Bana bir akıl.. lanet oyun batağı..

eğer sizi ihmal edecek derecede oynuyorsa tabi ki hoş değil. biz de eve oyun bilgisayarı aldık eşim de son bir iki aydır bu oyunu oynuyor ama en fazla bir iki kere o da arkadaşlarıyla ortak giriyorlar. siz uzun saatlerden bahsediyorsunuz, tadında bıraksa neyse. fakat siz uyurken oyun oynadığında neden bu kadar geriliyorsunuz ve güvensizsiniz? yani kendimden pay biçiyorum. benim eşim benden önce uyuyor ve ben geç uyuduğum için kk da ve ya netflixte vakit geçiriyorum. eşim illa da ben uyurken yatak odasında bilgisayar başında otur dese rahatsız olurum açıkçası. zaten uyuyorsunuz bir şeyler karıştırdığından şüphelenseniz bile uyurken ne göreceksiniz ki. bari tık tık mouse sesinden boşa rahatsız olmayın gitsin içerde oynasın.
bir de eşiniz sabah kaçta kalkıyor da siz uyuduktan sonra oyun oynayabiliyor ona da şaşırdım, çalışmıyor mu

Benim eşimde pubg bağımlısı olmuştu susa susa ileri gitmeye başlamıştı bir uyardım iki uyardım üç,dört derken evde kıyamet koptu modemi kopardım, o sinirle telefonu fırlatmışım nasıl sinir krizi geçirdiysem şimdi kedi gibi oyuna giremiyor. Ses çıkartmazsanız ipin ucunu kaçırırsınız sonra toparlanması zor olur.

Adam salonda oynasaydi madem,oyunu birakmayacaksa neden yatak odasına aldınız..
Ayrıca masayı yatak odasına nasıl aldınız ?
Mantığı nedir ?
Yani sizinle yatağa girmedikten sonra ha salonda oynamış ha evin balkonunda oynamış aynı şey.

Niye aklınız onda kalıyor güven problemi var sanırım

Alın atın masayı yatak odasından hiç konuşmayın o yok gibi davranın eve girip çıkarken yüzüne bakmayın

Bir ani karar verin hafta sonu tatili gibi söylemeden gidin

Neden böyle yapıyorsun derse senin gibi davranıyorum deyip fazla açıklama yapmadan konuşmayı bitirin

16 17 saat oyun oynamak ne demek ya geri kalanında yese içse uyusa e nerde evlilik

Salonda oynayınca aklınız onda mı kalıyor

Aslında bunun mantıklı bir açıklaması yok sanırım. Yanımda olunca iyi hissediyorum sadece o kadar.
Kurallar olmalı bu hepimiz için sen sabaha kdr elimde tablet yada telefon msjlassan yada gecenin üçünde görüntülü konuşsan yatak odasında eşiniz sinir olmaz mı empati kurması lazm gece on ikiden sonra bence kimse eline almamalı tel. Televizyon oyun. Diceksiniz üniversitesi mi bu hayır ama evdede kurallar vardır özellikle bu şekilde bir eş varsa zaten diğer kişiler için kural koymuyorsunuz evlilik başlı baslina bir sorumluluk

Ya dozunu kaçırıyorlar her şeyin hayır gir 2-3 saat oyna adam gibi kimse sana bişey demesin yani. Ama nedir mal gibi 10-17 saat oynanır mı ya oyun

Çok haklısınız ama bunun kural değil saygı olduğunu düşünüyorum inanırmısınız ben eşim eve geldikten sonra çok acil olmadıkça telefonla bile konuşmam.. ama onlar bu kadar düşünceli değil maalesef

Doğru aynı şey

Bilmiyorum da ben evli kalamam bu karakterdeki adamla.

Akşam 3 saat birbirimizin yüzünü görecez,1 tatlı sohbet,kahveydi,meyveydi olmadan ne edeyim ben adamı?

Kafa dağıtıyormuş, ben neciyim acaba?

Ergen gibi oyun oynayacaksa gitsin annesinin evinde oynasın!

Düzeleceğini umut ediyorum…

Gerçekten mi?

İnşallah arkadaşım.

Allahım gönlünüze göre versin inşallah.
Yani evlendiğimiz ilk 1 sene nasıl hayatımızda yoksa şimdi de çıkabilir ama tavır göstermek lazım.Ben biraz iyi niyetli davrandım suistimal edildi.Konuşularak herşey aşılır inşaAllah

Benim eşim böyle yapsa sizin kadar sabırlı davranamazdım. Muhtemelen bilgisayarı kucağına verip evden yollardım. 1-2 saat olsa neyse de 16-17 saat ne demek ya. Siz yalnız uyuyacaksınız adam oyun başında. Olacak şey değil. Benim eşimin de tv karşısında uyuma alışkanlığı vardı. Uykusu geldiğinde hadi gidelim yatağa derdim ısrarla tv karşısında kalırdı. Uyandırınca da çok sinirli oluyor. Ben uyuduktan sonra gece geç saatlerde geliyordu yatağa. En sonunda bir gün kapıyı kilitledim odaya almadım, öyle vazgeçti huyundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…