• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir akıl lütfen

honeysuckle

istanbul delisi
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
3.161
1.515
373
İstanbul
merhaba arkadaşlar
akıl almak istedim çünkü karar veremiyorum
hiç yaptığım bir şey olmasa da ilk kez netten tesadüfen biriyle tanıştım.
bir kaç gündür konuşuyoruz oda evlenip ayrılmış falan..
görüşelim diyor ama korkuyorum içimdeki güvensizliği bir türlü atamıyorum bir yanım evet diyor bir yanım hayır

ne yapayım bir akıl verin

Ben nete sanal ortama güvenmiyorum açıkçası.. En azından biraz daha tanıyabilirsiniz görüşmeden önce..

bır kac gundur netten konuştuğun bırıyle buluşmak mı,cesaretıne hayran kaldım..

merhaba arkadaşlar
görüşelim diyor ama korkuyorum içimdeki güvensizliği bir türlü atamıyorum bir yanım evet diyor bir yanım hayır

Asla görüşme.Kesin ve net.

Eğer kafan dağılacaksa,iki muhabbet edeceksen tamam görüş.
Ancak bir beklentin olmasın derim.

merhaba arkadaşlar

Kalabalık bir yerde bi kahve icmekten zarar gelmez.

Hemen buluşmayın derim önce net üzerinden iyice bir tanıyın ondan sonra kararınızı verirsiniz. Boşandım dediğine de çok güvenmeyin. Hep öyle söylerler, iki defa başıma geldi oradan biliyorum maalesef. Bir de karşı cinsten çoğunlukla niyeti düzgün insanların net üzerinden böyle bir arayışı da olmuyor. (olanları, tenzih ederek söylüyorum).

merhaba arkadaşlar

kalabalık biyerde kahve içebilirsin hiç bişey olmaz. belki çok eğlenceli birisidir belki yeni bir aşk doğar :1:

cnm iyi tanı hemen buluşma net cevaplar al nerede ne iş yapar tegit et. evlimi mesela ne biliyorsun evliyse ya. eger bunlardan sonra sorun yoksa buluş bi avm de falan alttarafı 1 kahve yani:) telefonun vermemişsindir inşl:)) olmadı siler engellersin:1: şunuda söyleyimm. bendebu şekilde tanıştım birisiyle anlattılarını araştırdım hatta gülecejksiniz kamerada nüfus cüzdanınıa baktım evlimi verdiği bilgiler doğrumu diye:)sonuç mu evliyiz 3 yavrum var:34: bu demek değilki herkes benim eşim gibi çıkar. vel hasıl emin olmadan 1 adım dahi atma. nediyim kolay gelsin:ssz:

bir kaç günse erken gibi. biraz daha nette takılın. zaman kötü. kendinize dikkat edin. profili gerçek mi? emin misiniz?

Organlarını filan çalmasın sonra

hahahah deli ya yorumunu beğendimm :1::1::1:

canım sna da şöyle birşey diyim, oyundan tanıştığın ve bikaç günde heme nsenle görüşmek isteyen adamdan ne bekliyosn :44: biraz bi dur bi sakinnn :45: ya aşık olursan yada hoşlanırsan ve bu adamın kişiliği buysa... herşey görüşmek değil biraz tanımaya çalışş... hemide evlenip ayrılmış bi dur bellki o da bi arayış içinde.. :50:

Manyagi var, sapigi var... Var da var... Hemen gorusmeyi benim aklim almiyor.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Back
X