- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
- Konu Sahibi lamelifAmine
-
Allah yardimciniz olsun insallah rabbim ailesine bagislasin miniginizi ameliyatida guzel ve yolunda gider insalah cok gecmis olsundün gitti eltimler kızı osteosarkom (netten bakın o ismi anmak istemiyorum )
salı ameliyatı var ve bu ikinci ameliyat
3 gündür bu kadar hissetmemiştim onlara destek olmak moral vermek için ,
ama gittiler gideli çocuk gözümün önünde ,
geçen sene ameliyathanenin önünde korkulu bekleyişimiz gözümün önünde
mideme kraplar giriyor ,kalbimin üstüne kocaman kara bir ağırlık var sanki
dillendirmek istemiyorum kötüyü çağırmak istemiyorum,bizlerin onlara destek vermesi gerek biliyorum ama henüz kendimi toparlayamıyorum ,
annesine ne diyeceğimi bilmiyorum
salı günü gelsin istemiyorum küçüçük kız nolur dua edin ve bana birşeyler söyleyin benim annesine diyecek sözüm kalmadı denecek herşeyi dedim iyiyi çağır çocuğa hissettirme herşey güzel olacak bu çocuk bi kez yeni birdaha yenecek emsalleri var dedim
ama iyi olacak olacak inşallah koluda kurtulacak inşallah hayat dolu miniğim herşey inançla başarılır unutma
Çok çok gecmiş olsun..
Panik hali ile net yazamamışsınız belli ama bir hastalık durumu var ve çok üzülmüşsüniz belli..
Acil şifalar dilerim ..
Allah acil şifalar versin inşallah
Allah yardımcısı olsun annesinin. Çok geçmiş olsun. Şifa bulur da gelir inşallah
Allah acil şifalar versin
Rabbim sağlığına kavuştursun inşallah hepimizin bir sınavı var yavrucağa güç kuvvet versin insallah.
Allah sifasini versin inşallah kolayca atlatır ameliyatı yavrucak
Canim yaa kiyamam ona . Insallah basariyla atlatacak bu ameliyati. Cok sukur tedavisi olan bir hastalikmis ki ameliyat oluyor . Boyle dusunun. Sagligina kavusur ins tez vakitte tum sifa bekleyenler
Allahım ŞAFİ ismi ile şifa versin inşallah,Annesine babasına bağışlasın kuzuyu
Allah acil şifalar versin. Saglikla atlatip guzel omru olsun isallah.offfffff
Allah yardimciniz olsun insallah rabbim ailesine bagislasin miniginizi ameliyatida guzel ve yolunda gider insalah cok gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?