bana benim abarttığımı söyleyin yoksa erkek arkadaşımla bu kızı boğazlyıcam!!!!

senden once onunlamı sevgılıymıskıne acaba sanırım bole bı durum yok ortalıkta yanı eger bunların gozu bırbırınde olaydı ooo coktan olurdu yanı dert etme bence bazı arkadaslar erkek bayanla bayan erkekle kanka olmaz dımıs neden olmasınkıı cok tuhaf yanıı hatta ben dıyebılırımkı erkekler bazen daha ıyı dost olabılıyorlar sen sadece sevgılıne bu durumdan rahatsız oldugunu anlat ters tepkı verırse sende o kızın sevgılısıne ole davran bakalım ne oluyor sende uyarı yersen sevgılınden dekı senle o nasıl ble konusabılıosanız bızde konusuruz de sanırımkı sen o kıza sevgılı bulduguna gore onun sevgılısıde senın yakın arkdasın...kendını sıkma bostan yere bence...

Böcük çok samimi bir hitap değil ki? Hani bebeğim, aşkım dese belki rahatsızlığını anlarım ama.
Bir de çok yakın arkadaş olduklarını söylemişsin. Benim de çok yakın arkadaşlarımdan bir kaçı erkek. Hani kankalık boyutlarında içtiğimiz su ayrı gitmez yani.. Onlarla ilgili asla başka bir niyetim olmadı, olmaz. Onlarınki de böyle bir arkadaşlıktır belki?
Hadi kızın niyeti başka diyelim, bence birinin aklına girme diye bir şey yoktur. Seni gerçekten seviyorsa zaten aldatmaz. O ''kız beni ayarttı ben aslında seni seviyorum''lar doğru gelmiyor bana. Hayvan değilsin sonuçta dürtülerinin önüne geçen mantığın ve duyguların var.

cnm bence kızla 4 yıldır böyle samimiyse çok da abartma derim bnm de çook samimi kankim var üniv.den tanışıyoruz ve aramasa ben ona kızarm aramasam ben o bana kızar şimdi sevgilisi var kıskanıyormuş beni bana hiç ayrıca birşey dememesine rağmen(daha yeniydiler bile o zaman kıskanıyor diye havalanmış bizimki güle güle söylüyordu kesin o da beni seviyor diye) ben eskisi gibi sık aramıyorum face msn yazmıyorum sevgilisidir diye ki birgün fena halde fırçalayınca demiştim sevgilinse tartışma çıkar diye seni seviyorum demişti:16: kankam benim:16:
yani kızın anlayışına bağlı ayrıca sevgiline söyle konuşsun sonuçtaa arkadaşıysa kız gerçekten anlayışlı davranacaktır...ki olması gereken de o sevgiline söyle konuşsun ayrıca samimi ark.ının sen olsan doğum gününü kutlamasa içine dert olmaz mı ?????????:kkk:

o kiz bana pek saglam ayakkabi gibi gelmiyo canim, baska bir kizin sevgilisine( ki arkadasi bile olsa bu cocuk) bocugum diye hitap etmesi hic dogru degil. Kizma ama sevgilinin de o kizi merak etmesi hic hosuma gitmedi, bulundugun durum kotu gercekten.

Valla BENCE diyerek, bana çok ters sevgilimin kız arkadası olması ya da benim erkek arkadasım olması sevgilime ters .. Ben hiç hoşlanmıyorum böyle şeylerden
... Olanlar var SAYGI DUYARIM herkesin bakış açısı farklıdır... Tamam hadi oluyor ne bu böyle böcük möcük, çıkkss bana tuhaf geliyor...

Sözde yıllar önce benimde vardı erkek arkadasım adam bana aşık çıktı yaa... Anladım ki gereksiz..
Genelleme yapamam ama bana erkek arkadas muhabbetleri boş geliyor.. Olmasa da olur..

BU BENİM YORUMUM..

Yani senin abarttıgını söyleyemicem ! Ben olsam bende deli olurum.

