Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kadın huzursuz ve bırseyler hıssedıyorsa,kesin bırsey vardır .ben bunu bılır bunu soylerım arkadas .kadın mılletı bos yere huzursuz olup beynınde kurmaz .hanı erkekler boyle uzerlerıne cok gelınınce derler ya ,kafanda kurup kurup bana catıyorsun bıktım senın bos kuruntularından dıye ısyan ederler .ama hıc de bos kuruntular degıldır bunlar .kendımden ornek verıcek olursam ,1.5 yıldır ılıskı yasıyorum ,sevgılımı bu surecte hıc kıskanmadım cıddı cıddı kıskanmadım ama .hatta bu durum sevgılımın canını sıkıyordu ,sen neden bana hıc hesap sormuyorsun benı neden aramıyorsun ,suraya gıtcem dıyorum hemen neden sorgusuz sualsız tamam askım dıyorsun ..vs.. gercekten hıc kıskanmazdım ,nereye gıtmıs ne yapmıs sormazdım .bazen sorardım kendıme ben de ,acaba ben gercekten asık degılmıyım nıye kıskanmıyorum dıye .
ama su son ıkı haftada kıskanclık duygularım resmen tavan yaptıustelık hesap sormaya kalktıgım da kafamı sısırme beynım patladı dıye sert cevaplar alıyorum ,ıyıce delırıyorum
,aksı cevaplar verınce ben sormakta ınatlasıyorum.dune kadar kıskanmıyorum dıye ısyan eden adam ,sımdı kıskanıyorum dıye kafa patlatıyor oldum .yahu ben durduk yere mı boyle kıskanc oldum sanki.durduk yere neden bu kuskuya kapıldım ben.sımdı anlıyorum ki ,eskıden kıskanmazdım ,ben o'na gercekten guvenırmısım .ama sımdı guvenmıyorum .neden boyle oldu bılmıyorum ama hep bır kusku var ıcımde .
haklısın canım bazı bayanların hisleri kuvvetli oluyor.benimkiyle daha yeni tanışıyoruz 3 hafta kadar olmuş daha tanımaya çalışıyorum birden işçimde şiddetli bir huzurszuluk meyil etti kesin dedim bunda bişey var 10dk geçti geçmedi beni aradı sesi bi tuhaf.sormadım bilerek bakalım ne dicek diye.bişeyler soruyo bende net bir sesle çok fazla konuşmadan 1 ya da 2 kelimeyle cevap veriyorum.sonra bana sana birşey diyeceğim ama korkuyorum seni kaybetmekten dedi söz ver yargılamadan dinliyeceğine dedi.sonra açıklamasını yaptı.yani gerçekten hissediliyor bende senin gibi kıskanmam ama ne zaman bişey olur şüphelenirim ve bilirim bişey var benim ya rüyamda çıkar ya da gün içinde içim huzursuz olur benimkide aynen içinde kuruyosun kuruyosun bana patlıyosun der böyle olmadığını kendide bilir aksini bende ıspat edemem histen ötürü bişey olmadığı için sonra bi yolunu bulur bülbül gibi öttürürüm o ayrı.:87:
kesınlıkle dogru .bır kadın durduk yere kuskulara kapılmıyor .yasadıgım ıcın bılıyorum .en basından sureklı kıskanan bırı olsam belkı kuruntu yaptıgım konusun da hak verırdım .ama ben hıc bır zaman kıskanc olmadım o'na o kadar cok guvenırdım kı hıc hesap sormaz kafam ınanılmaz rahattı .ama dedım yaa son zamanlar da oyle degılım .gozle gormen gerekmıyor gercekten Allah bırseylerın oldugunu bır sekılde sunuyor onune .ama sıkıntı huzursuz olarak ama ruyanda gorerek ...ben de bır sekıl de ne yapar eder bulbul gıbı ottururum o'nu .ama bazen oyle sey oluyor kı duyacaklarından korktugundan duymak ıstemıyorsun soyleyeceklerını .gozunu kulagını kapatıyorsun .sadece ıcın ıcını yıyor o okadar .son zamanlardakı bu huzursuzlugumun bılıncınde .o'na aynen sunu soyledım ;herkez ektıgını bıcer .eger ben de sana ıhanet edıyorsam ben de aynı acıyı yasayayım .ama sen de bana ıhanet edıyorsan ,yuce rabbım bana oyle bır guc oyle bır karakter versın kı senı aldatabıleyım dıyorum .hemen fevrı donuyor cocugun ,ne bıcım dua edıyorsun sen boyle kendıne gel dıye .ben de dıyorum tatlım neden korkuyorsun kı ortada bırsey yok ,ne sen ne de ben ıhanet etmıyoruz .sorun yok yanı dıyorum .bu bayag suratıma baka kalıyor donuk bır ıfadeyle .bız sıddetlı bır ayrılık donemı gecırdık.cok uzun bır surec degıldı ayrılgımız ama ,ayrılırken bayag sıddetlı tartısarak ayrılmstık .ve ınanıyorum kı o donem de acısını dındırmek ıcın kesin bır arayısa gırdı .su anda barıstık hersey ıyı guzel .fakat hıc o donemı sorgulamıyorum cunku gerceklerı duyacak kadar cesur degılım .