• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana Artık Hicran de Kanal D

Kayıp'da güzeldi. sen de benim gibi Aslı Enver'e sıcaksın anlaşılan. Seviyorum kızı. :)

Aynen ben de seviyorum o kızı.Bir de gerçekten iki dizisi de boş değildi.Hikayeler çok güzeldi.Kayıp dizisini izlerken her bölüm film tadındaydı.Akıl almaz sahneler vardı.

Twitter da bir izleyicinin yaptığı yorum;

Küçük aga gibi sacma sapan dizi bitmiyorda guzelim dizi iki bolumde son bulur..haksizlik bize yapilan bi haksizlik..uc bolumde bile kendimizi bukadar kaptirmisken nasil biter yaaa..ben heyecanla 4.bolumun fragmanini beklerken sen bitir olacak seymi bu..biz sevenlerin hicmi degeri yok gun degissin ama bitmesinn bizi bu diziden mahrum etmeyin lutfennnnn lutfen...

haydaaa bak ya o da mı gitti.[/QUOTE

Kanal D'ye baksana yerine başka dizi var. Bu sezon izleyeceğim bir film kalmadı. Şimdi starda gönül işlerini bekliyorum. Umarım o da kalkmaz yayından kısa zamanda :(

Arkadaşlar, facebook resmi sayfasında diziyle ilgili şöyle bir açıklama yapılmış.

'Bana Artik Hicran De' setti 2 gÜn önce sona erdi. Pazar günü yayinlanacak olan bölümün reytinglerine bakilarak, net bir karar verilecek. Eger reytingler gerektiginden fazlasiyla düsük gelirse, 'final' bölümü cekilmeden yayindan kaldirilacaktir. Aksi taktirde cekimlere kalindigi yerden devam edilecektir.'

Şu zıkkım reyting ölçerler hangi evdeyse bildiğiniz bir zahmet haber verin de dizi açık kalsın. Güzelim dizimiz de böylece devam etsin.:KK34:

Arkadaşlar, facebook resmi sayfasında diziyle ilgili şöyle bir açıklama yapılmış.

'Bana Artik Hicran De' setti 2 gÜn önce sona erdi. Pazar günü yayinlanacak olan bölümün reytinglerine bakilarak, net bir karar verilecek. Eger reytingler gerektiginden fazlasiyla düsük gelirse, 'final' bölümü cekilmeden yayindan kaldirilacaktir. Aksi taktirde cekimlere kalindigi yerden devam edilecektir.'

Şu zıkkım reyting ölçerler hangi evdeyse bildiğiniz bir zahmet haber verin de dizi açık kalsın. Güzelim dizimiz de böylece devam etsin.:KK34:

keşke bizim evde olsaydı şu cihaz.neye göre kimlerin evine koyuyorlar ya.öff sinir oldummm.....

aynen ya bi dizi keyfimi kalmadı şimdi düşün dur gülümser öldümü halilin rüyasımı

hanımlar bitti mi dizi şimdi son durum ne?

Kana D`de bitti.Yapımcı ve senarist arasında anlaşmazlık çıkmış.Aslında kanal diziyi devam ettirmek istemiş.Belki başka kanala geçer.Hiç belli olmaz diyeceğim ama bu reytingle de zor.

saçmalığın önde gideni kanal d de sorun var bence.... herkesin dediği gibi küçük ağa gibi kısır döngü bir dizi...kurtlar vadisi gibi vs. bence kanal yapımcısına ve oyuncusuna göre hareket ediyor....

hicran harikaydı....heleki buğra gülsoy süper oynuyordu yaa ben merhamet tadı aldım onda....
inş. başka bir kanalda devam eder.....bakınız show tv. de başlayan lale devri fox da kaç sezon gitti......o kadar saçamalamaya rağmen......

Bu diziyi çok sevmiştim ben ya her, seferinde bir daha kanal d dizisi izlemicem diyorum ama sevdiğim bir dizi çıkıyor yine izliyorum.. kanal d nin katlettiği kaçıncı dizi bu 3 bölümde yayından mı kalkar bir dizi verilen onca emeğe yazık ... inşallah dizi başka kanalla analşır da devam eder yoluna ...

aynen tanıtımı çok veriyolar yayın saati ve günü süekli değişiyor gitti güzelim dizi

Back
X