sevindim nasıl tatlıya bağlandı ? konuyu takip ediyordum ama yorum yapmamıştım hiç.
benim de 1.5 yıllık bir ilişkim olmuştu eski sevglimin kankası olan kızla tanıştığımda sanmıştım ki bizde arkadaş oluruz
kıza bir gün selam vermiştim kafasını çevirmişti. sonra eski sevgilim sabahları okula o kızla değil benimle dönmeye başlamıştı. yanlış anlaşılmasın kızın yol arkadaşları vardı ben yalnızdım sevgilim bana eşlik etmeye başlamıştı.
kız benden nefret ediyordu ama hep eski sevgilime "ben heliconiayı çok seviyorum o çok tatlı" diyordu. hissedersin yaa o kız beni sevmiyordu yolda selam vermiyordu ama eski sevgilimin yanında kendini iyi göstermeye çalışıyordu
eski sevgilim her gün okula benimle gidiyor benimle dönüyordu bir gün kız yanımıza geldi bende sizle döncem bugün dedi. ben tam peki dicektim eski sevgilim kıza "senin bizim yanımızda ne işin var bi sürü arkadaşın var onlarla gitsene" dedi. açıkçası benim orda içimin yağları erimişti. ama herşeye rağmen kızla arası çok iyiydi o kız yüzünden de aramızı bozmak da istememiştim ama o kızın beni yok saymasına tahammül de edemiyordum. o kızı sürekli övdü övdü övdü. ayrılır ayrılmaz kız gitmiş eski sevgilime "ohh iyi oldu sonunda bitti." demiş.
o kızdan asıl nefret etme sebebime gelince utanarak yazıyorum kimsenin namusuna iftira atmak gibi bi derdim yok ama kız sevgililerine oral seks gibi şeyler yapıyordu (samimi bi arkadaşına söylemişti kız da tüm okula yaydı bilmesine rağmen inkar etmedi ayrıca eski sevgililerinden beni şu an bizim sınıftan bir kızın sevgilisi sınıf arkadaşıma da aynı şey söylenmiş) okulda çıkmadığı erkek yok diyebilirim. içime dert olmuştu hala o kızın adını her duyduğumda sinirden dişlerimi gıcırdatırım. sevgilime bunları asla söyleyemedim o kıza da çok güveniyordu halbuki o kızla da benle çıkmadan 1 ay önce tanışmıştı
en son ayrıntıktan 2 ay sonra yani tam olarak 2 hafta önce eski sevgilimle önemli bişey konuşuyorduk kız bir anda yanımıza geldi ve eski sevgilime "hadi x benim yanıma gel ya" dedi. vallahi kızlar cinnet geçirip saçını başını yolcaktım kızın allahtan eski sevgilim biz burda özel bişey konuşuyoruz bugün eve heliconia ile döncem dedi.
geçen gün de derste lavaboya gittim ellerimi yıkarken bi baktım biri tuvaletin içinde kilitli kalmış kiliti zorluyo bu kim be filan derken içerden bu benim bahsettiğim kız saçı başı dağılmış savaştan çıkmış gibi tuvaletten çıktı ay gülmemek için kendimi zor tutmuştum
kusura bakma böyle bi konu görünce elim klavyeye gitti ister istemez yazdım bunları aklında bulunsun konunu asla dağıtmak istemedim. valla herkesin kız arkadaşı olur bana böyle böcükmüş çiçekmiş ben kaldıramam böyle şeyleri her şeyin bir sınırı var biriyle arkadaş olmak böcük demekten mi ibaret Allah aşkına?
bu arada iyi bayramlar