• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir akıl verin yine mutsuz olmak istemiyorum

Anladigim kadariyla ki hakli olarak esine cok kizgin. Nefes aldigini bile bilmek istemiyorum dedigine gor3. Bu bir nefret duygusudur. Dogal olarak nefrette bir duygudur saglikli bir karar verebilmek icin o nefret duygusunun gecmesi lazim ki ondan sonra nasil davranacak gormeniz lazim. Nefret bitincetekrar eski duygulari da kabarabilir insanlarin ya da tam tersi hepden umursamayabilir. Size lazim olan ikincisi. Bir erkegin yarasini sarmak onun sinavlari a tabi olmak cok zor bisey gercekten. Iyi gozlemleyin . Birakin sık gorusmeyin. Bu daha iyidir boylece saglikli dusunme zamaniniz olur. Sık vorusup kendinizi hemen kaptirmamis olursunuz

sizin sevginizi sorguluyorsa bu size hep sorun oluşturur eski eşi tarafından aldatıldığından sürekli bir kıyaslamaya gider gibi gözüküyor sevginizi test ettiğine göre henüz kimseye güvencek piskolojide değil gibi

ben daha önce boşandım bir oğlum var..şimdi biri ile tanıştım.2 cocuğu var.o da eşinin aldatması sebebiyle boşanmış.sorun şu ki eski karısını unuttuğundan emin olamıyorum.bu konuyu konuştuk tabi.çok kızgın haketmediğini söylüyor.ama içinde bitmeyen birşeyler var gibi dedim.böyle söyleyenlere kızıyorum.içimde hiçbirşey kalmadı ama ne yapabilirimki çocuklarımın annesi muhatap olmak zorundayım.yoksa nefes aldığını bile bilmek istemiyorum dedi.
yeni bir ilişki için cesaretsiz oldugunu korktuğunu da söylüyor.benim ona yaşama sevinci vereceğimi düşündüğünü beni beğendiğini denemek istediğini söylüyor.
görüşmelerimizde öyle sık sık olmuyor.
bana akıl verin nolur :KK43: bitirmelimiyim? ona sarılıp içine kapanmışlığından hayata küsmüşlüğünden çıkarmalı mıyım?
sürekli benim onu gerçekten sevip sevemeyeceğimi test etmeye çalışıyo sorularıyla.ben bundan hoşlanmadığımı söylediğimde de beni şefkatle her türlü sevebileceğini bilmek seninle görüşmemizi ete kemiğe bürümek için cesaretlendir istiyorum diyor.
ne yapmalıyım yorumlarınıza ve fikirlerinize ihtiyacım var. o_O

Daha önce ayrılmışsın bence sorundan ve sorunlu insanlardan uzak durmalısın ikinci bir yara daha alma bence ..

ben daha önce boşandım bir oğlum var..şimdi biri ile tanıştım.2 cocuğu var.o da eşinin aldatması sebebiyle boşanmış.sorun şu ki eski karısını unuttuğundan emin olamıyorum.bu konuyu konuştuk tabi.çok kızgın haketmediğini söylüyor.ama içinde bitmeyen birşeyler var gibi dedim.böyle söyleyenlere kızıyorum.içimde hiçbirşey kalmadı ama ne yapabilirimki çocuklarımın annesi muhatap olmak zorundayım.yoksa nefes aldığını bile bilmek istemiyorum dedi.
yeni bir ilişki için cesaretsiz oldugunu korktuğunu da söylüyor.benim ona yaşama sevinci vereceğimi düşündüğünü beni beğendiğini denemek istediğini söylüyor.
bana akıl verin nolur :KK43: bitirmelimiyim? ona sarılıp içine kapanmışlığından hayata küsmüşlüğünden çıkarmalı mıyım?
sürekli benim onu gerçekten sevip sevemeyeceğimi test etmeye çalışıyo sorularıyla.ben bundan hoşlanmadığımı söylediğimde de beni şefkatle her türlü sevebileceğini bilmek seninle görüşmemizi ete kemiğe bürümek için cesaretlendir istiyorum diyor.

artık mantık evliliği yapma zamanı çocuğunu düşün öncelikle rahat edicekmi.tabiki çok zor.sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş..sizinkide o hesap..bence tanıyın içinize sinmezse ayrılın birdaha üzülmeyin

