• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir akıl medet..

eses34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
68
4
18
Sevgili arkadaşlar daha önceden size durumumu anlatmıştım lakin yine yeniden yardımınıza ihtiyacım var. Doktor sevgili :KK43: Ama gelin bir de bunu bana sorun hiç de kolay değilmiş hem de hiç aylardır sorunlarla boğuşuyorum onun nöbetleri benim stajım derken sosyal hayat hiç yok denecek kadar aza indi. Herneyse bizim küçük bey bu yıl tusa hazırlanıyor kafasını kaldıramıyor başında iki doktor anne baba ikisi de çok disiplinli sürekli kavga ediyorlarmış evde bununla elinden tel düşmüyor vs diye bunalmış artık ders çalışamadığını anladım böylelikle. Ben ona kötülüğüm dokunsun istemiyorum dün biraz tartıştık ben ilgisizliğinden yakındım yakınmaz olaydım ailesiyle tartışmalarını filan anlattı. İkisini bir arada götüremiyor beni sevdiğini ama bağlanmak istemediğini söylüyor ben senden başka birşey düşünemiyorum hayatım alt üst oldu diyor bana, bitmesini mi istiyorsun dedim hayır ama sen bitir gençliğin gidecek diyor bana dün akşamdan beri düşünüyorum seviyorum ama yıpranıyorum o da seviyor ama oda yıpranıyor stresi çok ayrı tabi.

Ben ne yapacağımı bilmiyorum bitirmek istemiyorum ama böyle de devam etmiyor ikimiz de üzülüyoruz. Ara versem denedim daha önce olmadı sen bitir diyor üstüne basa basa artık dayanamıyorum sanırım bitireceğim o zaten gerçekten seviyorsa dayanamaz. Sevmek herşeye yetmiyor işte

Son düzenleme:
bir sakin ol öncelikle..
benimde bir arkadaşımın eşi doktor ve maalesef oda inanılmaz çalışıyordu
Ama arkadaşım çok anlayışlı davranıyordu tus u kazandıktan sonra çok rahatladılar çok şükür
bu arada bağlanmak istemiyorum vs demesini tamamen strese bağlıyorum..
unutma gül bahçesine giden yol maalesef ki dikenlidir..

Doktor sevgili benim kulagima hos gelmiyor orayi gecelim de sen bu cocuga biraz etiketi yuzunden baglanmissin gibime geldi.birbirinizi seviyorsaniz cocuk sana neden ömrünü tuketme benle diyor senle gelecek düşünmüyor bu cok scik...gelecek dusunen adam boyle konusur mu sacma...herkes bazi zorluklardan geciyor ayrica iliskilerinde bu ne ki.bence adam evlenmek istemiyor hemen birine baglanmak ..

senı sevmıyor bu gercekle yuzleş bence.baglanmak ıstemıyorum benle omrunu tuketme dıyen adam senle sadece zamanımı harcıyorum dıyor acık acık sen hala bu adamla sevgılıysen pes derım

ben ayrılmış olmayım sonra ben kötü olurum diyip vicdani yükü sizin üstünüze atmak için söylediği bir cümle gibi geldi bana. yani sorun tus veya ailevi değil de kişinin kendisinde bence.

Sevgili arkadaşlar daha önceden size durumumu anlatmıştım lakin yine yeniden yardımınıza ihtiyacım var. Doktor sevgili kulağa hoş geliyor dimi :( Ama gelin bir de bunu bana sorun hiç de kolay değilmiş hem de hiç aylardır sorunlarla boğuşuyorum onun nöbetleri benim stajım derken sosyal hayat hiç yok denecek kadar aza indi. Herneyse bizim küçük bey bu yıl tusa hazırlanıyor kafasını kaldıramıyor başında iki doktor anne baba ikisi de çok disiplinli sürekli kavga ediyorlarmış evde bununla elinden tel düşmüyor vs diye bunalmış artık ders çalışamadığını anladım böylelikle. Ben ona kötülüğüm dokunsun istemiyorum dün biraz tartıştık ben ilgisizliğinden yakındım yakınmaz olaydım ailesiyle tartışmalarını filan anlattı. İkisini bir arada götüremiyor beni sevdiğini ama bağlanmak istemediğini söylüyor ben senden başka birşey düşünemiyorum hayatım alt üst oldu diyor bana, bitmesini mi istiyorsun dedim hayır ama sen bitir gençliğin gidecek diyor bana dün akşamdan beri düşünüyorum seviyorum ama yıpranıyorum o da seviyor ama oda yıpranıyor stresi çok ayrı tabi.

