• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir akıl lazım :(

Her şey olacağına varır derler. Denemek istiyorsan dene en azından denedikten sonra adamın davranış hal ve hsrektleriyle daha sağlıklı yorumlar yapılabilir. :)
Ve gerçekten hesabı sen öde çok mantıklı bir fikir en azından kendininkini. :D Baskın ol ve güçlü dur. Senin kolay lokma olmayacağını bilsin. Biraz da umursamaz mağrur kibirli görün tamam yeter ilk buluşma için. :D

bu adamın boyle olmasının nedenı daha once bır ask yasamamıs olması olabılır .. ask nedır bılmez bu yuzden bı gece de olsa ııkı gunde olsa senın beklentılerını karsılıcak davranıslarda bulunmaz ve sen uzulursun bosu bosuna canım..kendını kaptırmadan aklından cıkarmalısın bence..nasıl guvenıceksın kı boyle bı ınsana..ama yok ılle de o olsun ıstıyorsan bu zamana kadar hayatına gıren kadınların aksıne sen onu pesınden kosturmalısın kendınden hıc tavız vermemelısın takmıyomus sallamıyormus gıbı davranmalısın kı o da sasırsın her kadın etrafındayken her ıstedıgını elde edebılıyoken sen onu pesınden kosturursan sana karsı farklı bı ılgısı olabılır

Evet sanirim haklisiniz kizlar icimdeki sesi durdurmam sart hic saglikli bi yol degil :( gonul istesede mantik engel oluyo.. Yarin bigun arkamdan bunlada takilmistim dedirticeme hic lafimi ettirmem daha iyi.. Gercekten bi turk filminde degiliz ve bu adamdan mucize beklememem gerekio.. Zaten duzgun bisey yasamak istese bunlari bana ne anlatir ne hissettirir.. Haklisiniz.. Cok tesekkur ederim desteginiz icin.. :-*

illa buluşacağım diyorsan git ama sen ondan cool ol madem. o nasıl tak tak söylüyormuş her şeyi, sen de kendinle ilgili gayet net konuş ezilip büzülme, ayakları sağlam yere basan özgüveni yüksek bir kadın imajı çiz.

Evet iyi fikir.. Bulusucam ama umursamaz olucam ve ne yaparsa yapsin gece yolum onun evinin yolu degil gayet kendimden emin kendi evimin yolu olucak.. Umursamaz olucam ve onun onemli olmadigini hissettiricem ;)

Hiçbir kadının böyle bir adamı kabulleneceğini sanmıyorum
cıksss tutmadı bu :ssz:

Bulusmayi ek ;) iz birakirsin boylece ve annenin seni kadir gecesi dogurmasina gerek yok mantiginla kac kurtul o heriften

Hadi diyelim ki işler istediğin gibi gitti,
adamı kendine bağladın.

Peki bir ömür böyle olacağına inanıyor musun?
Zira alışmış kudurmuştan beterdir derler.
Emin ol bu karakterdeki adamlardan ne sevgili , ne eş, ne de baba olmaz.

Sen de günübirlik ya da geçici ilişki yaşamak istiyorsan kendin bilirsin...

Bu sekilde oluPda degisen duydunmu bence duyda inanma cnm simdi degisse bile is ciddiye binerse hortlar bence hic gorusme bile

Senin durumun aşk değil, senin amacın "adam böyle böyleydi benimle değişti bambaşka bi'adam oldu" diyebilmek, dedirtebilmek bi'nevi diğer sözü edilen kadınları sollamak... Onlardan farklı olduğunu göstermeye çalışıyosun ki bu da eşittir egodur.

Şahsen yanlış anlama ama kalite başka bi'şeydir senin bu adamla görüşmen bile kaliteni sarsar. Bana böyle diyen bi'adamı ben adam yerine koyup konuşmam bile daha iyilerine layık olduğumu bilirim çünkü, sen de farkına var derim ben.

böyle bi adamla yemeğe çıkmaya karar verdiysen, sonunu o kadınlar gibi görmeyi kabullenmişsindir demektir..

uzak dur böyle insanlardan, sonu hüsranla biter...

Hmm diğer kızlar da büyük ihtimalle senin gibi düşünüp çıkmışlardır.

Her teklif edilen kız 1 kez şansını denemek istese,al işte adama kızdan bol bir şey yok:)

Kızlar bir adam var ve benden ondan fena halde hoslanıyorum.. Bunun neresi kotu diceksiniz konuya giriyorum adam cilgin zengin yakisikli ve etrafinda zilyon tane kadin var agzindan cikicak tek kelimeye bakan ve dogal olarak ki bunu kendiside acikca beyan ediyo tek gecelik iliski adamiyim aksi olmaz hic bi kadin beni cekemez ickkim kumarim kadinim var ve aldatirim her daim diyo ben iki kez gorusurum sonraki gorusmeler kadinin kadinligini kullanabilmesine bagli diyo yani acikcasi surekli iliski yasamam diyor.. :( ama ben bu adam surekli yanimda olsun hayatimda olsun benle ilgilensin istiyorum yani duzenli sevgili olsun istiyorum ama imkansiz gibi gozukuyo carsamba bi yemege cikicaz ve ben sonumm diger kadinlar gibi olsun istemiyorum bu adan ters yapmaya da gelmez cunku secenegi cok ugrasmaz yaa nolur yardimm napicam bennn bi akil verin nasil etkilerim nasil kendi safhima cekebilirim ilgisini bu adamin??? :(

Bazı adamlar ıssız adam ve bunlar birtek ceplerine ve görüntülerine güvenirler :) duygu namına zerre birşey yoktur kalplerinde.
Bu bencil halleri biz kadınlara gizemli gelir :D o iki kere görüşürüm demiş ya bence siz çarşamba günü görüştüğünüzde soğuyacaksınız.

Yemege cikayim ve gece sonunda. Hicbisey olmamis gibi gayet cool bi tavirla taksiye atlayip evime kacayim diyorum nasil fikir :)

Canım o zaman waovv ne kız be çok etkilendim diyeceğini mi sanıyorsun ?
Ne olacak söyleyim.Sen tribini yapacaksın,o uğraşmaya değmez diye aramayacak.
Sen merakına yenilip mesaj atacaksın.Bütün karizman 0 olarak devam edeceksin.
Ta ki iyice üzülene kadar....

Yemege cikayim ve gece sonunda. Hicbisey olmamis gibi gayet cool bi tavirla taksiye atlayip evime kacayim diyorum nasil fikir :)

Yemeğe çık ama onunla birlikte olmanın vermiş olduğu heyecanla onun evinde bulabilirsin kendini dikkat et.

Bana göre yapabileceğiniz ve yapmanız gereken tek şey var,
Kendinizi boş hayallere kaptırmayın, o adamın kadınlarından biri olmak gibi bir isteğiniz yoksa umudu ve tüm ilişkiyi kesin.
Kendi yolunuza bakın..

Son düzenleme:
Okuyunca insanın aklına ilk gelen adamın seni diğer kadınlardan farklı bir yere koymayıp bir de buluşma kaptığı. Sonunun öyle olmasını istemiyorsan adamı umursama ve kolay taviz verme, o uğraşsın çok istiyorsa seni. Sonradan oturup ağlamaktan iyidir şu an içinin içini kemirmesi bence.
Şimdiden bol şans yarın akşam için!

Back
X