Son düzenleme:
canım bu kadar takıldıgına göre aklında yer etmiş kız bence tabii ki erkek arkadasından böleyse uzak durmanda yarar var .. :34:

belki gerçekten arkadş olarak düşünüyodur üzülmştr nie kutlamadı die cnm bnde öyle aa bliodu yaa nsl kutlamadı fln diyorum bazı erkek arkadşlarm için. tabii üzüdüm diynce bşy dememesii onun hakknda soru sorması kötü ii yapmşsn teini kapatarak açıkça söyle bana böyle yaptn o gün benden öncemi gelio de :57:

Tatlıya bağlandı olay:)

sevindim nasıl tatlıya bağlandı ? konuyu takip ediyordum ama yorum yapmamıştım hiç.
benim de 1.5 yıllık bir ilişkim olmuştu eski sevglimin kankası olan kızla tanıştığımda sanmıştım ki bizde arkadaş oluruz
kıza bir gün selam vermiştim kafasını çevirmişti. sonra eski sevgilim sabahları okula o kızla değil benimle dönmeye başlamıştı. yanlış anlaşılmasın kızın yol arkadaşları vardı ben yalnızdım sevgilim bana eşlik etmeye başlamıştı.
kız benden nefret ediyordu ama hep eski sevgilime "ben heliconiayı çok seviyorum o çok tatlı" diyordu. hissedersin yaa o kız beni sevmiyordu yolda selam vermiyordu ama eski sevgilimin yanında kendini iyi göstermeye çalışıyordu
eski sevgilim her gün okula benimle gidiyor benimle dönüyordu bir gün kız yanımıza geldi bende sizle döncem bugün dedi. ben tam peki dicektim eski sevgilim kıza "senin bizim yanımızda ne işin var bi sürü arkadaşın var onlarla gitsene" dedi. açıkçası benim orda içimin yağları erimişti. ama herşeye rağmen kızla arası çok iyiydi o kız yüzünden de aramızı bozmak da istememiştim ama o kızın beni yok saymasına tahammül de edemiyordum. o kızı sürekli övdü övdü övdü. ayrılır ayrılmaz kız gitmiş eski sevgilime "ohh iyi oldu sonunda bitti." demiş.
o kızdan asıl nefret etme sebebime gelince utanarak yazıyorum kimsenin namusuna iftira atmak gibi bi derdim yok ama kız sevgililerine oral seks gibi şeyler yapıyordu (samimi bi arkadaşına söylemişti kız da tüm okula yaydı bilmesine rağmen inkar etmedi ayrıca eski sevgililerinden beni şu an bizim sınıftan bir kızın sevgilisi sınıf arkadaşıma da aynı şey söylenmiş) okulda çıkmadığı erkek yok diyebilirim. içime dert olmuştu hala o kızın adını her duyduğumda sinirden dişlerimi gıcırdatırım. sevgilime bunları asla söyleyemedim o kıza da çok güveniyordu halbuki o kızla da benle çıkmadan 1 ay önce tanışmıştı

en son ayrıntıktan 2 ay sonra yani tam olarak 2 hafta önce eski sevgilimle önemli bişey konuşuyorduk kız bir anda yanımıza geldi ve eski sevgilime "hadi x benim yanıma gel ya" dedi. vallahi kızlar cinnet geçirip saçını başını yolcaktım kızın allahtan eski sevgilim biz burda özel bişey konuşuyoruz bugün eve heliconia ile döncem dedi.
geçen gün de derste lavaboya gittim ellerimi yıkarken bi baktım biri tuvaletin içinde kilitli kalmış kiliti zorluyo bu kim be filan derken içerden bu benim bahsettiğim kız saçı başı dağılmış savaştan çıkmış gibi tuvaletten çıktı ay gülmemek için kendimi zor tutmuştum

kusura bakma böyle bi konu görünce elim klavyeye gitti ister istemez yazdım bunları aklında bulunsun konunu asla dağıtmak istemedim. valla herkesin kız arkadaşı olur bana böyle böcükmüş çiçekmiş ben kaldıramam böyle şeyleri her şeyin bir sınırı var biriyle arkadaş olmak böcük demekten mi ibaret Allah aşkına?

