Bana bı akıl verin

yesilgri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2017
492
297
53
Hala elim ayağım titriyor daha iki gün önce konu açtım hatirlayan olur belki

Biraz önce eşim denecek karakter siz üzerime cikipüzerime bogazima sarıldı hemde kızımın önünde bende onu ittim birşeyler söyledim çok hatirlamiyhatı göğsüne falan da ben vurdum sanırım evden kovdum gitmedi

ailemi aradım donucem diye babam hala tartistiginiz şey incir çekirdeğini doldurmaz diyo cildiricam ben napicam dusunemiyorum şuanda bana nolur birşeyler söyleyin sakinlesemiyorum

Polis çağırıp darp raporu almayi deneseniz ? Eğer bir mesleginiz yada geliriniz varsa çocuğunuzla yeni hayat kursaniz ? Eğer yoksa daha kadın sığınma evine gitseniz. Ha tabiki boşanmaya niyetiniz varsa eğer yoksa o konu da bişey diyemicem. Ama şiddet kadın yada erkek farketmez gerçekten çok ağır. .

Gidicem bu evde duramam ama nereye gidecem beni anlamayan bi babam var gidip sürekli lafını çekmek istemiyorum işim yok param yok :KK61:

Polis çağırıp darp raporu almayi deneseniz ? Eğer bir mesleginiz yada geliriniz varsa çocuğunuzla yeni hayat kursaniz ? Eğer yoksa daha kadın sığınma evine gitseniz. Ha tabiki boşanmaya niyetiniz varsa eğer yoksa o konu da bişey diyemicem. Ama şiddet kadın yada erkek farketmez gerçekten çok ağır. .
İz kaldı mı bilmiyorum aynaya bakmadim yurt dışında yaşıyorum dilini bilmiyorum tam cagiramam

Gidicem bu evde duramam ama nereye gidecem beni anlamayan bi babam var gidip sürekli lafını çekmek istemiyorum işim yok param yok :KK61:
Kadın sığınma evlerinde devlet gayet güzel bakıyor size de çocuğunuza da en azından emniyet de olacaksınız ve çocuğunuz şiddet görmeden büyüyecek . Babasının annesini gözünün önünde dövmesi küçük bir çocuk için büyük travma

bence bir kac gun arkadasinda kal. merak etsin seni. Hic ulasamasin ama telefonu felanda kapat. Burnu surtsun af dilesin. Sonra bas tekmeyi. baba kismina gelince gidiceksin baba evine yalvaracaksin gerekirse..
ozgurlugunu alinca eline kizinla bi guzel yasarsin tek basiniza..

Yurtdışındaysanız daha iyi. Onlar daha çok koruyor şiddet gören ve boşanan kadını. Size iş bile bulurlar. Siz arayın polisi, adresi verin, onlar gelince hareketlerle anlatmaya çalışın şiddeti. Zaten karakola gidince tercüman falan getirir onlar. Hangi ülke?

Back
X