• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir akıl verin!!!!

illa sen genc nesil oda yasli ve cahil sen ondan daha iiyi bileceksin diye birsey yokki...kücümseme var gibi geldi sende....o cahil dedigin kadinin yetistirdigi erkekle evlisin sen....belki sen cok iyi bildigin bi konuda yanildin vede o dogrusunu anlatmak istedi ne varki bunda....mutfagina falan evet haklisin karisma hakki yok...benimkide ilk zamanlar karisirdi orali almadim pek yüz vermedim simdi sadece gelir gider hicbiseyime karismaz...o karisti diye hemen tersleyip kavga etmen gerekmiyor....

emacım bence sen çok dolmuşsun ve patlamışsın. zaten bir mesajında yazmışsın ya "ben hastalandım gelip bakmadı bile, şimdi de karışmasın o zaman" diye. içerlediğin şeyler var sanırım. kimse hemen terslemez. hem ilk tartışmanız olsa kaynanan da "heralde bizim kızın bi durumu var hiç böyle yapmazdı" derdi. yoksa eşin de birtek bu olay yüzünden taşınalım demezdi. bir kavga için taşınılmaz, karşılıklı biriktirmiş olabilirsiniz. eğer taşınmak bazı şeyleri iyiye götürecekse varın taşının nolucak ki. biraz maddi zarar görürsünüz, ama ilişkileriniz eskisinden iyi olursa buna değer.

emacım bence sen çok dolmuşsun ve patlamışsın. zaten bir mesajında yazmışsın ya "ben hastalandım gelip bakmadı bile, şimdi de karışmasın o zaman" diye. içerlediğin şeyler var sanırım. kimse hemen terslemez. hem ilk tartışmanız olsa kaynanan da "heralde bizim kızın bi durumu var hiç böyle yapmazdı" derdi. yoksa eşin de birtek bu olay yüzünden taşınalım demezdi. bir kavga için taşınılmaz, karşılıklı biriktirmiş olabilirsiniz. eğer taşınmak bazı şeyleri iyiye götürecekse varın taşının nolucak ki. biraz maddi zarar görürsünüz, ama ilişkileriniz eskisinden iyi olursa buna değer.

yılların sabırı var hep ben sabır ettim ama artık yeter,kızım hastalandığındada

bana yapmadıkları kalmadı dost kötü günde belli oluyor kim olursa olsun,eğer hasta olacaksanız olmayın bir noktada bitirin bende öyle yapacağım, kaç tane yanlışı oldu bana
ama kızıma gelince bunu af edemem , evet sen beni anlamışsın sabrım tükendi yeter artı bu kadar sabır !!!!! ne hali varsa görsün!!!
sağol essra bir sen beni anladın!!

16 yasında olan bir kızın ve 17 senelik bir evliliğin var
nerden baksan en en az 35 yasındasın
birde altlı üstlü oturduğunuzu sayarsak
burdan sunu anladım ben
bu kavganın sebebi kızına karısması değil
bu kavganın aslında sebebi 17 yıl boyunca yavas yavas ortaya cıkmıs
artık sende tıkanma noktasına gelmişssin
bardağın tasmıs artık
tabiki bağırmasan iyiydi ama olan olmus
yasadıklarını iki cümle ile bilemeyiz
neler yasadığını en iyi sen bilirsin
ama tavsiye istersen bence en iyisi
o senin kzın ne kadar sevmesende kulak ver kayınvaldene
en iyisi uzak bir yere tasınmanız
ama gitmeden de küçük de olsa bir özür veya konusma yapsanız en iyisi olur bence

yuh artık konu en son 2009da cvp almıs bi de ben 6 ay sonra cvp yazmısım kendi kendime koptum yaaaaaaa

Back
X