Herşey o pasif agresif olmakta bitiyor aslinda kv bana çok yüzeysel olduğu icin genelde bunu eşimi one sürerek yapiyorum hem dilinden anlıyor hem ben yüz-göz olmuyorum diye. Ama rol yapmanın verdiği itici duygudan kurtarmıyor beni :/Fikirsiz,zekasiz ve dilsiz oldugunu dusundurme oncelikle.Senin de bir dilin ve dusuncelerin oldugunu fark ettir.Ama bunu sert bir bicimde yapma zekici davran.Pasif agresif hareket et.Lafi ver dusundurt ama bunu yaparken saygili gorun :)
İste bende diyorum ki ara ara sesin ciksin ki senin de bir birey oldugun,hosuna giden veya gitmeyen seylerin olabilecegi fark edilsin.Bence suan seni fark etmiyorlar,seni gormuyorlar.Bunu esin araciligi ile yapitigin icin onun tavirlarinin senin yonlendirmen dahilinde oldugunu bile fark etmiyorlar.Tabi bana boyle yansidi,iyisini yine yasayan bilir.Herşey o pasif agresif olmakta bitiyor aslinda kv bana çok yüzeysel olduğu icin genelde bunu eşimi one sürerek yapiyorum hem dilinden anlıyor hem ben yüz-göz olmuyorum diye. Ama rol yapmanın verdiği itici duygudan kurtarmıyor beni :/
Teşekkür ederim canım ya iyi olur ya kotu bu tavırla ama böyle devam etmesinden iyi çok sıkıldım çünkü icim almiyor artikİste bende diyorum ki ara ara sesin ciksin ki senin de bir birey oldugun,hosuna giden veya gitmeyen seylerin olabilecegi fark edilsin.Bence suan seni fark etmiyorlar,seni gormuyorlar.Bunu esin araciligi ile yapitigin icin onun tavirlarinin senin yonlendirmen dahilinde oldugunu bile fark etmiyorlar.Tabi bana boyle yansidi,iyisini yine yasayan bilir
Bende öyle düşündüğüm icin dinleyip susuyordum sadece. Eşimin abisi korona olmuştu eşimi arayıp arasın diye baskı yaptılar bana sordu bende dedim ara tabi neyimiz eksilecek sağlık bu dedim . Ben 1 ay önce ameliyat oldum bayramda eşim abisini aradı haberleri bile yok bozuldum yanlış düşündüğümüzü sanıyoruz artik . Sanki baskı bitek bize gibiYa aslında kv nizin size diğer gelinden ve oğlundan bahsetmesi normal.ne yapsın kadın kim varsa hayatında gündeminde kim varsa onu konuşuyor.şuna eminimki eltinizede sizden bahsediyor ve sizi onlara övüyor.annemde öyleydi hep diğer gelinden bahsediyordu ikisindende şikayet geldi :) abimler hanım rahatsiz oluyor dediler annem kızdı etti ama şimdi dikkat ediyor sizdemi öyle yapsanız ki.bu arada siz zaten değerlisiniz kv niz değer versin vermesin bu sizin ozguveninizi zedelemesin.
Sevilmek gibi bi kaygım yok ilk gelini daha cok seviyorda olabilir ama bazı konularda eşit davransa bana o yeterdi boyle yapınca kendisinden soğuyorum evliliğimedeyansıtmak istemiyorum bu kez icin icin büyüyor kafamdaBenim herhangi bir tavrım olmazdı sanırım
Eltimi daha çok seviyorsa eltimi daha çok sever
Beni sevsin filan diye kayınvalideyi bir oraya bir buraya çekiştirmezdim
Eltimin hikayelerini daha az dinlemek istiyorsam daha az giderdim veya kendim başka konular açardım
Sanki anliyorsada anlamamazlıktan geliyor gibi hissediyorum bazen. normal hayatmdada netimdir oynamam 3 5 sağlam arkadaşım vardır o yuzden zorlaniyorum malesefBöyle kv ler var ya gercekten oynamayi hakediyor .Oynayin siz de ! Üstteki arkadas cok iyi yazmis.Uyanik olun ,pasif agresifligi becerenler zaten her alanda basarili oluyor.Sinirlerinizi aslaa bozmayin,hayatiniza bakin.Eltinizden bahsedildiginde ,hic yorum yapmayin,duymamazliktan gelin,lafi degistirin.onlara o kadar da önem vermediginizi belli edin kv nize.Er gec anlar ,inanin.
