Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yengeniz ne yapıyor örnekle sürebilir misiniz? Abimiz durumun farkında değil mi ? Yengenizin davranışları ni gormuyor mu ? Babanız var mı? Allah annenize şifa versin ... Annenizin yanında tepki gostermeyin.. Üzülüp strese yapmasın Kimsenin olmadığı yerde lafinizi geçBabam 15 yıl önce vefat etti biz bu abimizi baba yerine koyduk yengem aslında en çok annemi sevmez abimi annemle asla paylaşamaz abim işten gelince pencereden annemin halini hattını sorar sürekli annemin bizlerin herseyimize müdahale eder onun evinde su arıtma sı var benden küçük kardeşim şişe çıkardı doldurmak için geri yollamış gidin suyunuzu dışardan alin demiş yani çok fazla söylenecek şey var ama bazen insanın kendi terbiyesi bile buna musade etmiyo anlatmayaYengeniz ne yapıyor örnekle sürebilir misiniz? Abimiz durumun farkında değil mi ? Yengenizin davranışları ni gormuyor mu ? Babanız var mı? Allah annenize şifa versin ... Annenizin yanında tepki gostermeyin.. Üzülüp strese yapmasın Kimsenin olmadığı yerde lafinizi söyleyin
Abim annemede düşkün eşine de düşkün aslında en güzelini yapiyo tabikide oda onun eşi çocuklarının annesi ben asla istemem abilerimin yengelerimin arası kötü olsun ama abimde yengemin yaptıklarını biliyo abimde rahatsiz kalp hastası 1 ay önce yüksek tansiyondan kısmı felç geçirdi çok şükür şuan iyi onuda üzmek istemiyoruz en iyisi yengemle konusmicamAbiniz annenize düşkün ama karısının yaptıklarını görmüyor mu yada nasıl izin veriyor. Sizde evinize annenızın evine sokmayın kalsın kendı katında niye muhattap oluyorsunuz. Sert bir şekilde uyarın ben burdayken seni görmek istemıyorum sakın kapıya gelmeyın deyin. Başkası için niye kendinizi üzüyorsunuz strese sokuyorsunuz bırakın o uzulsun
Kimse kimseye katlanmak zorunda degil al anneni kendi evine git yada yengene soyle ben anneme tek bakarim sen rahatsiz olma gelmene gerek yok dersin olur biterEşim burda değil yazın mecburen başka şehirde çalışıyor Annemde kalıyorum bende annem hasta anneme bakmak hizmet etmek benim için büyük bir fırsat ama işin kötü yanı abimle annem alt lı üstü oturuyorlar abimin eşi çok kötü bir insan ve ben onun bu kötülüklerini artık alttan alamiyorum karşılık vermek zorunda kaliyorum ama annem bu duruma üzülüyor sizce ne yapmalıyım evimdemi kalsam yoksa annemin yanında kalıp yengeme mi katlasan
Evet canım alt üstlü oturuyorlar annemAbi ve yenge ust katta yasiyor yanlis okumadim degil mi? Kapinizi kapatip gorusmeseniz? En olmadi anneniz ve kardesinizi alip sizin evinizde yasamaniz cozum gibi.
Aynen öyle söyledim gelmene gerek yok biz 4 kız kardeşiz annemize bakarız zahmet etme dedim hal hatır sormaya gelirsen gel buyur ama hiç bir şekilde annemin işini gücünü yapmana gerek yok dedimKimse kimseye katlanmak zorunda degil al anneni kendi evine git yada yengene soyle ben anneme tek bakarim sen rahatsiz olma gelmene gerek yok dersin olur biter
Oh mis en guzeli :) gerilmeye gerek yok inan ben bir gelin olarak soyle soyliyim hic bir anneye kizindan daha iyi bakabilecek birini tanimam rabbim herkese kiz evlat versinEvet canım alt üstlü oturuyorlar annem
Aynen öyle söyledim gelmene gerek yok biz 4 kız kardeşiz annemize bakarız zahmet etme dedim hal hatır sormaya gelirsen gel buyur ama hiç bir şekilde annemin işini gücünü yapmana gerek yok dedim
Amin canım benimde çocuğum yok Allah'tan önce hayırlısı sonra kız evlat istiyorumOh mis en guzeli :) gerilmeye gerek yok inan ben bir gelin olarak soyle soyliyim hic bir anneye kizindan daha iyi bakabilecek birini tanimam rabbim herkese kiz evlat versin
Amin insallah sagliki hayirli evlat nasip etsinAmin canım benimde çocuğum yok Allah'tan önce hayırlısı sonra kız evlat istiyorum![]()
Anneni alıp kendi evine git benceEşim burda değil yazın mecburen başka şehirde çalışıyor Annemde kalıyorum bende annem hasta anneme bakmak hizmet etmek benim için büyük bir fırsat ama işin kötü yanı abimle annem alt lı üstü oturuyorlar abimin eşi çok kötü bir insan ve ben onun bu kötülüklerini artık alttan alamiyorum karşılık vermek zorunda kaliyorum ama annem bu duruma üzülüyor sizce ne yapmalıyım evimdemi kalsam yoksa annemin yanında kalıp yengeme mi katlasan