Bana ayna olur musunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Etrafımdakileri sevemiyorum bilmiyorum belki sorun bende.. Bu yüzden size danısıyorum.. Mesela lisede bir tane samimi arkadasım vardı evlerimiz de yakın ama o hiç benim esas hayatımı bilmedi evime birkez bile cagırmadım bu kadar fakir olduğumuzu babamın sorumsuz oldugunu hiçbirini bilmedi hep uzaklık aslında öleisne seyler paylaşmısız meger bunu farkettim. Zaten pek sık görüşmez olduk. Ben hala okurken o işe başlamıştı o zamanlar o görüşmek isterdi benim vaktim olmazdı pek şimdi ise o da pek aramıyor bende zaten o evlenmek istiyor ben ise uzun zamandır bunalımdayım. Gelelim Üniversitesi teki yakın arkadasıma onu zaten hiç anlayamadım sürekli birşeylerini gizler pek anlatmazdı hep ben anlatırdım herşeyimi ona şimdi ise zengin ve yası olan bir erkekle patronunun oğluyla hayatı ondan ibaret onla da pek görüşmez olduk bigün arasa ertesi gün sallayan biri güvenemiyorum. Ve son olarak cocukluktan beri tanıdığım en deger verdiğim arkadasım. Dostum dediğim. Onun da işyerine liseden bi arkadası girdi onunla samimi oldular bana ihtiyacı kalmadı eskisi kadar benle samimi olsada onu bazen bana karsı savunur birde ben onlar kadar rahat bir tip değilim bence örneğin patronuna ilişki yaşadığını öğrendim arkadaşımın ben agır tepki verdim cünkü adam babası yaısnda ve evli o kız ise daha yumusak karşıladı mesela tercih edilen o oldu. Eminim içten içe onu anlayıslı beni ketum buluyor. Mesela bugün o kız dostum dediğim ve ben bir geziye gittik. Dostum dediğim insanı anlamıyorum gidiyor onunla şakalasmalar daha yakın davranmalar kıskanmak değil ama neden diyorum ya niye yani ben de deger verdim hemde ondan cok... Niye böle oluyor cidden kimseyi fazla önemsememek lazımmıs.. Görüşmessm de yalnız kalırım cidden su hayatta bir tane tam kafama uyan insan dost yok

Kimseye çok anlam yüklemeyin

Sizden yaşça bayağı büyüğüm ve kimse ile dost arkadaş vs olmak için zorlamaya gerek olmadığını öğrendim

Ayrıca neden onunla samimi benimle değil diyemezsiniz kimseye

Tavırlarını beğenmediğiniz kişiye mesafe koyup yeni çevre edinin

Sizi tam olarak tanımadan yorum yapmak zor. Bazı insanlar gerçekleri kabul etmek istemezler. Gerçekleri söylemeniz hoşuna gitmemiş olmalı. Birde sakalasma mevzusuyla ilgili sizin tavrınız önemli. Yani fazla yakın ve sevecen tarzda davranan kişilerle insan daha rahat sakalasir. Bilemiyorum. Arkadaşlarınızın sizden uzaklaştığını hissediyosunuz. Bu cok kisinin başına gelen bi şey. Insanin zevkleri ve istekleri değiştikçe yanındaki insanlarda değişiyor sanırım. Sizde kendi zevklerinize uyan kişilerle arkadaşlık kurun. Giden gidiyo ve hayatına bakiyo. Arkasından şöyle yaptı boyle dedi demek onun umrunda zaten olmadığı gibi sadece sizi olumsuz etkiler. O yüzden bosver gitsin
:halay:

E valla Can'ım şimdi gönül gördüğüne katlanıyor. Sizler de pek görüşmemişsiniz zaten. İpler kopmaya yakın gibi olmuş.