Ben ne yapacağımı bilmiyorum bitirmek istemiyorum ama böyle de devam etmiyor ikimiz de üzülüyoruz. Ara versem denedim daha önce olmadı sen bitir diyor üstüne basa basa artık dayanamıyorum sanırım bitireceğim o zaten gerçekten seviyorsa dayanamaz. Sevmek herşeye yetmiyor işte
bu sinav gecici bsy degilmi? hazirlansin, az gorusun, halletsin sinavi..
ama baglanmak istemiyorum filan cok klise seyler.. ygs ogrencisi mi bu adam, baska bsy dusunemiyorum demesi filan.. sen ayril diye tekrarlayip durmasi :s
ne diyim bilemedim yani..

Bnce herseyi oluruna birak sen bitir dms bitir bnce eger kaderinde onunla birlikte olmak varsa gorursun yoksa mucadele etmeye gerek yok bu aradagercekten sevse bitir demezdi ssna zmn verirdi apacik soylemis yani ayriligi

Doktor sevgili kulağa hoş geliyor dimi :KK43: ...........
İkisini bir arada götüremiyor beni sevdiğini ama bağlanmak istemediğini söylüyor

Hayır kulağa hoş gelmiyor, ne zaman, ne enerji kalıyor bir çoğunda...

Çok azı kendine, hobilerine ve ailesine zaman ayırma konusunda başarılı...

Ayrıca sevgilinin doktoru, mühendisi değil sevgili, ilgilisi makbuldür.

Evlenince de doktor olması değil, iyi aile babası olması...

Hastalarına benden daha iyi bakan adamı ne yapayım?

Sizin durumunuza gelirsek...

"Seviyorum ama bağlanmak istemiyorum" demesi esas niyeti...

"Sen bitir, gençliğini harcama" da dramatik cümlelerle sorumluluk ve vicdan azabından kaçma seremonisi...
:KK14:

İstediği kadar yoğun olsun yada yoğun olun. Birbirinizi gerçekten seviyor ve ilişkinizin devamını istiyorsanız bir yolunu bulursunuz.

Biraz çocukça geldi bana sanki. Koskoca insanlarsiniz isteyince neden halledemeyesiniz. Bi süre az görüşün mesajlasmayin. Düzene oturtun çok zor olmamalı.

saçma geldi kulağıma
sevgiliniz doktor olmuş ama yazık daha birey olamamış
annesi babası mı planlıyormuş hayatını merak ettim sahne gözümde canlandı da komik geldi hi hi hi
doktor beyimize söyle ki gerçekten seni istiyor ise hayatında buna emin olamadım sanki kıçı havalanmış gibi geldi
hem çalışır mesleğini yapar, hem tusa hazırlanır, hem sana-ailesine-diğer arkadaşlarına rahatça vakit ayırır isterse eğer
annesi babası gardiyanlığını yapmazlar sanmam onlar yapmaya kalksa sevgilinin buna izin vermemesi gerekir
eğer işler senin dediğin gibiyse anne babası gardiyansa ve eğer sevgilin onlara ses çıkartamıyor ve hayatını yönetmelerine izin veriyorsa doktor olsa ne yazar ondan bir cacık olmaz

Biraz empati kur, anne ve babası doktor olup kendisi TUS'a hazırlananlarda baskılar neticesinde ciddi psikolojik rahatsızlıklar görülüyor, bir bahçıvanın evladının tıp okumasına benzemez yani ve mesleki hayatlarında da pek başarılı olamıyorlar bu durumu eve de yansıyor. Üniversitede okurken çoğu doktorun enteresan hayatı TIP fakültesinden çıkar MÜHENDİSLİK fakültesinde duyulurdu.

sevipte bağlanmak istemeyen adam dost hayatı felsefesini benimseyebilir bir müddet sonra deyip kenara çekilirim..:KK50:
Lütfen hemen bel altına vurup da kızcağızın aklına başka başka şeyler getirmeyelim.
...............Saygılarımla.......................

