- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Burun hariç siması da değişti tabi yani canlı kanlı görünce anlamıyorsun ama resimler öyle demedi bana bugünAha devreler gitti
Burun haric cok mu degisti? Cekiciligini kaybetti muhtemelen
Aslında kötü olmadı ama sanki değişti siması hani bi sertlik vardı onu seviyormuşum ben bugün anladım birde eşim kilo aldı burnu küçük geliyor gözümeburnu ameliyat sonrası kotu mu oldu yani?
Ee kac yil gecti...insanlar cokuyor hafif tabi...Burun hariç siması da değişti tabi yani canlı kanlı görünce anlamıyorsun ama resimler öyle demedi bana bugün
Öyle mi diyorsun cidden bunu düşünmemiştim hiç doğru olabilir çünkü bir an o sevgililik zamanımız canlandı gözümde güzel günler yaşadıkEski resimlere bakinca eski gunler geldi akliniza muhtemelen sorunun burun ameliyati felan oldugunu dusunmuyorum.
Yok canım söylemedim ben bile bugün farkettim 4 yıl olacak nerdeyseEşine söylemedin değil mi bunu?adam için de değişik bişey bu. Kendini kendinden kıskanmaya falan kalkar şimdi durduk yere
Yok nefret etmiyorum ama aşık değilim maalesef seviyorum amaYeni halinden nefret etmiyorsun sonuçta.
Buna da şükür :)
Ay yok koymayayim ya sonra ben duramam derim sonra adam bana deli muamelesi yaparBurun insanı cok degiştiriyo ama cok güldüm:)))) eski resimlerinizii evin her yerine koyun bence
Bi kaç aya benim eşimde ameliyat olacak
Sen şimdi estetik aşkı öldürüyor mu diyorsun
Dimi napalim seveceğim mecbur yada dua mi etsem tekrar kırılsın diyeSorun belki de burunda değildir.
İlk yaşanılan heyecanlar bambaşka oluyor. Siz de eski hallerinizi görünce o heyecanlı zamanlarınız aklınıza gelip tuhaf hissetmiş olabilirsiniz.
Bir de ne eski yaşanılanları ne de eşinizin önceki burnunu geri getiremeyeceğiniz için çok da dert etmeyin. Onun o küçük burnunu sevmeye devam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?