Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu bana bi akıl verin ...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

fndkkrdu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
2.607
96
363
sözlüm dün akşam aradı onuda teyzesi aramış gelinimizide ayarla bi gün gelin koltuk takımlarınızı seçelim alalım demiş teyzesi alıyo çünkü yetim sözlüm annesi vefat etmiş babası desen anca kendine ve yeni eşine bakıyo ondan hiçbişey istemiyo sözlüm teyzeside ben alcam oğlum demiş geçen gün. Ama bizim düğünümüze 1 sene var daha bende öyle olunca hayatım daha 1 sene var mobilyalara bişey olur dedim aşkım depoda saklarız bişey olmaz dedi. Kadın şimdi alalım diyo dedi. Heralde teyzesi taksitle alcak onada bişey diyemiyorum ki ben şimdi teyze yok şimdi almayalım desem kadın ya vazgeçerse ? nerden baksan koltuk takımı yemek odası takımı 10.000 felan tutar belkide tutmaz. İkimizinde durumu belli benim ailemde bana bi yardımda bulunamıcak ev aldılar ben onlara nasıl yardım edin bize diyim.
şimdi benim demek istediğim koltuk takımlarımı şimdiden almalı mıyım ? masa türü şeyleri şimdiden almıcam çünkü tahta sonuçta kesin bişey olur onlara. Ve alırsam eğer köşe takımı mı daha kullanışlı olur koltuk takımımı ? biz evimizin bordo beyaz olmasını istiyoruz ?
büyük ihtimal haftaya seçicez mobilyaları bana yardım eder misiniz ne tür bişey almalıyım ?

durumumuz yok diyorsun hazır alan biri niyet etmişken al derim depoda zaten kurulmadan saklanır onlar dert etme bişeycik olmaz.. ne alınırsa kar sonuçta çok pahalı dertli masraflı şeyler bunlar.. şimdiden mutluluklar...

teşekkür ederim cevabın için :)

bişey sorucam yanları beyaz deri olan koltuk takımlarında derinin zamanla rengi gidiyo mu acaba ?

hiç deri kullanmadım ama gitmez bence sitelerde bi araştır istersen...

bi bakim ona. koltuk takımı daha kullanışlı olur sanırım dimi hem misafir açısından hem görünüş ?

Canım aldığın eşyalar mağazada kalabiliyor diye biliyorum alırken mutlaka sor... Eğer kalıyor ise yemek masasını falan da alabilirsiniz.

Köşe takımı ben de seviyorum ama kullanışsız oluyor diyorlar almamanı tavsiye ederim.

misafir odası için koltuk takımı daha ii bence köşe takımını ben oturma odalarına yakıştırıyorum..

ama güvenilir olması gerekir mağazanın ya :26:

bencede koltuk takımları daha iyi çünkü benim ailem veya onun ailesi farketmez biri yatıya kalmaya gelse en azından koltuklar yatak haline gelebiliyor.

canım ben çok araştırdım insanlara sordum. koltuklar çok yer kaplamasın, altına vileda girsin, yatak haline gelebilsin ve çok sert olmasın yeterli. hatta bi de sandıklı olursa tadından yenmez :)
şimdiden alsan da bi şey olmaz, eğer tabi çok büyük hantal koltuklar seçmezsen.... asssla köşe takımı önermiyorlar, hele ki misafiri bol bi insansan.... ama küçük odaya köşe diğerine normal bi takım da alabilirsin....

anladım canim tavsiyen icin tesekkurler zaten bi sufe kirada oturucamiz icin oyle cook sasali bisey dusunmuyoruz . koltuk takımlarına bakim o zaman ben :-) cevap veren herkesten Allah razi olsun :-)

Back
X