Bana bi yol gösterin!

yuhhhhhhh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
15
0
86
İstanbul
Küçüklügümden beri şiddet görüyorum babamdan sırf güldüm die dayak yidigimi hatırlıyorum babam geri kafalı annemde insanların sölediklerine çok takıntılı o yüzden evden dışarı çıkamıyorum
dışarı çıkmayı korkuyorum çünkü insanlarla nası konuşcamı bilmiyorum yani cahilim baya bi cahilim napçamı hangi yola gitcemi inanın bilmiyorum bana yardım edin bi yol gösterin ev hapsindeyim resmen dışarı çıktıgımda garipsiyorum babam bencil insanın tekidir anneniz olmasa sizi dışarı atar ister oros.. olun umrumda deyil diyo

Profil bilgilerinde hem evli olduğun hem öğrenci olduğun yazıyor ..üstelik bugün üye olmuşsun ve direk konu açmışsınn..hey maşallah :27::27::27:

Son düzenleme:
Üyenin adı yuhhhhhhh ve ilk mesajı... ''çünkü insanlarla nası konuşcamı bilmiyorum yani cahilim baya bi cahilim'' konunun gerçek olup olmadığı düşüncesini bir kenara bırakırsak yapabileceğiniz tek şey okulunuzu okumak ve ardından düzgün bir işe girip, çalışmak ve kendi hayatınızı kurmak. Belki babanız buna izin vermiyor olabilir yaşınız 18'den küçükse ve babanızdan şiddet görüyorsanız yetişme yurtlarında kalmanız daha doğru olur.

cnm vaLLA KENDİM BİLE ŞİMDİ BİLGİLERİME BAKTIM VALLA ÖYLESİNE DOLDURDUM ÖNÜME GELENE BASTIM ZATEN SİZE KANDIRMAK İSTESEM PROFİL BİLGİLERİMİ GİZLERİM YADA DOĞRU DÜZGÜN DOLDURURUM ZATEN HEMDE SAÇMA SAPAN KONU AÇARDIM İSTEYEN İNANIR BANA YARDIMCI OLUR İSTERSENİZ İNANMAYIM SİZE KALMIŞ BENİM ZATEN DERDİM BÜYÜK BEN BURDA DERDİMİ PAYLAŞIP HEM RAHATLARIM HEMDE SİZ ABLALARIMDAN DESTEK OLURSUNUZ DİYE AÇTIM OLANLARDANDA ŞİMDİDEN aLLAH RAZI OLSUN SAĞOLUN

üyenin adı yuhhhhhhh ve ilk mesajı... ''çünkü insanlarla nası konuşcamı bilmiyorum yani cahilim baya bi cahilim'' konunun gerçek olup olmadığı düşüncesini bir kenara bırakırsak yapabileceğiniz tek şey okulunuzu okumak ve ardından düzgün bir işe girip, çalışmak ve kendi hayatınızı kurmak. Belki babanız buna izin vermiyor olabilir yaşınız 18'den küçükse ve babanızdan şiddet görüyorsanız yetişme yurtlarında kalmanız daha doğru olur.

bende çalışıp ayrı eve çıkmayı düşündüm çünkü yurtlar güvenilir değil diyolar ama babam çalışmama izin vermiyo

yapabileceğin tek şey okumaya devam edip, iyi bir işi sahibi olmaya çalışmak..okula göndermeseler bile açıktan bitirmeye çalış..cahilim filan diye kendini küçümseme evinde internet imkanın var anladığım kadarıyla..bir çok şey okuyup, araştırabilirsin, ders çalışıp okulu bitirmeye çalışabilirsin.bu arada bende merak ettim profilinde evli yazıyor, evli misin?

Son düzenleme:
yapabileceğin tek şey okumaya devam edip, iyi bir işi sahibi olmaya çalışmak..okula göndermeseler bile açıktan bitirmeye çalış..cahilim filan diye kendini küçümseme evinde internet imkanın var anladığım kadarıyla..bir çok şey okuyup, araştırabilirsin, ders çalışıp okulu bitirmeye çalışabilirsin.bu arada bende merak ettim profilinde evli yazıyor, evli misin?

hayır cnm evli değilim okadar hayata küstüm ki gerçekten çok cahil büyütüldüm dışarı çıkmamaktan otobüste kart basmayı bile bilmeyen konuşmak bile istemiyorum gerçekten çok utanç verici

hayır cnm evli değilim okadar hayata küstüm ki gerçekten çok cahil büyütüldüm dışarı çıkmamaktan otobüste kart basmayı bile bilmeyen konuşmak bile istemiyorum gerçekten çok utanç verici

üzüldüm canım ya bişey bilmiyorum diye hayıflanma..ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp..tabi sen 18 yaşında olunca bundan utanıp sıkılıyorsun ama biraz sakin ol otobüse mi bineceksin yavaştan al, bakarsın kim nasıl yapıyor, gözlemci olur çaba sarfeder öğrenirsin..ayrıca otobüse kart basmayı bilmemek garip değil ki şehrin yabancısı olabilirsin, minibüse biniyor olabilirsin bu yüzden bilmiyor olabilirsin..hiç olmadı şehrin yabancısıyım nereye basıyoruz dersin..otobüs meselesi bir örnek tabi ama dışarı çıkınca buna benzer hareket edersin..

