- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.794
- 28
- Konu Sahibi zorunlualann
Sana ilgisi olan biri yok mu?acaba ona bir sans mi versen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben artık senin fake olduğunu düşünüyorumbu hafta sonu Beylikdüzü’nde kaldık , bi şeyler yaşadık, zorladığı için muhtemelen artık kanadığı için olan da oldu . Ancak her şeyi o kadar mükemmel ki bu seferde ben onun boyutuna takıldım, neden kimse mükemmel olamıyor anlamadımboyutundan o da memnun değil muhtemelen önceki ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu anlam veremiyorum sorun nerede ? Aralıkta yüzükleri takarız diyor ? Gerçekten takacak mıyız ? Hiç bi fikrim yok artık, birlikte bi şeyler yaparken çok keyif alıyorum. Sevildiğimi hissediyorum.
Bundan 1 sene sonra, o diger kiz da buraya "Ben ayrildim, bolume yeni gelen stajyerle takiliyor" diye konu acar buraya , Aha da buraya yaziyorumBir sene yedir içir , seviş ama o gitsin işyerine gelen yeni kız ile her gün takılsın … bir senelik bu ilişkiyi artık bana zarar veriyor diye bıraktım . Oda sadece tamam dedi. Dedesi vefat etti gittim insanlığımdan baş sağlığı diledim. Keşke gitmeseydim. İşyerine yeni atanan bi kız vardı onunla aynı blokta çalışıyor. Neyse bu kız ile biz arkadaşız zaten bir kaç kere de sevgiliyken hep beraber görüştük. Biz ayrıldık ayrıldığımızın ertesi günü onunla kahve içmekten gelirken gördüm şimdi ise konsere beraber gitmeler öğlen yemeklerini yemeler … hazmedemiyorum… bu durumda ben ne düşünmem lazım . Bu işyerindeki herkes ilişkimizi biliyordu . Kim bilir neler diyorlardır ben ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum . Onlar görüşüyorlardır . Benim gibi para yedirecek mi bakalım
Okurken içim sıkıldı. Bir de aynı is yerinde çalışıyorsunuz. Korkunç. Asla tahammül edemezdim. Sizin adınıza çok üzüldümBir sene yedir içir , seviş ama o gitsin işyerine gelen yeni kız ile her gün takılsın … bir senelik bu ilişkiyi artık bana zarar veriyor diye bıraktım . Oda sadece tamam dedi. Dedesi vefat etti gittim insanlığımdan baş sağlığı diledim. Keşke gitmeseydim. İşyerine yeni atanan bi kız vardı onunla aynı blokta çalışıyor. Neyse bu kız ile biz arkadaşız zaten bir kaç kere de sevgiliyken hep beraber görüştük. Biz ayrıldık ayrıldığımızın ertesi günü onunla kahve içmekten gelirken gördüm şimdi ise konsere beraber gitmeler öğlen yemeklerini yemeler … hazmedemiyorum… bu durumda ben ne düşünmem lazım . Bu işyerindeki herkes ilişkimizi biliyordu . Kim bilir neler diyorlardır ben ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum . Onlar görüşüyorlardır . Benim gibi para yedirecek mi bakalım
Seni zerrrre alakadar etmez senden sonra ne yaptığı. Sen kurtulmuşsun bitmiş gitmiş. Sevgilin varken hala eski sevgilini kıskanmak terbiyesizlik. Şuan hayatında olan adama hakaretHaklısınız ama ben uzağım ve iş arkadaşım değil en azından
tabiki yedirmeyecek parasini neden yedirsin enayimi??? jigolo tutar gibi maddi manevi her haltı kendi karşılayacak değildir heralde kız.Bir sene yedir içir , seviş ama o gitsin işyerine gelen yeni kız ile her gün takılsın … bir senelik bu ilişkiyi artık bana zarar veriyor diye bıraktım . Oda sadece tamam dedi. Dedesi vefat etti gittim insanlığımdan baş sağlığı diledim. Keşke gitmeseydim. İşyerine yeni atanan bi kız vardı onunla aynı blokta çalışıyor. Neyse bu kız ile biz arkadaşız zaten bir kaç kere de sevgiliyken hep beraber görüştük. Biz ayrıldık ayrıldığımızın ertesi günü onunla kahve içmekten gelirken gördüm şimdi ise konsere beraber gitmeler öğlen yemeklerini yemeler … hazmedemiyorum… bu durumda ben ne düşünmem lazım . Bu işyerindeki herkes ilişkimizi biliyordu . Kim bilir neler diyorlardır ben ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum . Onlar görüşüyorlardır . Benim gibi para yedirecek mi bakalım
Elalem ne derse desin size ne adı üstünde zarar gördüğünüz bir ilişki adam midesizin teki ki arkadaşınızla ve arkadaşınızda pek arkadasiniarkadasiniz değilmiş bence hayatınızdan çıkarıp umrunuzda değilmiş gibi davranın siz kafada kurdukça olan size olurBir sene yedir içir , seviş ama o gitsin işyerine gelen yeni kız ile her gün takılsın … bir senelik bu ilişkiyi artık bana zarar veriyor diye bıraktım . Oda sadece tamam dedi. Dedesi vefat etti gittim insanlığımdan baş sağlığı diledim. Keşke gitmeseydim. İşyerine yeni atanan bi kız vardı onunla aynı blokta çalışıyor. Neyse bu kız ile biz arkadaşız zaten bir kaç kere de sevgiliyken hep beraber görüştük. Biz ayrıldık ayrıldığımızın ertesi günü onunla kahve içmekten gelirken gördüm şimdi ise konsere beraber gitmeler öğlen yemeklerini yemeler … hazmedemiyorum… bu durumda ben ne düşünmem lazım . Bu işyerindeki herkes ilişkimizi biliyordu . Kim bilir neler diyorlardır ben ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum . Onlar görüşüyorlardır . Benim gibi para yedirecek mi bakalım
Yani arkadaş ortamında bi kere iyiki bitti anlaşamadık bi sonuca varmadı dedimAyrildiktan sonra bu kiz ile eski iliskiniz hakkinda iyi kotu bi paylasimda bulundunuz mu ? Hani soyle yapti ne herifmis arkadas bu yuzden ayrildim gibi ?