Sizi tam olarak tanımadan yorum yapmak zor. Bazı insanlar gerçekleri kabul etmek istemezler. Gerçekleri söylemeniz hoşuna gitmemiş olmalı. Birde sakalasma mevzusuyla ilgili sizin tavrınız önemli. Yani fazla yakın ve sevecen tarzda davranan kişilerle insan daha rahat sakalasir. Bilemiyorum. Arkadaşlarınızın sizden uzaklaştığını hissediyosunuz. Bu cok kisinin başına gelen bi şey. Insanin zevkleri ve istekleri değiştikçe yanındaki insanlarda değişiyor sanırım. Sizde kendi zevklerinize uyan kişilerle arkadaşlık kurun. Giden gidiyo ve hayatına bakiyo. Arkasından şöyle yaptı boyle dedi demek onun umrunda zaten olmadığı gibi sadece sizi olumsuz etkiler. O yüzden bosver gitsin
:halay:

Aslında yeni arkadaslık kurmak bana zor geliyor .. Güvenmiyorum kimseye herkes cıkarcı gibi geliyor

Aslında yeni arkadaslık kurmak bana zor geliyor .. Güvenmiyorum kimseye herkes cıkarcı gibi geliyor
İnsanlarla ilk tanistiginizda can ciğer kuzu sarması olmiycaksiniz. Taniyin. Severseniz yakin arkadas olmak icin adim atin. Biraz depresif bi haliniz var sanırım. Yardım almayı deneyebilirsiniz.

İnsanlarla ilk tanistiginizda can ciğer kuzu sarması olmiycaksiniz. Taniyin. Severseniz yakin arkadas olmak icin adim atin. Biraz depresif bi haliniz var sanırım. Yardım almayı deneyebilirsiniz.

Alıyorum.. Çünkü bende farkındayım baya depresifim

Amann ya anca ego tatmini yorum yapın zaten işe yarasanız şaşardımm boş yorum yapacağına hiç yapmasan keske
Sende insanlara doğru davransan keşke sen yaparken iyi sana yapılınca kötü :işsiz:
Zaten ne kadar iyi arkadaş olduğun gelip burda arkalarından yok zengin patronunun oğluyla ötekide evli patronuyla diye anlatmandan belli. Konu başka bu detaylara gerek yok şükür bugünde egom tatmin oldu :KK14:

Son düzenleme:
Yapacak birsey yok. Bir zamanlar samimi oldugundan uzak kalirsin baskasi ile samimi olursun. Bu hayatin bir gercegi.
Baskasida ayni sekilde. Sende kendine baska arkadaslar edinmeye calis. Kimi nezaman tanidigin onemli degil. Onemli olan kimi kendine yakin buldugun onemli. Senden sonra taniyabilir ama belki onu kendine daha yakin bulmus olabilir. Huy olarak birbirlerine daha cok benziyor olabilir.
Zoraki dostluk yakinlik olmuyor maalesef...

Sende insanlara doğru davransan keşke sen yaparken iyi sana yapılınca kötü :işsiz:
Zaten ne kadar iyi arkadaş olduğun gelip burda arkalarından yok zengin patronunun oğluyla ötekide evli patronuyla diye anlatmandan belli. Konu başka bu detaylara gerek yok şükür bugünde egom tatmin oldu :KK14:

Ah burası da olmasa egon ne hale gelecek ezik. Beni tanımıyorsun bile hakkımda on tane yorum yapmıssın Bi hoşt.

Polemik yasak bitter64 bitter64

Konu için yorumum ;
Bir nevi yaptığını yaşamış gibi. .
İnsanlara takılmamak gerek . .

Siz arkadaş olmaya çalışmayın başkaları sizi tanımak istesin.Bak burda konu paylaşmıştım yeni okuluma alışamıyorum diye.Bi kaç tavsiyeyi uyguladım. Millet bana hiç bakmıyodu kabullenmiyodu yeniyim diye. Benim duruşumu gördükçe tanıdıkça sevdiler çok şükür

Bide kimseyle hemen samimi olmayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X