Otobüste kart basmayı bilmiyorsunuz ama maşallah internete girmeyi biliyorsunuz ayrıca babanız sizi okutmuyorsa, sorumsuz bir adamsa eve nasıl bilgisayar ve internet almış:52::52:

üzüldüm canım ya bişey bilmiyorum diye hayıflanma..ne demişler bilmemek değil öğrenmemek ayıp..tabi sen 18 yaşında olunca bundan utanıp sıkılıyorsun ama biraz sakin ol otobüse mi bineceksin yavaştan al, bakarsın kim nasıl yapıyor, gözlemci olur çaba sarfeder öğrenirsin..ayrıca otobüse kart basmayı bilmemek garip değil ki şehrin yabancısı olabilirsin, minibüse biniyor olabilirsin bu yüzden bilmiyor olabilirsin..hiç olmadı şehrin yabancısıyım nereye basıyoruz dersin..otobüs meselesi bir örnek tabi ama dışarı çıkınca buna benzer hareket edersin..
tek otobüsle kalsa biri bişi sorsa donup kalıoyorum hiçbişeyden haberim yok

Otobüste kart basmayı bilmiyorsunuz ama maşallah internete girmeyi biliyorsunuz ayrıca babanız sizi okutmuyorsa, sorumsuz bir adamsa eve nasıl bilgisayar ve internet almış:52::52:

sizin için komik olabilir ama benim için deil emin olun internetim var sadece dayım bizimle yaşadıgı için o kullandıgı için bende yararlanıyorum neden inanmıyosunuz veya niye sizi kandırıyım elime ne geçcek

canım kendine saygı duy en başta, biri bişey mi sorar sorsun illa cevap vermek durumunda değilsin ki..bilmiyorum de geç..insanları fazla kafana takma, çıkabiliyorsan dışarı çık dolaş, çarşı pazar gözlemle etrafı, arkadaşın filan da mı yok..onunla çık..ayrıca okumaya devam etmeyi hiç düşünmüyor musun :26:

Güvenilir bir iş bulsa baban da çalışsan olmaz mı ?

Babamın beni sürekli azarlıyo yani okadar dengesiz bir insanki bazen diyo sizi çalıştırcam olur diyoz bizde ama sonra siz anca tuvalet temizlemeye laiksiniz diyo okadar çok zoruma gidiyoki kendime çok zarar verdim akrabalarımız gelse bile hemen bir odaya kapanıyorum akrabalarımdan bile kaçar oldum bi kere akrabalarımın yanında sizi hiç sevmiyorum dedi azarladı dayımın oğlu bile acıyarak bakdını gördüm odaya gittim hemen agladım o günden beri akrabalarımın yanına çıkmıorum

canım kendine saygı duy en başta, biri bişey mi sorar sorsun illa cevap vermek durumunda değilsin ki..bilmiyorum de geç..insanları fazla kafana takma, çıkabiliyorsan dışarı çık dolaş, çarşı pazar gözlemle etrafı, arkadaşın filan da mı yok..onunla çık..ayrıca okumaya devam etmeyi hiç düşünmüyor musun :26:

Dışarı çıkamıyorumki mahallede oturmama bile izin vermedikleri için zaten cahil büyüdüm hep evdeyim

sizin için komik olabilir ama benim için deil emin olun internetim var sadece dayım bizimle yaşadıgı için o kullandıgı için bende yararlanıyorum neden inanmıyosunuz veya niye sizi kandırıyım elime ne geçcek

Dayın ne iş yapıyor? o ne diyor bu duruma merak ettim...

Ne yapıp edip lise diplomanı almaya çalış.
Mesela internetten,açıktan diploma almanın yolunu öğrenebilirsin.

Sonra üniversite sınavında şansını dene.
Olmuyorsa yalvar yakar veya tehdit et (evden kaçarım,kendimi öldürürüm vs),mutlaka bir işe gir.

İleride evleneceğin zaman,psikolojisi düzgün,açık görüşlü,uygar bir insan olması ilk şartın olsun.

O zamana kadar aklıselim yakın akrabalardan,babanın saydığı birilerine durumunu anlatıp sana destek olmasını iste.

Dayak yediğinde polisi ara şikayetçi ol babandan, darp raporu da al, seni bir sığınma evine yerleştirirler kurtulursun.

Back
X