• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana ayrılın dediğiniz beni kullanan o adam şimdi aynı işyerinden diğer kızla görüşüyor. Kendimi çok tuhaf hissediyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zorunlualann

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
1.479
713
53
29
Bir sene yedir içir , seviş ama o gitsin işyerine gelen yeni kız ile her gün takılsın … bir senelik bu ilişkiyi artık bana zarar veriyor diye bıraktım . Oda sadece tamam dedi. Dedesi vefat etti gittim insanlığımdan baş sağlığı diledim. Keşke gitmeseydim. İşyerine yeni atanan bi kız vardı onunla aynı blokta çalışıyor. Neyse bu kız ile biz arkadaşız zaten bir kaç kere de sevgiliyken hep beraber görüştük. Biz ayrıldık ayrıldığımızın ertesi günü onunla kahve içmekten gelirken gördüm şimdi ise konsere beraber gitmeler öğlen yemeklerini yemeler … hazmedemiyorum… bu durumda ben ne düşünmem lazım . Bu işyerindeki herkes ilişkimizi biliyordu . Kim bilir neler diyorlardır ben ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum . Onlar görüşüyorlardır . Benim gibi para yedirecek mi bakalım

E bilsin işyerindekiler senle ne alakası var ki bitmiş gitmiş.
Hem sen duşta foti atan çocukla konuşuyordun, konuşmakla da kalmamıştın o noldu?? Evlenir mi şimdi bu benle vs diyordun ex sevgili mi derdin oldu şimdi😒
Devam ediyoruz da ben salaklığıma üzülüyorum
Şöyle düşünün, sizin bir buçuk saatlik mesai artık kıza geçiyor.
Ay böyle deyince de üzülmedim değil kıza :d
kızda benim arkadaşım yani nasıl yaklaşıyor ona anlamıyorum

Devam ediyoruz da ben salaklığıma üzülüyorum

kızda benim arkadaşım yani nasıl yaklaşıyor ona anlamıyorum
Kız senin can ciğer arkadaşın değil zorunlu, iş yerine yeni başlamış az çok muhabbetin olan biri. Sanırım samimiyet konusundaki bakış açındaki sorun sadece erkeklerle sınırlı değil.

Bir sene yedir içir , seviş ama o gitsin işyerine gelen yeni kız ile her gün takılsın … bir senelik bu ilişkiyi artık bana zarar veriyor diye bıraktım . Oda sadece tamam dedi. Dedesi vefat etti gittim insanlığımdan baş sağlığı diledim. Keşke gitmeseydim. İşyerine yeni atanan bi kız vardı onunla aynı blokta çalışıyor. Neyse bu kız ile biz arkadaşız zaten bir kaç kere de sevgiliyken hep beraber görüştük. Biz ayrıldık ayrıldığımızın ertesi günü onunla kahve içmekten gelirken gördüm şimdi ise konsere beraber gitmeler öğlen yemeklerini yemeler … hazmedemiyorum… bu durumda ben ne düşünmem lazım . Bu işyerindeki herkes ilişkimizi biliyordu . Kim bilir neler diyorlardır ben ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum . Onlar görüşüyorlardır . Benim gibi para yedirecek mi bakalım
Kendi düşen ağlamaz :) hayır adamdan ayrıldın (!) da akıllandın mı sanki. Yine aynı rengin laciverti bi adama kendini kullandırtıyosun, yetmiyor hala bu adamın peşindesin. 🙄😬 Sen akıllanmazsın boşver

Cöpü disari cikartmissiniz. Tekrar gidip gidip ne yapiyor diye bakmayi birakin. Siz onun ne mal oldugunu biliyorsunuz. Sizi nasil kandirdiysa bunu da belki kandirir. Ama sizde bundan sonra daha akilli davranin.
Ben kullanıldım inşallah kendini kullandırmayan onu kullanan biri gelir

Kendi düşen ağlamaz :) hayır adamdan ayrıldın (!) da akıllandın mı sanki. Yine aynı rengin laciverti bi adama kendini kullandırtıyosun, yetmiyor hala bu adamın peşindesin. 🙄😬 Sen akıllanmazsın boşver
Bu adam yine değer veriyor merak ediyor

Aaaa boş ver ne hali varsa görsün.
Yakında diğer kız da uğrar buralara bdv de konu açmak için.
Karsilasirsan kıza bir geçmiş olsun dile bari yazıktır...

Haklısınız ama ben uzağım ve iş arkadaşım değil en azından
Eski sevgilin iş arkadaşın ama. Sevgili olurken bu günleri yani bir gün ayrılma ihtimalinizi hesap edip ona göre durumu kabullenmen gerekirdi. Şimdi ah vah etmenin anlamı yok yoluna bakacaksın. Belki evlenirler bile yakında, ileride gözünün önünde çoluklu çocuklu olurlar. Bu fikre kendini alıştır.

Bırak zorunlu,sana da ders olsun bu saatten sonra ne elin oğluna para yedir ne gönlünü hoş et ne de pis nefsini doyurmak için muamele et. Kendini kullandırtma, bırak başkalarına belâ olsun. Sen önüne bak, çalışan kazanan memur kadınsın. El oğluna yedir diye mi okudun bugünlere geldin?

E sen durup bu öküzü mü bekledin? Hemen hayatına başka Bi öküz cinsini almadın mı? Zoruna giden tam olarak senin evine çöreklenmişken yeni kızı gezdirip tozdurması mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X