bana bi fikir verin lutfen....!!

sideli07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2014
12
15
3
31
Ben 1,5 aylik evliyim ve esimin bu ayin 31inde dogum gunu ver ben nasil bi ortam hazırlamaliyim ne hediye almaliyim bana fikirler verirmisiniz nasil bi sofra nasil bi ortam nasil bi hediye ?

Nasıl bi sofra mı?

Güzelim içinden ne geliyorsa yap işte...

Ben 1,5 aylik evliyim ve esimin bu ayin 31inde dogum gunu ver ben nasil bi ortam hazırlamaliyim ne hediye almaliyim bana fikirler verirmisiniz nasil bi sofra nasil bi ortam nasil bi hediye ?

heyecanın ve telaşını yansıtmışsın
öncelikle gündelik dışında bir menü hazırla
yaprak sarma filan yap
yani özenildiği anlaşılsın

sonra güzel bşr pasta mumlar filan
....
oooooo

bu güzel NI BİRLİKTE PAYLAŞMAK BİLE UFAK KUSURLARI ÖRTECEKTİR
HİÇ SIKMA CANINI

İYİ EĞLENCELER

ben kendi yaptığım plandan örnek veriyim.pastasını bir gün önceden kendim yaptım özene bezene.sonra akşam için güzel bir cafede yer ayırrtım akşam yemeği için.netten de dilek feneri sipariş ettim geceye doğru sahilden uçururuz diyee.tek kelimeyle bayıldı mestt olduuu..bi fikir mesela bu

ilk sorum alkol kullanıyor musunuz ona göre tarif vereceğim

Güzel bi sofra pasta börek çörek Yao yaş pasta yaptır pastane de üzerinde güzel bi söz sende şık giyin her tarafa mumlar lambaları kapat hoş bi müzik aç romantik bi süpriz yapmış olursun hediye kol saati olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…