Göz yummakla iyi gelin olunmuyormus onu anlayip sustuklarima yanıyorum suan cok haklisiniz şimdi bse desem en kötü ben olucamya uzaklaşacaksınız yada kendinizi belli edeceksiniz böyle siz çektikçe daha çok tepenize binerler valla
Hangi konuda eşit davranmalı mesela?Sevilmek gibi bi kaygım yok ilk gelini daha cok seviyorda olabilir ama bazı konularda eşit davransa bana o yeterdi boyle yapınca kendisinden soğuyorum evliliğimedeyansıtmak istemiyorum bu kez icin icin büyüyor kafamda
önce eşinle konuş, sonra ona göre tepki veririsin. annesi için eşini boşayan var çünküMerhabalar ,
Arkadaşlar ben 2.5 senelik evliyim tanışma düğün nisan aklınıza ne gelirse problemli oldu. Sorunların çıkış sebebi çoğunlukla eltim ile anlasamamdan kaynaklı iletişimimiz yok konuşmuyoruz. Kv ile görüşüp konuşuyoruz ne kadar kırılmış olsamda eşimin annesi diyerek ve eşimi üzmemek adına ilişkimi saygı çerçevesinde yürütüyorum.
Size danışmamin sebebi ise kv ikili davraniyor . (Ben kucuk gelinim bu arada) dışlandığımı sevilmediğimi hissediyorum eltime tavirlarina bakinca ...bir başkası olsa anında keserim ilişkiyi ama eşimin annesi sonuçta. Evlerine gittiğimiz de de onlara ayak uydurup samimiymisiz gibi davranıyorum bize sürekli onlardan bahsediolar iste şuraya gittiler soyle yaptılar vs nefret ediyorum ama susuyorum rol yapıyorum sonuçta ve kendimi ezik gibi hissettiriyor bana bu durum. Kotu olmadan nasil davranmam gerektiğini bilemiyorum ya beyaz ya siyah oluyor kafamda durumlar.
Daha fazla uzatmadan yasananlara haklı olsanız ve bu durumda olsanız tavrınız ne olurdu ?? Fikirlerinizi bekliyorum
Mesela bi akraba toplantısı vardı kalabalık biz en son geldik kalkıp ne eşime ne bana hg dedi yüzümüze bakmadi kv yi öpüyordum elimi tutup eltime uzatıyor . Ben napabilirim ki o kdr insanın icinde terbiyesizlik yapan eltimHangi konuda eşit davranmalı mesela?
Verdiğiniz örnekte size eltinizi anlatıyor var o yüzden onun için yorum yaptım
İlk durumla ilgili genelde büyükler küçüklere kalkıp da öyle hoşgeldin demez eğer kendi evine gelmediysenizMesela bi akraba toplantısı vardı kalabalık biz en son geldik kalkıp ne eşime ne bana hg dedi yüzümüze bakmadi kv yi öpüyordum elimi tutup eltime uzatıyor . Ben napabilirim ki o kdr insanın icinde terbiyesizlik yapan eltim
Yok yani geldik ev sahibi kapıda karşıladı zaten herkese selam vererek ilerliyoruz eşimin abisi kalktı bana selam verdi esimlede tokalaştı hanı yüzümüze baksa bi merhaba derizde kafasını telefona eğdi biz gelince . Kv hep böyle yapıyor o büyük siz barışın gibi ama kadin şımarık kvden cok kaynanalik yapmaya çalışıyor bana zaten umrumda değil egosunda bogulsun . Ben kvile konusmadim hic boyle seyleri belki kendince iyilik etmeye calisiyosa da ben kotu olcam diye ama alaksi yok galibaİlk durumla ilgili genelde büyükler küçüklere kalkıp da öyle hoşgeldin demez eğer kendi evine gelmediyseniz
Sonradan gelen selam verir
Kayınvalideyi öperken elinizi eltinize uzatmasına anlam veremedim doğrusu
Hayal edemedim sahneyi
Ben olsam sonrasında konuşurdum kayınvalidemle
Herkesin içinde ayıp olmasın diye tavır koymadığımı ama bir daha beni böyle zor durumda bırakmamasını aksi halde ben de tepki vereceğim derdim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?