Bugün öğlenden sonra ofise gittim. Güzel bir şekilde karşıladı beni kadın.. Aa sen gelirmiydin nişanlın yokken buraya dedi. Çekil eşin nerde dedim dışarı gitti tamam bekliycem dedim. 10-15 dakika sonra geldi adam hoşgeldin yenge vesaire dedim abi sana birşey sorucam senin eşin herkesle canımlı aşkımlı cicimli mi konuşur nasıl soru bu dedi cevap ver abi dedim tabiki hayır dedi. Al o zaman oku bunları ben çok şükür erken öğrendim canım fazla yanmadı ama sende daha fazla kendini kullandırtma ben çok düşündüm bunu yapmalımıyım yapmamalımıyım diye ama vicdanım el vermedi oku abi sen bunları dedim. Adam aldı eline kağıtları okudu karısının yüzüne fırlattı. Bunlar ne dedi yanlış anladınız siz birşey yok düşündüğünüz gibi dedi adam ...çekti ve git burdan dedi attı kadını kapının önüne.. Şimdi ortaklıkları bozuldu kadın kapıda kaldı beniö ex nişanlım halen yurt dışında...
Benim canım çok yandı belki yanlış yaptım ama o adamıda salak yerine koymalarına içim el vermedi..
Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize.. Ben içimi boşaltmak rahatlamak için yazmıştım hepiniz derdime ortak oldunuz Allah razı olsun hepinizden.. Kafanızı şişirdim belki zamanınızı çaldıysamda özür dilerim.. Tekrar hepinize teşekkürler..
Benim canım çok yandı belki yanlış yaptım ama o adamıda salak yerine koymalarına içim el vermedi..
Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize.. Ben içimi boşaltmak rahatlamak için yazmıştım hepiniz derdime ortak oldunuz Allah razı olsun hepinizden.. Kafanızı şişirdim belki zamanınızı çaldıysamda özür dilerim.. Tekrar hepinize teşekkürler..