Bana bir akıl verin nolur

İlişki dengesiz başlamış bikere.

şiddetle yazmamanı ve unutmanı öneririm.

sevgilin değil aşkın değil bişey değil ne bu acele ne bu mesajlar ne bu dengesizlik?

biri var hayatımda demiş.Tamam bitti :kahve:

Valla kendimi tutamadım 3 gün kala nasıl birini buldun ve birkaç şey daha yazıp mesaj attım. O da bana uzun bir mesaj attı. İşte o kişinin karşısına çıkacağını nerden bilebilirmiş sadece hoşlanıyormuş bir ilişkiye başlamamış dürüst olup bana söyleme gereği duymuş falan ne kadar kızgın olsamda en azından söyledi diyorum. Kızlar birde en sonunda şey yazmış ben aynı benim sen aynı sen herşeyi sevgili olarak düşünmeyelim geldiğinde neden görüşmeyelimki yazmış ya gerçekten bi beni rahatsız etmiyor değil mi bu tavır? Tabiki onunla arkadaş olarak görüşemeyeceğimi belirttim. Daha neler söyleyesim varda bu saatten sonra bir önemi yok.

Boşluktan çocuğa sarmışsınız.
Ders çalışın ders.
Yurt dışında olmanızın bir amacı var amaca uygun davranın.
Daha sevgili bile olmadığınız bir erkek için kendinizi ezik duruma düşürüyorsunuz.

Mesajın için teşekkür ederim ama zaten pazar günü dönüyorum son güncellemeleri okumadın sanırım valla değmezmiş hiçbir şeye

her ne kadar manas destanı ikinci versiyonu yazmış olsan da okudum

bence şu işte yalnızca kendini düşün

Aşık mısın.. İç aşkınla tartış!.. Yok degilse neden bu ısrar... Yol ver gitsin kı zaten farketmez karsı taraf için.. Bunaldıgında yalnız kaldığında aranırsın sadece

Back
X