- 17 Ocak 2012
- 619
- 26
arkadaşlar meraba,nerden başlasam bilmiyorum kendimi öyle bi yorgun hissediyorum ki hem fiziksel hem duygusal çöküntüdeyim napcam ben ( sıkılmadan okuyun ama lütfen..nerden başlayım bilemiyorum öncelikle kendmi kısaca tanıtayım 23 yaşındayım yeni mezunum ve işsizim kpss e de girmedim seneye düşünyrm önlisans mezunuyum bu yıl açıktan devam etcem inş. aylarca iş arıyorum ama kaldığım şehirde yaşamak istemiyorum aileme bu konuyu defalarca direttim önceleri beni anlamak istemediler şimdide anlasalar bir yolu yok.kaldığım yerden iş bakıyorum olmasını istiyorum ama gönülsüz gönülsüz.hiç arkadaşım yok herkes bi yerde.şöyle kahve içmeye çıkacak bi arkadaşım bile yok düşünün ki ben gezmeyi eğlenmeyi seven bi insanm çok yalnız hissediyorum kendimi diğer bi sorunum da 2 sene evvel biriyle tanıştım ama netten kızacaksınz çok yanlış bi davranış bu biliyorm ama masumca telefon görüşmelermz zamanında birbirimizin dertlerine çare bulduğumz bi insandı seviyeli konuşmalarımz oldu.ve kendisine çok değer verdim.o da zamannda bana değer verdiğini gösterdi sonra birbirimzi sever olduk ama malsef şartlar nedenyle yüz yüze görüşmedik.ama hep hissettik evet diceksiniz bunlar geçici duygular felan filan ama bende biliyorum belkide 3 yıl sonra hatırlasam sadece tebessüm edecğim bi anı olarak aklıma gelecek ama ben bu kişiyi kaybetmek istemiyrm en sonuncu konuşmam birz sert oldu galiba ki beni engellmş sıkıntısu ne çözemedim ama ben ondan ayrı kalmak istemyrm