sahibi kendisi olsa bile habersiz satan adama su bile vermem sanırım..
hem yüzsüz diyorsunuz hem borç istiyorsunuz belki o da sizin için aynı şeyleri düşünüyordur.. tepkileride o yüzden bu şekildedir..

Tekrar yazıyorum bence eşinizi gözünüzde alçaltan siz olabilirsiniz. Kendi koşullarına ve yaşına göre ayaklarının üzerinde duruyor adam çalmıyor çırpmıyor ya da yan gelip yatmıyor. Ama bunu göremiyorsunuz ev meselesine takıldığınızdan.. babanın parasında göz kalırsa o evde huzur olmaz, eşinizin kalsa sizin kendi başınızı onarabileceğinizi söylemeniz gerekir. Ailesine bu şekilde laf ettirmemesi bence çok doğru bir tavır ve onlara sırt dayamamak istediğini gösteriyor. bakarız falan diyormuş zaten başta da. Kaldı ki o evlatları isterse arkalarından saydırır, siz nasıl yüzlerine de saydırmasını beklersiniz. O ailenin dengelerini siz belirleyemezsiniz. Ama size kişisel bi yanlışları olursa siz de hakaret etmeden tavır koyarsınız. Kişisel yanlışlarını düzeltirlerse siz de tavrınızı yumuşatırsınız. Olur biter.
Ev kira olsun varsın arabanız olmasın, herkes genç yaşta mı ev alıyor, çoğu emeklilikte ev alabiliyor insanlarımızın. Biraz şükredin.
Eşinize gerçekten dırdır yapıyorsunuz onu dolduruyorsunuz eşiniz de tavır koyuyor. Böyle bir evlilikte zaten huzur olmaz. Eşinizi değiştirmeye çalışmak yerini kendinizi değiştirmeye çalışın önce, kıymet bilin, şükredin, bakın o zaman değişir mi değişmez mi o eş de.
Hem verdikleri eve gelip aylarca kaldılar mı demiştiniz? Sanki eski bir konunuz da vardı bununla ilgili. Ama madem huylarını biliyorsunuz tek bir iğne almamanız, verseler bile geri çevirmeniz lazım. O zaman ilişkileriniz daha dengeli olur.
Arkadasım benim eşim öyle sizin dediğiniz gibi degil.ayaklarının üstüne duruyo sa benim sayemde.anası babası hiç bi konularına destek olmadı ne var ne yoksa arkasında oldum.sevgiyse sevgi ilgi destek ama yaramayan A yaramıyor işte.bu borc isteme konusundan önce biz eşimle biriyle ortak ev yapacaktık kendi paramızla.yaptırmadılar ortak olmaz dediler gidin ayrı yapın dediler.eşime dedim kendi paramız ne karışıyorlar.bizim ayrı yapacak para yok.bes kurus vermeden neden karışıyorlar dedim.esimde ailem istemezse ortak yapmam.10 sene olsun diyo al buyur burdan yak

biraz empati yapsanız? eşinizin odunluğudur küfrüdür vs herşeyi geçtim. siz kendi ailenizden birine kızınca direkt dan diye yüzüne söylüyo musunuz? veya eşiniz ailenize haklı sebeple sinirlenmiş, kızmış olsa yüzlerine karşı küfür etmesine tamam der misiniz?
Ben küfür edecem demedim yanliş okuma yada anlama var.sen nasıl babasın demek küfür degil.benim babam bundan 10 yıl önce cok kötü bir insandı ben o zaman bile kendi babam dan nefret ettim ölse veya canı acısa aglarım sadece.şimdi iyi degisti ama benim nefretim bana bize kardeşlerime anneme yaptıkları gecmez hala dün gibi aklımda.benim annem saf kimseye zararı olmaz.anneme haksız yere laf diyemez.babbam haksızsa laf desin ben eşimden önce derim lafı.

Back
X