bu arada iyi bayramlar

Son düzenleme:
sevindim nasıl tatlıya bağlandı ? konuyu takip ediyordum ama yorum yapmamıştım hiç.
benim de 1.5 yıllık bir ilişkim olmuştu eski sevglimin kankası olan kızla tanıştığımda sanmıştım ki bizde arkadaş oluruz
kıza bir gün selam vermiştim kafasını çevirmişti. sonra eski sevgilim sabahları okula o kızla değil benimle dönmeye başlamıştı. yanlış anlaşılmasın kızın yol arkadaşları vardı ben yalnızdım sevgilim bana eşlik etmeye başlamıştı.
kız benden nefret ediyordu ama hep eski sevgilime "ben heliconiayı çok seviyorum o çok tatlı" diyordu. hissedersin yaa o kız beni sevmiyordu yolda selam vermiyordu ama eski sevgilimin yanında kendini iyi göstermeye çalışıyordu
eski sevgilim her gün okula benimle gidiyor benimle dönüyordu bir gün kız yanımıza geldi bende sizle döncem bugün dedi. ben tam peki dicektim eski sevgilim kıza "senin bizim yanımızda ne işin var bi sürü arkadaşın var onlarla gitsene" dedi. açıkçası benim orda içimin yağları erimişti. ama herşeye rağmen kızla arası çok iyiydi o kız yüzünden de aramızı bozmak da istememiştim ama o kızın beni yok saymasına tahammül de edemiyordum. o kızı sürekli övdü övdü övdü. ayrılır ayrılmaz kız gitmiş eski sevgilime "ohh iyi oldu sonunda bitti." demiş.
o kızdan asıl nefret etme sebebime gelince utanarak yazıyorum kimsenin namusuna iftira atmak gibi bi derdim yok ama kız sevgililerine oral seks gibi şeyler yapıyordu (samimi bi arkadaşına söylemişti kız da tüm okula yaydı bilmesine rağmen inkar etmedi ayrıca eski sevgililerinden beni şu an bizim sınıftan bir kızın sevgilisi sınıf arkadaşıma da aynı şey söylenmiş) okulda çıkmadığı erkek yok diyebilirim. içime dert olmuştu hala o kızın adını her duyduğumda sinirden dişlerimi gıcırdatırım. sevgilime bunları asla söyleyemedim o kıza da çok güveniyordu halbuki o kızla da benle çıkmadan 1 ay önce tanışmıştı

en son ayrıntıktan 2 ay sonra yani tam olarak 2 hafta önce eski sevgilimle önemli bişey konuşuyorduk kız bir anda yanımıza geldi ve eski sevgilime "hadi x benim yanıma gel ya" dedi. vallahi kızlar cinnet geçirip saçını başını yolcaktım kızın allahtan eski sevgilim biz burda özel bişey konuşuyoruz bugün eve heliconia ile döncem dedi.
geçen gün de derste lavaboya gittim ellerimi yıkarken bi baktım biri tuvaletin içinde kilitli kalmış kiliti zorluyo bu kim be filan derken içerden bu benim bahsettiğim kız saçı başı dağılmış savaştan çıkmış gibi tuvaletten çıktı ay gülmemek için kendimi zor tutmuştum

kusura bakma böyle bi konu görünce elim klavyeye gitti ister istemez yazdım bunları aklında bulunsun konunu asla dağıtmak istemedim. valla herkesin kız arkadaşı olur bana böyle böcükmüş çiçekmiş ben kaldıramam böyle şeyleri her şeyin bir sınırı var biriyle arkadaş olmak böcük demekten mi ibaret Allah aşkına?

bu arada iyi bayramlar

sanada ii bayramlar cnm :) şöle ki asıl olay kızın ne dediği değil bnm kıza hatrlatıp hatrlatmamammıs, eger hatrlattysam bna snirlencekti çünkü kimler hatrlıcak die deneme yapıyordu o gün ve en yakın arkadşlarının hiçbiri hatrlamadı. buna üzülmüştü, bnmde üzülüp ona sölediğimi sanmş ama sölememiştim. oda bana kendisinin o anda sadece buna odaklandığını o yüzden üşüdüğümü anladığında biraz geç oldugunu anlattı. zaten kızla da knuşmamış kız mesj attgnda teşşkkrde etmemiş(=
bu kız snn anlatttğın kdr değil ama ynede bn onu pek sevmiorum, çünkü bana tavrları yapmacık geliyor. ama naparsın sevgili hatrı katlanıyordum :P artk bi araya geldiğimzde böcüğü bn ona göstericemx)

Back
X