Cocuklar kac yasinda? Kiz erkek? Sizin ki kac yasinda ve cinsiyeti? Cocuklar ayrildiklarindan berimi babada, yani 3 senedir? Bu üc senede hic bi iliskisi olmus mu? Ilerde evlenme olursa 3 cocuklu olacaksiniz, maddi olarak durumu nasil? Siz calisiyormusunuz? Cocugunuza bi dezavantaj olurmu bu durum? Bunlar önemli seyler, evet daha yeni adi bile konmamis ama, duygulariniz baslayinca bunlari düsünmek icin gec kalmis olabilirsiniz... Bana göre kendimi sizin yerinize koyuyorum, ilk önce evladimi düsünürüm, onun bu durumdaki avantajlarini ve dezavantajlarini, sonrada kendim üc cocuklu bi aileye, ayrica anne hasreti olan iki cocukla nasil yapabilirim, yapabilirmiyim diye düsünürüm... Haaaa hersey maalesef ki plan programla olmuyor, dörtdörtlük hicbirzaman olmaz, ama artilari ve eksileri toplardim, artilar agir basiyorsa denemeye deger, yok eksiker cok fazlaysa pek zaman harcamaya degmez bence...:KK14:
Bunlarin hepsini gozden gecirerek birbirimizi sevmeyi denemek istedik.ben ogretmenim iyi kötü cocuk psikolojisinden anladigimi dusunuyorum.aramizda da cocuklarla durumumuzu konusuyoruz.

çocukları için görüşüyormuş açıklaması...gerçekten garip belki kadın boşanmak istedi ve sonra adamla evlendi.ondan sonra birini buldu boşadı beni demek ki daha önceden adam onun hayatındaydı gibi iftiralar...yazık hep kadınlar maruz kalıyor böyle şeylere
Daha onceden diger adam ile gorustugunu yakalamis ama cocuklar icin affetmis kadin hata ettim demis ama gorusmeye devam etmis..affetmesi tuhaf geldi bana

olabilir tabi ama konu sahibi çevreden teyit etmiş,o çevre umarım beyefendinin akrabaları değildir ...
neyse hanımefendi bilinçli birine benziyor ince eleyip sık dokumasa zaten buraya konu açmazdı ha :KK66:
Tesekkur ederim.
Tum cevap yazanlara tesekkur ederim.olumlu olumsuz her dusunceye ihtiyacim var.goremedigim farkedemedigim seyleri siz farkedersiniz

eşi tarafından aldatılmış bir adamın başka bir bayana (sadakatlik konusunda)kolay güvenebileceğini sanmıyorum.
evlenmiş olsanız bile sizi sürekli gözetim altında tutacaktır, her hareketinizi, her şeyinizi kontrol edecektir.
ilk önce adamın size karşı güven problemi nasıl bunlara dikkat edin, diyeceğim fakat ne kadar güveniyorum sana dese de mutlak bir yerde patlak verir gibi geliyor.. her hareketinizi kontrol etmek isteyecektir...
güven problemini çözdükten sonra herşey yoluna girer merak etmeyin..
Gariplik şu ki ben her adimimi esine ailesine anlatan herseyden haberdar eden biriyim sorun yasamam diye dusunuyorum

Eşinden ne zaman boşanmış.Be sana şunu söyliyim aşi tarafından aldatılmışsa,sana hep şüpheyle bakacak.Yoğurdu üfleme meselesi.Bir de zaten başından bir evlilik geçirmişsin.Kendince sıkıntı yaşamışsın.Napıcaksın hayata küsmüş birini hayata döndürmeye,güvenini kazanmaya uğraşmakla mı geçecek ömrün.Daha sağlıklı daha sorunsuz bir ilişki yaşamalısın.

Hemen kestirip atmayin derim. Bir sureligine hem kendine hem de ona zaman tani. Olaylari akisina birak.

Ustune dusmeyip sana adim atmasini bekle bence.
Hakkinizda hayirlisi olur inshallah

Hemen kestirip atmayin derim. Bir sureligine hem kendine hem de ona zaman tani. Olaylari akisina birak.

Ustune dusmeyip sana adim atmasini bekle bence.
Hakkinizda hayirlisi olur inshallah
Bende buna dikkat ediyorum daha önce yazdim sık sık gorusmuyorum akisina birakmaya calisiyorum ama kafamda sorular oluyor bu yuzden de sizlerin yol gistermesi beni rahatlatiyor

Vallahi bence evlilik aldatma yzuunden bitti diyen biri varsa, bu aldatan kisi %99.9 erkektir. Dikkat edin, yalan soyluyor olabilir, 2 cocuk annesi bir kadin bu islere kolay kolay girmez.

Kendi aldatip, tekmeyi yiyip, simdi de pisman olmasin?

Ilginc bir yaklasim oldu sasirdim.bilemiyorum artik :-O

Abla ben bityenigi kokusu aldim, ve Turkiye istatistiklerine gore pekala hakli olabilirim :)

Neden bosandiklari hakkinda istihbarat alabilecegin kimse yok mu, tanidik, arkadas ama tarafsiz oldugunu bildigin ? Bence sen bilgi toplamalisin :)

Back
X