Bana bir akıl verin.

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Kızlar çoğunuz geçen gün yasadığım 'pişik' olayını biliyorsunuz. Bilmeyenler eski konudan bakabilir. Ben gerçekten bu durumu yediremiyorum artık kalkıp tek kelime laf etmiyor. O kadar sinirlendim mesaj attım birine bile cevap vermedi ve ben böyle olunca daha çok çıldırıyorum elimde değil. Sizce arayıp içimi dökmeli miyim? Böyle oturmak ve onun bu kadar umursamaz olması beni çileden çıkartıyor. Yanlış anlamayın amacım barışmak ya da duzeltmek değil. Ama bir halt yiyip sonra susup umursamaz davranıp bunun üstünün kapatılması beni çok rahatsız ediyor. Bu şekilde olmamalı. Lütfen bana bi akıl verin yoksa ben cidden kafayı yiyeceğim

En buyuk intikam susmaktir.

Ama sustukça hiçbir şey söylemiyor ki. Böylece sıyrılmasını istemiyorum. Bu tam olarak 'yapmak istediğimi yaparım sonrada kafama takmadan yoluma bakarım' şekli ben bunu kaldıramıyorum.

Eski konunuzu bilmiyorum iliskinizi surdurmek mi istiyorsunuz bitirmek mi?

Eski konunuzu bilmiyorum iliskinizi surdurmek mi istiyorsunuz bitirmek mi?
Ben sadece böyle hiçbir şey yapmamış edasıyla dolaşmasını istemiyorum. Sürdürmekte istemiyorum çünkü yaptığı düşüncesizlikten başka bir şey değil

Ben sadece böyle hiçbir şey yapmamış edasıyla dolaşmasını istemiyorum. Sürdürmekte istemiyorum çünkü yaptığı düşüncesizlikten başka bir şey değil

Siz hicbirsey yapmayin sessiz kalin. Siz sessiz kaldikca o harekete gececektir o zaman hic cevap vermeyin birakin o sinir olsun.

Sizden kaçıyorsa hatasını biliyordur ve sinirinizin geçmesini bekliyordur

Takmayın bu kadar.takıntı yapmışsınız resmen.adam bir hata yapmış ve siz de bu durumda mağdur kalmışsınız haklısınız evet ama bırakın elbet arayacaktır.müzik dinleyin kitap okuyun arkadaşlarınızla dolaşın o yokmuş gibi yaşayamaz mısınız bir kaç gün daha

Arayıp bir daha şansımı denesem mi? Susması beni gerçekten delirtiyor. Sinir kübü oldum geziyorum evde bütün planlarımı iptal ettim millete catmamak için. Böyle olmaz..
Keşke dayanabilsenizde aramasanız, ama biliyorum o duyguyu, engel olamıyor insan kendine

Sinir oluyorum gerçekten aklımdan çıkmıyor..

Kendimi tutmak için neler yaptım sabahtan beri ama illa aklıma düşüyor çok garip saçma bir şey. Napıcam bilemiyorum
Birde beni düşün ,1,5 yıldır devam eden boşanma davam var ,dilekçede yazılanların hepsi içimde patladı telefon açıp eşime bunların hesabını bile soramadım mecburen dayanıyorum ve tutuyorum kendimi.

Yav kızım salla gitsin... Gençlik diliyle :))
Yani takmayın aramayın yazmayın tıpış tıpış gelecek.

Allah sabır versin senin işin daha zor gerçekten. Ben tutamiyorum içimde bu konuda gerçekten iradesizim. O an ağzıma ne gelirse saymak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…