bana bi çare lutfeeeen

btrbck77

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
9
0
6
35
İstanbul
Merhaba arkadaşlar benim size danışmak istedigim bir kisiyi bulmak yada arastirmak istiyorsunuz ama elinizde sadece cep numarasi var adres veya kimlik bilgisine nasil ulasilir nasil ogrenebilirim 118 li numaralari aradim malesef bilgi vermiyorlar bu benim icin cok onemli Allah aşkına bir bileniniz varsa bana yardim etsin size cok dua ederim. Belki turkcelde calisan arkadaşlar vardir bana yardim edin nolur.....

Akıllı bir telefonunuz var ise, CIA adında bir program var, ücretsiz olan bu programı indirin. Numarayı yazın ve kime ait olduğunu öğrenin.
Burada insanlar o numarayı rehberlerine nasıl kaydettiyse o şekilde göreceksiniz. Adına soyadına umarım ulaşabilirsiniz.

canım whatsapp yüklü mü telefonunda whatsapptan bak numarayı telefonuna kaydedip.

Hayir whatsapp dan olmaz ben bu kisinin adini biliyorum sadece yerini bulmak istiyorum kısacası ben her yolu denedim ama olmadi :-(

yer tesbiti yapmamnız mümkün değil ki cep telefonundan
:50:
yapabileceğiniz aklıma gelen ancak kesin olmayan yöntem
mobilden face kullanıyor ise
size msj atmasını sağlamak
bu sayede gelen mezajın konum bilgisini edinebilrsiniz

Hayir facebook yok ben zaten hic gormedim o yuzden merak ediyorum kisacasi kizlar kocamin sevgilisi simdi uzun uzun anlatmak zor suan sozde kocam ilişkisini bitirdi ancak ne olursa olsun o zilliyi gormeden icim rahat etmeyecek biliyorum simdi çoğunuz aman bosver ne yapacaksin diyeceksiniz ama suphe iste napim ya ayrilmadiysa nolur beni anlamaya calisin cok yaraliym:43:

Hayir facebook yok ben zaten hic gormedim o yuzden merak ediyorum kisacasi kizlar kocamin sevgilisi simdi uzun uzun anlatmak zor suan sozde kocam ilişkisini bitirdi ancak ne olursa olsun o zilliyi gormeden icim rahat etmeyecek biliyorum simdi çoğunuz aman bosver ne yapacaksin diyeceksiniz ama suphe iste napim ya ayrilmadiysa nolur beni anlamaya calisin cok yaraliym:43:

Allah kimsenin başına vermesin.... geçmiş olsun...

anladığım, aldatılmışsın... affetmişsin ama o kadını merak ediyorsun. neden? kendinden güzelse kendine mi kızacaksın... yada çirkinse onda ne buldun mu diyeceksin....

ilk önce yardım al...

Canim yer tespiti yapamazsin kadini takip edicegine kocani et daha kolay degil mi? Resmini gormek istiyosanda en mantikli yol whatsapp valla.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Beni anlayin lutfen merak etmeyin yardimda aldim. Ama onu bulmadan rahat etmeyecegim oyle oturup hic birsey olmamis gibi yapamam bunu ancak yasayan bilir benim tek istedigim bu şahsin adresini bulmak nolur dedigim gibi turkcellde calisan bir kisi bunu kolaylikla tum bilgilerine ulasabilir ben yardim bekliyorum sadece lutfen Allah rızası için

cep telefonunda adres filan bulamazsınız. hangi GSM şirketinde çalışıyor olursa olsun hiç kimse size bu bilgiyi veremez müşteri gizliliği şartı var.
yazınızdan çok telaşlı olduğunuzu hissettim. bitip gittiyse tekrar tekrar yenilemenin bir anlamı yok.
eşinizden şüpheleniyorsanız onu kontrol etmek daha mantıklı

Kadını görmeniz birşey tdeğiştirmeyecek. Ömür boyu acabalarla yaşayacaksınız. Bir kere sevgili yapan adamın rahat durduğunu daha hiç görmedim. Affettiyseniz herşeyi kabulleneceksiniz yoksa böyle hayat devam etmez.

Israrla Turkcell'de çalışan birinden yardım istiyorsunuz. Ancak bilmiyorsanız öğrenmenizi isterim ki hem böyle bir yardım istemeniz suç, hem de birinin çıkıp size bu yardımı yapması suç. Yani eğer dediğiniz gibi bir durum yaşandıysa mağdurken suçlu konumuna düşmeniz hem de yasalar önünde suçlu konumuna düşmeniz kötü olur. Bilmenizi istedim. Eğer unutamıyorsanız, affedemiyorsanız bunu eşinizle konuşun ve bitirin. Yok eğer ben unuttum, affettim diyorsanız kadının peşini de bırakın. İnanın yukarıda söylediklerimi bir kenara bırakacak olsak bile, kadını görmeniz sizi daha kötü bir psikolojiye sokacak.

Baska yolu esine sorcan anca yoksa kimse vermez oyle
Boyle bi merakta bende var birinin face sifresini ogrenmek istiyorum ama nasil oldugunu bilmiyorum :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar benim size danışmak istedigim bir kisiyi bulmak yada arastirmak istiyorsunuz ama elinizde sadece cep numarasi var adres veya kimlik bilgisine nasil ulasilir nasil ogrenebilirim 118 li numaralari aradim malesef bilgi vermiyorlar bu benim icin cok onemli Allah aşkına bir bileniniz varsa bana yardim etsin size cok dua ederim. Belki turkcelde calisan arkadaşlar vardir bana yardim edin nolur.....

faturanisorgula.com dan sorgulayin bir ipucu verir.eger faturaliysa ve fatura dönemine rast gelirseniz

Back
X