- 29 Ağustos 2022
- 743
- 658
- 23
İnşallah dua edıcem. Sende bana etGeleceğime inanabilirsin
Edeyim inşaAllah.. teşekkür ederimİnşallah dua edıcem. Sende bana et
Benim eşimde pubg bağımlısı olmuştu susa susa ileri gitmeye başlamıştı bir uyardım iki uyardım üç,dört derken evde kıyamet koptu modemi kopardım, o sinirle telefonu fırlatmışım nasıl sinir krizi geçirdiysem şimdi kedi gibi oyuna giremiyor. Ses çıkartmazsanız ipin ucunu kaçırırsınız sonra toparlanması zor olur.Eşim oyun oynamayı seviyor bazen hiç oynamaz bazen 16-17 saat başından kalkmadığını bilirim. İlk zamanlar zor oldu ama kabullenince alıştım onun bu haline..Arada laf etsem de onu böyle kabul ettim napalım..
Şimdi sorum şu taşınabilir bi masa var eşim onun üstünde oynuyor ilk zamanlar bu masayla oturma odasında oynuyordu benimde aklım onda kalıyordu tuttum bu masayı yatak odasına aldım.Almaz olaydım.. neyse şimdi sabit duruyor yatak odasında ama benim uyku kalitem çok düşüyor bi yandan eşim yanımda olunca iyi hissediyorum. Bilemedim uyumak isteyince sinirleniyorum alıcam masayı atıcam odaya diyorum mesela şu an o haldeyim daral geldi gecenin bu saatinde çat çat fare sesindenodaya atsam aklım onda kalıyor. Napmalı bana bir fikir verin ya
Niye aklınız onda kalıyor güven problemi var sanırımEşim oyun oynamayı seviyor bazen hiç oynamaz bazen 16-17 saat başından kalkmadığını bilirim. İlk zamanlar zor oldu ama kabullenince alıştım onun bu haline..Arada laf etsem de onu böyle kabul ettim napalım..
Şimdi sorum şu taşınabilir bi masa var eşim onun üstünde oynuyor ilk zamanlar bu masayla oturma odasında oynuyordu benimde aklım onda kalıyordu tuttum bu masayı yatak odasına aldım.Almaz olaydım.. neyse şimdi sabit duruyor yatak odasında ama benim uyku kalitem çok düşüyor bi yandan eşim yanımda olunca iyi hissediyorum. Bilemedim uyumak isteyince sinirleniyorum alıcam masayı atıcam odaya diyorum mesela şu an o haldeyim daral geldi gecenin bu saatinde çat çat fare sesindenodaya atsam aklım onda kalıyor. Napmalı bana bir fikir verin ya
Salonda oynayınca aklınız onda mı kalıyorEşim oyun oynamayı seviyor bazen hiç oynamaz bazen 16-17 saat başından kalkmadığını bilirim. İlk zamanlar zor oldu ama kabullenince alıştım onun bu haline..Arada laf etsem de onu böyle kabul ettim napalım..
Kurallar olmalı bu hepimiz için sen sabaha kdr elimde tablet yada telefon msjlassan yada gecenin üçünde görüntülü konuşsan yatak odasında eşiniz sinir olmaz mı empati kurması lazm gece on ikiden sonra bence kimse eline almamalı tel. Televizyon oyun. Diceksiniz üniversitesi mi bu hayır ama evdede kurallar vardır özellikle bu şekilde bir eş varsa zaten diğer kişiler için kural koymuyorsunuz evlilik başlı baslina bir sorumlulukAslında bunun mantıklı bir açıklaması yok sanırım. Yanımda olunca iyi hissediyorum sadece o kadar.
Salak olduklarını düşünüyorum.Bu erkekler neden bu kadar düşüncesiz?
Ya dozunu kaçırıyorlar her şeyin hayır gir 2-3 saat oyna adam gibi kimse sana bişey demesin yani. Ama nedir mal gibi 10-17 saat oynanır mı ya oyunBenim eşimde pubg bağımlısı olmuştu susa susa ileri gitmeye başlamıştı bir uyardım iki uyardım üç,dört derken evde kıyamet koptu modemi kopardım, o sinirle telefonu fırlatmışım nasıl sinir krizi geçirdiysem şimdi kedi gibi oyuna giremiyor. Ses çıkartmazsanız ipin ucunu kaçırırsınız sonra toparlanması zor olur.
Çok haklısınız ama bunun kural değil saygı olduğunu düşünüyorum inanırmısınız ben eşim eve geldikten sonra çok acil olmadıkça telefonla bile konuşmam.. ama onlar bu kadar düşünceli değil maalesefKurallar olmalı bu hepimiz için sen sabaha kdr elimde tablet yada telefon msjlassan yada gecenin üçünde görüntülü konuşsan yatak odasında eşiniz sinir olmaz mı empati kurması lazm gece on ikiden sonra bence kimse eline almamalı tel. Televizyon oyun. Diceksiniz üniversitesi mi bu hayır ama evdede kurallar vardır özellikle bu şekilde bir eş varsa zaten diğer kişiler için kural koymuyorsunuz evlilik başlı baslina bir sorumluluk
Doğru aynı şeyAdam salonda oynasaydi madem,oyunu birakmayacaksa neden yatak odasına aldınız..
Ayrıca masayı yatak odasına nasıl aldınız ?
Mantığı nedir ?
Yani sizinle yatağa girmedikten sonra ha salonda oynamış ha evin balkonunda oynamış aynı şey.
Az önce tam olarak öyle yaptım attım masayı gitti oh bi rahatladım heİnsanın beyni klavyeye akar yahu 16 saat oyun nedir? Gerizekalılık. Atın masayı da kendisini de,konuşmayın bile.
Düzeleceğini umut ediyorum…Bilmiyorum da ben evli kalamam bu karakterdeki adamla.
Akşam 3 saat birbirimizin yüzünü görecez,1 tatlı sohbet,kahveydi,meyveydi olmadan ne edeyim ben adamı?
Kafa dağıtıyormuş, ben neciyim acaba?
Ergen gibi oyun oynayacaksa gitsin annesinin evinde oynasın!
Gerçekten mi?Düzeleceğini umut ediyorum…
Yani evlendiğimiz ilk 1 sene nasıl hayatımızda yoksa şimdi de çıkabilir ama tavır göstermek lazım.Ben biraz iyi niyetli davrandım suistimal edildi.Konuşularak herşey aşılır inşaAllahGerçekten mi?
İnşallah arkadaşım.
Allahım gönlünüze göre versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?