Tus çok zor bir sınav, çok stresli. Şu an ne dediğini bilmiyor olabilir. Tustan sonra normale döner mi dönmez mi bunu anlamaya çalış öncelikle. Ben diğer arkadaşlar gibi bağlanmak istemiyorum olayına takılmadım açıkçası. Hayatının belli bir kısmının zor geçeceğinin farkında, seni de o zorluğa sürüklemek istemiyor olabilir. Tabi bunlar sadece varsayım.
Oturup açık açık konuşsanız bunları daha iyi olmaz mı?

Doktor sevgili benim kulagima hos gelmiyor orayi gecelim de sen bu cocuga biraz etiketi yuzunden baglanmissin gibime geldi.birbirinizi seviyorsaniz cocuk sana neden ömrünü tuketme benle diyor senle gelecek düşünmüyor bu cok scik...gelecek dusunen adam boyle konusur mu sacma...herkes bazi zorluklardan geciyor ayrica iliskilerinde bu ne ki.bence adam evlenmek istemiyor hemen birine baglanmak ..

İnanın doktor olması hiç önemli değil. Bir hafta öncesine kadar evlilik planları yapan biriydi ama kariyerine de çok önem veren biri yurtdışı vs. bahsetti bana ben olmaz dedim istemedim oda bunun kariyeri için önemli bir adım olduğunu belirtti ondan sonra bu konuşmalar başladı

Bnm abimde Dr ve o da yengemde çok zorluk çektiler tus o kadar kolay bi sınav değil zaten okulları yeterince zor bide tus ekLenio üstüne bide ailesel durumlar sende ilgi istiosun gerçekten seviosan ona biraz zaman tanı tusu kazandoiginda herşey normale donucek yeterli biraz sabir sonra zaten bolca sosyal hayatınız olacak

Lütfen hemen bel altına vurup da kızcağızın aklına başka başka şeyler getirmeyelim.
...............Saygılarımla.......................
art niyetle belaltı vurmuyorum bağlılığı sevmeyen erkeklerin genel itibari ile hayat felsefesi ortadadır ama konu sahibinin aklına başka şey getirmek gibi bir amacım olmadı aslında..doktor sevgilide işler nasıl yürür bilemem tabi:KK53:
mesela ne getirebilirim konu sahibinin aklına benim sülaledeki insanlarda tuşa hazırlandılar hatta o aşamada da evlendiler tusuda kazandılar sıkıntı olmadı..şimdi seviyoruma ma bağlanmak istemiyorum diyen bir adamın sözlerini tus sınavına mı bağlamalıyım:oops:

İnanın doktor olması hiç önemli değil. Bir hafta öncesine kadar evlilik planları yapan biriydi ama kariyerine de çok önem veren biri yurtdışı vs. bahsetti bana ben olmaz dedim istemedim oda bunun kariyeri için önemli bir adım olduğunu belirtti ondan sonra bu konuşmalar başladı
Neyse biraz zaman ver üstüne düşme bakalim...yurt disina gitsede iliskiniz devam edebilir ayrica...bu sorun degil bence...doktorlarda butun kizlar bana tav olur gibi bir düşünce var ona kiziyorum ben ..birde tipide duzgunse ...o yuzden kulaga hoş geliyor vs deyince bende bunu yazdim....Bütün kizlar bana hayir diyemez diye havalara girip olur olmaz tipler rahatsizlik veriyor ...

Benim arkadaşımın da sevgilisi doktordu. Kıza çok fazla zaman ayıramıyordu. Aynen ailesi biraz sorunluydu güya. Kıza seni seviyorum ama üzmek istemiyorum gençliğin bitmesin gibisinden laflar edip ayrıldı. Aradan 3-5 ay geçtikten sonra başkasıyla evlendi.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Bana senin ki de biraz bahane gibi geldi.

Back
X