bana bir akıl verin kızlar lütfen :(

lel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
107
26
298
Samsun
kızlar yaklaşık 3 yıldır evliyim 2 yıldır çocuk istiyorum
şimdide adetim 2gün gecikti hatta bugün 3. gün gecikti.normalde gecikme pek olmazdı.
ecz gidip tes yapimmi yoksa sabredimmi ooff kafayı yicem.
bi taraftan da adet sancım var her wcyw gittiğimde geldi gelcek gibi oluyo gelmedi daha.
tabi ben gelmese diye yola bakıyorum.hamile olabilirmiyim sizce :

Olma ihtimalin var fakat evde yapilan testler icin erken olabilir üzülür sun bazi kadınlarda daha gec çıkabiliyo kaset tipi testlerde sonuc baska belirtin var mi ?

aslında belirti olarak pek belirtim yok
tek umutlandığım yön hiç bi zamana kadar 3 günlük gecikme yaşamamıştım.
burdan biraz okuduğum kadarıyla adet sancısı yla çok benziyomuş belirtiler.
32 yaşıma geldim.daha bugün bile kayınvalde arayıp çocuk içi çarenize bakmıyomusnuz doktora gitmiyomusnuz diyo.
çookkk sinirlerim bozuk.ben hayırlısı deyip geçiştiriyorum üstüne gene tekrarlıyo.

Stres yapiyosan ondan da gecikmis olabilir bence bi hastaneye gdip test yaptrman en mantiklisi kendini daha da cok strese sokmyssun anlasilan eger hamileysen allah korusun bebegine de zarar verebilirsin

Reactions: lel
test al hemen, yüksek ihtimal test sonucunda çıkar. benim bir gün gecikmişti, yaptığımda silik olarak gözüktü. mutlaka test yap bugün. :)

çok heycanlanıyorum bir taraftan da ya yoksa diyorum :) çevre den de stres etkisi çok öyle anlayışsız insanlar var ki bu duyguyu yaşamayan anlayamaz. kızlar adet belirtileri ile hamilelik belirtileri birbirine benziyor dimi nasıl ayırt edebilirz alimmi test

Canım ikisinin belirtileri birbirine yakın. Eğer yakınında hastane varsa git, kan ver, 1 saatte çıkıyor sonucu. Hem eğer bebiş varsa boşuna stres yaşatmamış olursun ona da. Rabbim hayırlısıyla versin inş.

canım yakınımda özel hastane yokda devlet hastanesi var ilçede.orası cumartesi çalışmıyor galiba.
gidip test alsam da gün içinde yapılıyormu yoksa sabah mı yapmak daha doğru olur.
inş hepimize hayırlsını versin Rabbim

Anlasilan dayanamiycan canim sen :) bencede bi test al ama negatif cikarsa umudunu kaybetme yinede kan testi yaptirirsin adet gormezsen

hamilelik belirtileri ile adet belirtisi aynı olmuştu bende. hamile olduğumu öğrendikten sonra mesela bir kaç hafta boyunca hala adet olacakmış gibi hissediyordum kendimi. sabahları ilk idrarla yapıldığında daha kesin sonuç verir ama gün içerisinde de yapabilirsin. ben akşam 6-7 gibi yapmıştım sanırım ve çıkmıştı.

Bence de al bi test yap cnm ya ben de meraklandim :)

naptın canım, yaptın mı test, haydi hayırlı haberler :) ben çis testi için 6 gün beklemiştim ablam bekle dedi diye, hamileysen çıkar zaten sen bekleme boşuna!

Bi 10 gün geçmesi lazım sabret bence☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…