Beni kendime getiren bu yorum için çok teşekkür ediyorumBırak zorunlu,sana da ders olsun bu saatten sonra ne elin oğluna para yedir ne gönlünü hoş et ne de pis nefsini doyurmak için muamele et. Kendini kullandırtma, bırak başkalarına belâ olsun. Sen önüne bak, çalışan kazanan memur kadınsın. El oğluna yedir diye mi okudun bugünlere geldin?
Hiç üzülme Zorunlucum. Sende biriktirdiklerini o kızla yer artık.Bir sene yedir içir , seviş ama o gitsin işyerine gelen yeni kız ile her gün takılsın … bir senelik bu ilişkiyi artık bana zarar veriyor diye bıraktım . Oda sadece tamam dedi. Dedesi vefat etti gittim insanlığımdan baş sağlığı diledim. Keşke gitmeseydim. İşyerine yeni atanan bi kız vardı onunla aynı blokta çalışıyor. Neyse bu kız ile biz arkadaşız zaten bir kaç kere de sevgiliyken hep beraber görüştük. Biz ayrıldık ayrıldığımızın ertesi günü onunla kahve içmekten gelirken gördüm şimdi ise konsere beraber gitmeler öğlen yemeklerini yemeler … hazmedemiyorum… bu durumda ben ne düşünmem lazım . Bu işyerindeki herkes ilişkimizi biliyordu . Kim bilir neler diyorlardır ben ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum . Onlar görüşüyorlardır . Benim gibi para yedirecek mi bakalım
uzun sürmez merak etme. kaç kadın sönmüş pipiye yarım saat suni tenefüs yapar ya hu!Bir sene yedir içir , seviş ama o gitsin işyerine gelen yeni kız ile her gün takılsın … bir senelik bu ilişkiyi artık bana zarar veriyor diye bıraktım . Oda sadece tamam dedi. Dedesi vefat etti gittim insanlığımdan baş sağlığı diledim. Keşke gitmeseydim. İşyerine yeni atanan bi kız vardı onunla aynı blokta çalışıyor. Neyse bu kız ile biz arkadaşız zaten bir kaç kere de sevgiliyken hep beraber görüştük. Biz ayrıldık ayrıldığımızın ertesi günü onunla kahve içmekten gelirken gördüm şimdi ise konsere beraber gitmeler öğlen yemeklerini yemeler … hazmedemiyorum… bu durumda ben ne düşünmem lazım . Bu işyerindeki herkes ilişkimizi biliyordu . Kim bilir neler diyorlardır ben ne düşünmem gerekiyor bilmiyorum . Onlar görüşüyorlardır . Benim gibi para yedirecek mi bakalım
tam olarak sorun kaynağı olan yere geldin yani kendine... :)Beni kendime getiren bu yorum için çok teşekkür ediyorum
Esas arkadaşlar artık yaklaşıyor hiç şaşırmaDevam ediyoruz da ben salaklığıma üzülüyorum
kızda benim arkadaşım yani nasıl yaklaşıyor ona anlamıyorum
Kesinlikle harika bir liste. Unutup yoluna bakman mutlu olman ona en büyük karşılıkBu durumda düşünmen gerekenler tam liste:
-Verilmiş sadakam varmış ki erkenden kurtuldum
-Bana iyi bir ders oldu bundan sonra onun gibi erkeklerden uzak duracağım
-Beni hiç sevmemiş biri için üzülemem
-Kız bana azıcık ayıp etti ama asıl ayıbı adam etti Allah ıslah etsin onu
-Değmez bu adam için yapılanlar hemen bir cilt bakımı yapıp güzelliğimi koruyayım