İlk bahsettiğin arkadaşını sen sallamamışsın sonrasi de seni...
Sizi tam olarak tanımadan yorum yapmak zor. Bazı insanlar gerçekleri kabul etmek istemezler. Gerçekleri söylemeniz hoşuna gitmemiş olmalı. Birde sakalasma mevzusuyla ilgili sizin tavrınız önemli. Yani fazla yakın ve sevecen tarzda davranan kişilerle insan daha rahat sakalasir. Bilemiyorum. Arkadaşlarınızın sizden uzaklaştığını hissediyosunuz. Bu cok kisinin başına gelen bi şey. Insanin zevkleri ve istekleri değiştikçe yanındaki insanlarda değişiyor sanırım. Sizde kendi zevklerinize uyan kişilerle arkadaşlık kurun. Giden gidiyo ve hayatına bakiyo. Arkasından şöyle yaptı boyle dedi demek onun umrunda zaten olmadığı gibi sadece sizi olumsuz etkiler. O yüzden bosver gitsin
İnsanlarla ilk tanistiginizda can ciğer kuzu sarması olmiycaksiniz. Taniyin. Severseniz yakin arkadas olmak icin adim atin. Biraz depresif bi haliniz var sanırım. Yardım almayı deneyebilirsiniz.Aslında yeni arkadaslık kurmak bana zor geliyor .. Güvenmiyorum kimseye herkes cıkarcı gibi geliyor
İnsanlarla ilk tanistiginizda can ciğer kuzu sarması olmiycaksiniz. Taniyin. Severseniz yakin arkadas olmak icin adim atin. Biraz depresif bi haliniz var sanırım. Yardım almayı deneyebilirsiniz.
İkinci sana senin ilk arkadaşına yaptığını yapmış karma bu olsa gerek
Sende insanlara doğru davransan keşke sen yaparken iyi sana yapılınca kötüAmann ya anca ego tatmini yorum yapın zaten işe yarasanız şaşardımm boş yorum yapacağına hiç yapmasan keske
Sende insanlara doğru davransan keşke sen yaparken iyi sana yapılınca kötü
Zaten ne kadar iyi arkadaş olduğun gelip burda arkalarından yok zengin patronunun oğluyla ötekide evli patronuyla diye anlatmandan belli. Konu başka bu detaylara gerek yok şükür bugünde egom tatmin oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?