- 29 Eylül 2014
- 197
- 79
- 43
- Konu Sahibi pozitifhatun
aramızda sevgi yada aşk yok hoşlanma var birlikteliği denemek istiyoruz ikimizde
hayırlısı olsun ozaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramızda sevgi yada aşk yok hoşlanma var birlikteliği denemek istiyoruz ikimizde
aldattığı adamla evlenmiş kadınkendisini aldatan bir kadınla tekrar devam edebileceği izlenimi vermişse sana bence uzak dur
çocukları var bu nedenle görüşmesine müdahele etmem çünkü ben de eski eşimle çocuğum için görüşüyorum..ne kadar zaman oldu ayrılalı(ikiniz içinde sordum bunu)
bence seni hep kıyaslayıp canını fazlaca sıkabilir..
Tabi sende ay acaba bu adam karısıyla bugün konuştumu vs diye düşünebilirsin..
o yüzden ikinizi de ben evliliğe hazır görmedim..
ikimizinde çocukları yanımızdao zaman problemin ne boşuna vesvese yapıyorsun kendine çocuklar kimin yanında
bakın siz daha önce evlenip ayrıldınızbenim 2, onun 3 sene olmuş
çocukları var bu nedenle görüşmesine müdahele etmem çünkü ben de eski eşimle çocuğum için görüşüyorum..
arasıra kıyaslama yaptığını farkediyorum :/
doğru söylediğini biliyorum.akrabaları ve ortak tanıdığımız kişi de aynısını anlattı
öyle
1) öyle bir kadın her daim hayatınızda olacak
2) kadını kocasını aldatmaya iten sebep ne ? mesela ilgisizlik, cimrilik, psikolojik sorunlar
kadınların fıtratında aldatmak yoktur
işte bunu anlamam zor :/
bir erkek aldatan kadınla kati surette muhattap olmaz ki boşanan erkeklerin ikinci bir kadınla tanıştıklarında boşanma sebepleri olarak karılarının kendilerini aldattıklarını iddia etmeleri de şaşırtıcı...bu kadınlar bu kadar mı azıttı hepsi aldattıkları için kocalarından boşandılar..ben daha önce boşandım bir oğlum var..şimdi biri ile tanıştım.2 cocuğu var.o da eşinin aldatması sebebiyle boşanmış.sorun şu ki eski karısını unuttuğundan emin olamıyorum.bu konuyu konuştuk tabi.çok kızgın haketmediğini söylüyor.ama içinde bitmeyen birşeyler var gibi dedim.böyle söyleyenlere kızıyorum.içimde hiçbirşey kalmadı ama ne yapabilirimki çocuklarımın annesi muhatap olmak zorundayım.yoksa nefes aldığını bile bilmek istemiyorum dedi.
yeni bir ilişki için cesaretsiz oldugunu korktuğunu da söylüyor.benim ona yaşama sevinci vereceğimi düşündüğünü beni beğendiğini denemek istediğini söylüyor.
görüşmelerimizde öyle sık sık olmuyor.
bana akıl verin nolurbitirmelimiyim? ona sarılıp içine kapanmışlığından hayata küsmüşlüğünden çıkarmalı mıyım?
sürekli benim onu gerçekten sevip sevemeyeceğimi test etmeye çalışıyo sorularıyla.ben bundan hoşlanmadığımı söylediğimde de beni şefkatle her türlü sevebileceğini bilmek seninle görüşmemizi ete kemiğe bürümek için cesaretlendir istiyorum diyor.
ne yapmalıyım yorumlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var.![]()
tabiki herşey yerli yerine oturmadan kalkışmam evliliğe.bunları anlamadan evlenme
aldatmış olduğundan eminim çevresindeki kişilerden teyit ettimbir erkek aldatan kadınla kati surette muhattap olmaz ki boşanan erkeklerin ikinci bir kadınla tanıştıklarında boşanma sebepleri olarak karılarının kendilerini aldattıklarını iddia etmeleri de şaşırtıcı...bu kadınlar bu kadar mı azıttı hepsi aldattıkları için kocalarından boşandılar..
konu sahibi hanımefendi dikkat edip iyice araştırıp teyit ettikten sonra ilişkiye başlamalısınız bence..
o zaman sizde zamana bırakarak tanımaya çalışın beyefendiyi huyuna suyuna dikkat edin tecrübelisiniz zaten cimrimidir paranoyak mıdır kıskanç mıdır ya da efendi midir evine ailesine sadık mıdır bunu da size zaman gösterecek .hakkınızda hayırlısı olsun.aldatmış olduğundan eminim çevresindeki kişilerden teyit ettim
bir erkek aldatan kadınla kati surette muhattap olmaz ki boşanan erkeklerin ikinci bir kadınla tanıştıklarında boşanma sebepleri olarak karılarının kendilerini aldattıklarını iddia etmeleri de şaşırtıcı...bu kadınlar bu kadar mı azıttı hepsi aldattıkları için kocalarından boşandılar..
konu sahibi hanımefendi dikkat edip iyice araştırıp teyit ettikten sonra ilişkiye başlamalısınız bence..
olabilir tabi ama konu sahibi çevreden teyit etmiş,o çevre umarım beyefendinin akrabaları değildir ...çocukları için görüşüyormuş açıklaması...gerçekten garip belki kadın boşanmak istedi ve sonra adamla evlendi.ondan sonra birini buldu boşadı beni demek ki daha önceden adam onun hayatındaydı gibi iftiralar...yazık hep kadınlar maruz kalıyor böyle şeylere
olabilir tabi ama konu sahibi çevreden teyit etmiş,o çevre umarım beyefendinin akrabaları değildir ...
neyse hanımefendi bilinçli birine benziyor ince eleyip sık dokumasa zaten buraya konu açmazdı ha![]()
kesinlikle..önce niyet önlem sonra tevekkül zaten..2. evlilik ve çocuğu var kıyamıyor insan.kötülüğü için söylemiyoruz.kim söylerse söylesin emin olmasın.yalan tatlıdır