Canım çok haklısın bende anneme diyorum ama benden küçük erkek kardeşim dowsendromu başka yerde kalmiyo annemde onu bırakamaz ki şayet bende onu asla yengelerimin yanında bırakmam bide biz kalabalık bir aileyiz abilerim bende kalmasına izin vermiyo yoksa ben 10 yıl kayinvalideme baktım annemede evimde seve seve bakarım çocuğumda yok bu stresle tedavide görüyorumEvinizde kalın , annenizi de yanınıza alın.
Böylelikle ;
1) evinizde kalmış olursunuz,
2) annenize bakmış olursunuz,
3) yengenize katlanmamış olursunuz.
1 taşta 3 kuş
Canım annem de kalp yetmezliği var ileri derecede sürekli nefes darlığı yaşıyor yengemde çok saygısız bir insan ölümlü dünya demiyor oda bir anne ama malesef çok geçimsiz bir insanAnnenin rahaTsızlığı nedir çok geçmiş olsunyengen hangi açıdan bu kadar kötü tersliyor mu konuşurken saygısız mı
Anneni de alıp kendi evine gidinEşim burda değil yazın mecburen başka şehirde çalışıyor Annemde kalıyorum bende annem hasta anneme bakmak hizmet etmek benim için büyük bir fırsat ama işin kötü yanı abimle annem alt lı üstü oturuyorlar abimin eşi çok kötü bir insan ve ben onun bu kötülüklerini artık alttan alamiyorum karşılık vermek zorunda kaliyorum ama annem bu duruma üzülüyor sizce ne yapmalıyım evimdemi kalsam yoksa annemin yanında kalıp yengeme mi katlasan
Annem abime çok düşkün onun üzülmesi istemiyo abinin hatrına susun diyo çok sustuk ama artık susmicazYengeniz çok kötü biriyse anneniz niye üzülüyor ona cevap verdiğinizde?? Kötülükten kastınız tam olarak nedir?
İnanki takmıyoruz ama genede bulaşiyo bizeYengenizi takmamaya calisin, yokmus gibi davranin cok muhatap olmayin.
Benim annemde de kalp yetmezliği varCanım annem de kalp yetmezliği var ileri derecede sürekli nefes darlığı yaşıyor yengemde çok saygısız bir insan ölümlü dünya demiyor oda bir anne ama malesef çok geçimsiz bir insan
Canım öncelikle zor bı durum fakat anneni al kendı evıne gotur hm rahat et hm gorumcenoiı gormsn esınde yok yazın dedıgın gıbı oh mısEşim burda değil yazın mecburen başka şehirde çalışıyor Annemde kalıyorum bende annem hasta anneme bakmak hizmet etmek benim için büyük bir fırsat ama işin kötü yanı abimle annem alt lı üstü oturuyorlar abimin eşi çok kötü bir insan ve ben onun bu kötülüklerini artık alttan alamiyorum karşılık vermek zorunda kaliyorum ama annem bu duruma üzülüyor sizce ne yapmalıyım evimdemi kalsam yoksa annemin yanında kalıp yengeme mi katlasan
Yengemi tanisaydiniz böyle demezdiniz abimin yengemin arası bozulmasın diye 20 senedir susuyoruz bana veyatta aileme kötülüğü olmayan bir insanın asla çekiştirmem şuan bunu burda paylaşmam ne gerek varki insanın günahını durduk yere almakNedir bu kötülük
Sonuçta siz yokken onlar var annenize destek
Eşin yokken annene bakıyorsun diye kadını çekiştirme hakkın yok annen sana gelsin
Çok sağolun canım sizede çok geçmiş olsun inananın annem çok çekti onunda sürekli vücut su topluyordu doktoru ona bir ilaç verdi ameliyatı kaldıramaz diye ilaç iyi geldi ama biraz ilacın fiyatı yüksekBenim annemde de kalp yetmezliği var6 aydır her hafta yoğun bakımlık oluyor nefes darlığı yüzünden . Ayrıca Vücudu su topluyor ve mikrop üretiyor var da var yani ameliyatlık bir durum yok diyorlar ama böyle nereye kadar devam edecek bilmiyoruz . Çok üzgünüz ve korkuyoruz annenize de geçmiş olsun .
Yengemi tanisaydiniz böyle demezdiniz abimin yengemin arası bozulmasın diye 20 senedir susuyoruz bana veyatta aileme kötülüğü olmayan bir insanın asla çekiştirmem şuan bunu burda paylaşmam ne gerek varki insanın günahını durduk yere almak
Eşim varken de anneme hep gelip bakıyorum elimden geleni yapiyorum hem anneme hem kayinvalidemeNedir bu kötülük
Sonuçta siz yokken onlar var annenize destek
Eşin yokken annene bakıyorsun diye kadını çekiştirme hakkın yok annen sana gelsin
Canım çok haklısın bende anneme diyorum ama benden küçük erkek kardeşim dowsendromu başka yerde kalmiyo annemde onu bırakamaz ki şayet bende onu asla yengelerimin yanında bırakmam bide biz kalabalık bir aileyiz abilerim bende kalmasına izin vermiyo yoksa ben 10 yıl kayinvalideme baktım annemede evimde seve seve bakarım çocuğumda yok bu stresle tedavide görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?