Bana bir akıl verin kizlarrr

Bize bulaşıyor dediğinize göre aynı evde yaşıyorlar. Allah sabır versin. Abinizi dinlemeyin bence eğer imkanınız varsa eşinizde yokmuş annenizi alın kendi evimizde kalın

Abi ve yenge ust katta yasiyor yanlis okumadim degil mi? Kapinizi kapatip gorusmeseniz? En olmadi anneniz ve kardesinizi alip sizin evinizde yasamaniz cozum gibi.

Yengeniz ne yapıyor örnekle sürebilir misiniz? Abimiz durumun farkında değil mi ? Yengenizin davranışları ni gormuyor mu ? Babanız var mı? Allah annenize şifa versin ... Annenizin yanında tepki gostermeyin.. Üzülüp strese yapmasın Kimsenin olmadığı yerde lafinizi geç
Yengeniz ne yapıyor örnekle sürebilir misiniz? Abimiz durumun farkında değil mi ? Yengenizin davranışları ni gormuyor mu ? Babanız var mı? Allah annenize şifa versin ... Annenizin yanında tepki gostermeyin.. Üzülüp strese yapmasın Kimsenin olmadığı yerde lafinizi söyleyin
Babam 15 yıl önce vefat etti biz bu abimizi baba yerine koyduk yengem aslında en çok annemi sevmez abimi annemle asla paylaşamaz abim işten gelince pencereden annemin halini hattını sorar sürekli annemin bizlerin herseyimize müdahale eder onun evinde su arıtma sı var benden küçük kardeşim şişe çıkardı doldurmak için geri yollamış gidin suyunuzu dışardan alin demiş yani çok fazla söylenecek şey var ama bazen insanın kendi terbiyesi bile buna musade etmiyo anlatmaya

Abiniz annenize düşkün ama karısının yaptıklarını görmüyor mu yada nasıl izin veriyor. Sizde evinize annenızın evine sokmayın kalsın kendı katında niye muhattap oluyorsunuz. Sert bir şekilde uyarın ben burdayken seni görmek istemıyorum sakın kapıya gelmeyın deyin. Başkası için niye kendinizi üzüyorsunuz strese sokuyorsunuz bırakın o uzulsun
Abim annemede düşkün eşine de düşkün aslında en güzelini yapiyo tabikide oda onun eşi çocuklarının annesi ben asla istemem abilerimin yengelerimin arası kötü olsun ama abimde yengemin yaptıklarını biliyo abimde rahatsiz kalp hastası 1 ay önce yüksek tansiyondan kısmı felç geçirdi çok şükür şuan iyi onuda üzmek istemiyoruz en iyisi yengemle konusmicam

Eşim burda değil yazın mecburen başka şehirde çalışıyor Annemde kalıyorum bende annem hasta anneme bakmak hizmet etmek benim için büyük bir fırsat ama işin kötü yanı abimle annem alt lı üstü oturuyorlar abimin eşi çok kötü bir insan ve ben onun bu kötülüklerini artık alttan alamiyorum karşılık vermek zorunda kaliyorum ama annem bu duruma üzülüyor sizce ne yapmalıyım evimdemi kalsam yoksa annemin yanında kalıp yengeme mi katlasan
Kimse kimseye katlanmak zorunda degil al anneni kendi evine git yada yengene soyle ben anneme tek bakarim sen rahatsiz olma gelmene gerek yok dersin olur biter

Abi ve yenge ust katta yasiyor yanlis okumadim degil mi? Kapinizi kapatip gorusmeseniz? En olmadi anneniz ve kardesinizi alip sizin evinizde yasamaniz cozum gibi.
Evet canım alt üstlü oturuyorlar annem
Kimse kimseye katlanmak zorunda degil al anneni kendi evine git yada yengene soyle ben anneme tek bakarim sen rahatsiz olma gelmene gerek yok dersin olur biter
Aynen öyle söyledim gelmene gerek yok biz 4 kız kardeşiz annemize bakarız zahmet etme dedim hal hatır sormaya gelirsen gel buyur ama hiç bir şekilde annemin işini gücünü yapmana gerek yok dedim

Evet canım alt üstlü oturuyorlar annem
Aynen öyle söyledim gelmene gerek yok biz 4 kız kardeşiz annemize bakarız zahmet etme dedim hal hatır sormaya gelirsen gel buyur ama hiç bir şekilde annemin işini gücünü yapmana gerek yok dedim
Oh mis en guzeli :) gerilmeye gerek yok inan ben bir gelin olarak soyle soyliyim hic bir anneye kizindan daha iyi bakabilecek birini tanimam rabbim herkese kiz evlat versin

Oh mis en guzeli :) gerilmeye gerek yok inan ben bir gelin olarak soyle soyliyim hic bir anneye kizindan daha iyi bakabilecek birini tanimam rabbim herkese kiz evlat versin
Amin canım benimde çocuğum yok Allah'tan önce hayırlısı sonra kız evlat istiyorum 🙏

Eşim burda değil yazın mecburen başka şehirde çalışıyor Annemde kalıyorum bende annem hasta anneme bakmak hizmet etmek benim için büyük bir fırsat ama işin kötü yanı abimle annem alt lı üstü oturuyorlar abimin eşi çok kötü bir insan ve ben onun bu kötülüklerini artık alttan alamiyorum karşılık vermek zorunda kaliyorum ama annem bu duruma üzülüyor sizce ne yapmalıyım evimdemi kalsam yoksa annemin yanında kalıp yengeme mi katlasan
Anneni alıp kendi evine git bence

Eğer yengeniz cidden kötülük yapıyorsa abiniz de susuyorsa şunu diyebilirim;

Valla bacım Allah uzak etsin de annem agir kalp hastası olsa ve yenge annemi üzüyor ona kötü davranıyor olsa bilmiyorum da ben o yengeyi boğarım...
Çok net...
Ya insan olacak ya insan...
Hiç gelmesin eve ya da insan gibi muamele etsin...
Oldu ben anamı sokakta topladım elin kızı gelecek kötülüğünü kusacak uzerine..
O abiyi de silerim..
Hiç acımam yok bu konuda...
Ciddi ciddi kabusları olurum...
Banane abimle arasından, ilişkisinden mesela...
Isterse ayrılsınlar umrumda olmaz.

Tabi dediğim gibi yenge kötüyse cidden...

Back
X