Bana bi yol gösterin!

Dayın ne iş yapıyor? o ne diyor bu duruma merak ettim...

dayım eczacı zaten tek o iyi davranıyo bizi koruyo o bize bişeyler alıyo evlenmediği için bizim üst katımızda klıyo onun yanında bize kötü davranmıyo bizim evimize 2 katlı o üst katta bi odada zaten gece gelio işten bizden haberi olmuyo

Ne yapıp edip lise diplomanı almaya çalış.
Mesela internetten,açıktan diploma almanın yolunu öğrenebilirsin.

Sonra üniversite sınavında şansını dene.
Olmuyorsa yalvar yakar veya tehdit et (evden kaçarım,kendimi öldürürüm vs),mutlaka bir işe gir.

İleride evleneceğin zaman,psikolojisi düzgün,açık görüşlü,uygar bir insan olması ilk şartın olsun.

O zamana kadar aklıselim yakın akrabalardan,babanın saydığı birilerine durumunu anlatıp sana destek olmasını iste.

kendini öldürde kurtulayım bari sizden diyo gidin hatta gelmeyin diyo isterseniz oros..... olun diyo

zaten düşündüm onu ama sığınma evleri ii degil diyolar

Allah yardimcin olsun.Her soylenene inanma binlerce kadin var siginma evlerinde kalan sende kalabilirsin..Dayin eczaciymis onun yanina girip isyerinde calisabilirsin.

Allah yardimcin olsun.Her soylenene inanma binlerce kadin var siginma evlerinde kalan sende kalabilirsin..Dayin eczaciymis onun yanina girip isyerinde calisabilirsin.

daymın deil eczane amin bilmiyom o kadar kötüledilerki sığınma evlerini cesaret edemiyorum.

Merhamet dizisinin senaryosunu andırıyor biraz 18 yaşındasın ve baban böyle davranıyor ilginç geldi bana tabi doğruda olabilir bilemem ama bu devirde 18 yaşında cahil insan olmuyo pek

Merhamet dizisinin senaryosunu andırıyor biraz 18 yaşındasın ve baban böyle davranıyor ilginç geldi bana tabi doğruda olabilir bilemem ama bu devirde 18 yaşında cahil insan olmuyo pek

malesef ki gerçek geçligim mahvoldu siz bile gerçek olduna inanmıyosunuz ama ben çekiyorum

daymın deil eczane amin bilmiyom o kadar kötüledilerki sığınma evlerini cesaret edemiyorum.

Kim kotuledi bilmiyorum ama her soylenene inanmayin derim .Siginma evlerinde meslek edinme kurslarida ogretiyorlar sizi uygun bir isede yerlestiriyorlar.Anneniz nasil davraniyor size kardeslerin var mi?Baban kac yasinda.Kardeslerine nasil davraniyor.!

Kim kotuledi bilmiyorum ama her soylenene inanmayin derim .Siginma evlerinde meslek edinme kurslarida ogretiyorlar sizi uygun bir isede yerlestiriyorlar.Anneniz nasil davraniyor size kardeslerin var mi?Baban kac yasinda.Kardeslerine nasil davraniyor.!

21 yaşında ablam var 17 yaşında kardeşim annem ii davranıyo ama dışarı çıkınca adımız çıkarmış filan diyo babam 53 yaşında ii bilgilendiğiniz için teşekkürler artık zaten dayancak halim kalmadı birdaha şiddete zaten şikayet edeceğim

Oku diyorum sadece ... Diyeceğim tek şey bu. Liseyi bitir en azından.

sana gösterebıleceğim tek yol okuyup yaşamını sağlayabıleceğin bir meslek

artık okumak isteyen kızlara çok ımkanlar tanınıyor onları araştır

burs falan ne gelirse artık

ama sakın evleneyımde kurtulayım gözuyle bakma

çünkü evlenmek kurtuluş değilde tam tersı olabılır enın ailenden şideet görduğunu bılen bırı senı sahıpsız bulup dahada kötü durumlar yaşamana sebeb olabılır kendın için bişiler yap çok cahılım demişsin cahılsen kendıı geliştirebılırsın cahıl olduğu halde kendını çok bılgılı sananlar var ama sen eksığınnın farkındaysan elinden gelenı yap

Back
X