- 1 Şubat 2007
- 5.428
- 1.602
- 698
tek takip ettiğim diziydi.sinir oldum ya.
aynem az önce nete baktım kaldırılı yazıyodu onun yrine urfalıyım ezelden gelmiş inş dizimiz gitmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tek takip ettiğim diziydi.sinir oldum ya.
aynem az önce nete baktım kaldırılı yazıyodu onun yrine urfalıyım ezelden gelmiş inş dizimiz gitmez
Evet baktım son bölüm yazıyor. 22.15 te.Son set günü falan yazmışlar.Bitmiş.
ahhh gitti güzelim dizi kurtlar vadizi niye duruyor onu kaldırın
Ben Kanal D ye mail attım sabahleyin.ortalık saçma dizi kaynıyor sevdiğimiz diziler uçuyor yok hadi eyleme gidelim belki işe yarar şaka bi yana cidden dizi güzeldi film tadında
Kayıp'da güzeldi. sen de benim gibi Aslı Enver'e sıcaksın anlaşılan. Seviyorum kızı. :)kurtlar vadisiyle doğan çocuk orta okula başlayacak yani.geçen sene de kayıp dizisine bakıyordum.onu da kaldırdı kanal d.
Kayıp'da güzeldi. sen de benim gibi Aslı Enver'e sıcaksın anlaşılan. Seviyorum kızı. :)
cevap geldimiBen Kanal D ye mail attım sabahleyin.
Hayır, canım. ''Benim adım Gültepe''de gümbürtüye gitti nedir yerine başka dizi yayınlamaya başlanmış.cevap geldimi
Hayır, canım. ''Benim adım Gültepe''de gümbürtüye gitti nedir yerine başka dizi yayınlamaya başlanmış.
haydaaa bak ya o da mı gitti.[/QUOTE
Kanal D'ye baksana yerine başka dizi var. Bu sezon izleyeceğim bir film kalmadı. Şimdi starda gönül işlerini bekliyorum. Umarım o da kalkmaz yayından kısa zamanda![]()
Arkadaşlar, facebook resmi sayfasında diziyle ilgili şöyle bir açıklama yapılmış.
'Bana Artik Hicran De' setti 2 gÜn önce sona erdi. Pazar günü yayinlanacak olan bölümün reytinglerine bakilarak, net bir karar verilecek. Eger reytingler gerektiginden fazlasiyla düsük gelirse, 'final' bölümü cekilmeden yayindan kaldirilacaktir. Aksi taktirde cekimlere kalindigi yerden devam edilecektir.'
Şu zıkkım reyting ölçerler hangi evdeyse bildiğiniz bir zahmet haber verin de dizi açık kalsın. Güzelim dizimiz de böylece devam etsin.![]()
Arkadaşlar, facebook resmi sayfasında diziyle ilgili şöyle bir açıklama yapılmış.
'Bana Artik Hicran De' setti 2 gÜn önce sona erdi. Pazar günü yayinlanacak olan bölümün reytinglerine bakilarak, net bir karar verilecek. Eger reytingler gerektiginden fazlasiyla düsük gelirse, 'final' bölümü cekilmeden yayindan kaldirilacaktir. Aksi taktirde cekimlere kalindigi yerden devam edilecektir.'
Şu zıkkım reyting ölçerler hangi evdeyse bildiğiniz bir zahmet haber verin de dizi açık kalsın. Güzelim dizimiz de böylece devam etsin.![]()
hanımlar bitti mi dizi şimdi son durum ne?