Bana bir akıl verin :(

tugcem35

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2008
65
24
298
46
Yaklaşık 5 senedir bir birlikteliğimiz var ve 6. ayda doğum günümde yüzük takdı bana ve tüm aile biliyordu bir tek babam bilmiyordu ve babamla tanıştı..
Bir kaç gün önce onun telefonuyla bir görüşme yapmam gerekti konuşurken whatsapp da bildirim geldi bende istemsizce bakdım. Mesajları okuyunca şok oldum surat asmaya başladım neyin var dedi ve söyledim ona bunu inkar etti. Ver telefonunu dedim o ara silmiş tüm yazışmaları. Sanamı gördüğümemi inanayım dedim. Ya sen görürsün yanlış anlarsın diye sildim dedi bende asıl şimdi yanlış anladım dedim.. O kişi ortağının karısı ve aynı işyerinde çalışıyorlar çünkü şirketin muhasebeciliğini yapıyor.. imkansız öyle birşey olması o kadın şişman benden 5 yaş büyük bilirsin hoşlanmam öyle insanlardan. Ee sana özledim aşkım diye yazmış dediğimde o kadın herkesle o şekilde konuşuyor sadece bana değil ben seni aldatmadım aldatmam asla.. Herşeyin üzerine yeminler ediyor getir kurana el basayım diyor sevdiğini söylüyor ama okuduklarım? Neye inanıcam napıcam ben?

Napıcaksınız ayrılacaksınız tabi.
Adam karaktersizin önde gideni.
Ortağının karısıyla sevgili olmuş,aradaki diyalog parkta buluşup kağıt helva yeme şeklinde değildir emin olabilirsiniz.
Ayrıca kadın şişman nasıl bir savunmadır ya :) Paragraf boyunca güldüren tek şey bu oldu o da sinirden...

Ben olsam kadinla da konusurdum ama af etmek için degil yüzüne tükürmek için nasıl herkesle öyle konuşuyor anlamadım bu arada güven zedelendiyse daha da duzelmez

Böyle bir durumda o size inanır mıydı sizce?
Olay kişinin ne kadar güvenilir bir insan olduğu değil, beşer şeşer demişler; yani insan şaşar, yapar.

Aldatmak iğrenç, ortağın karısıyla daha bir başka iğrenç. Mezhep baya geniş bu adamda...

Mesajlar dediniz, başka ne okudunuz?

Yaklaşık 5 senedir bir birlikteliğimiz var ve 6. ayda doğum günümde yüzük takdı bana ve tüm aile biliyordu bir tek babam bilmiyordu ve babamla tanıştı..
Bir kaç gün önce onun telefonuyla bir görüşme yapmam gerekti konuşurken whatsapp da bildirim geldi bende istemsizce bakdım. Mesajları okuyunca şok oldum surat asmaya başladım neyin var dedi ve söyledim ona bunu inkar etti. Ver telefonunu dedim o ara silmiş tüm yazışmaları. Sanamı gördüğümemi inanayım dedim. Ya sen görürsün yanlış anlarsın diye sildim dedi bende asıl şimdi yanlış anladım dedim.. O kişi ortağının karısı ve aynı işyerinde çalışıyorlar çünkü şirketin muhasebeciliğini yapıyor.. imkansız öyle birşey olması o kadın şişman benden 5 yaş büyük bilirsin hoşlanmam öyle insanlardan. Ee sana özledim aşkım diye yazmış dediğimde o kadın herkesle o şekilde konuşuyor sadece bana değil ben seni aldatmadım aldatmam asla.. Herşeyin üzerine yeminler ediyor getir kurana el basayım diyor sevdiğini söylüyor ama okuduklarım? Neye inanıcam napıcam ben?

ya şu her şeye kuranı falan alet etmeyin artık bir halta yaramıyor artık anlayın bir dürüstlük belirtisi değil bu.
ikincisi erkekler aaa o kadın şöyle böyle onla mı olacam filan derse bilin ki esas o tip kadınlarla birlikte olur. maksat değişiklik.

kadın herkese" özledim aşkım" mı yazıyormuş:KK70::KK70:
sizden de inanmanızı bekledi öyle mi :oha:

Herkesle canımlı cicimli aşkımli bir tanemli konuşurmuş.. E dedim bu kadının adamıda aynı ofiste nasıl bir mide varki karısının herkesle bu şekilde konuşmasını kabullenip sindirebiliyor masal anlatma bana dedim

Herkesle canımlı cicimli aşkımli bir tanemli konuşurmuş.. E dedim bu kadının adamıda aynı ofiste nasıl bir mide varki karısının herkesle bu şekilde konuşmasını kabullenip sindirebiliyor masal anlatma bana dedim
aşkımlı canımlı konuşuyorsa bile varsayalım hadi yedik diyelim,"özledim "nedir ??? bir yanım eksik burda nedir Allah aşkına...

O kadın şişman derken?
Ohohoho şu cümleyle vermiş kendini ele.:olamaz:
Emin ol aldatırken hiç yaşı büyük, şişman falan dememiştir. Şimdi sıkışınca klasik erkek kaçışı taktiği ile kadını kötülüyor. 10 erkekten 8'i böyle yapar.
"O kaşarla mı olacağım? O kız çirkin zaten. " bu gibi cümleler hiç masum değildir.
Ek olarak kadını elinin kiri olarak gören bir zihniyetin parçası bu adam. Başı sıkışınca b.k atmak ilk hamlesi bak.
Uzak dur böyle erkek tiplerinden. Yarın bir gün senden iyisini bulur, o kadına da ne işim olacak onla senin tırnağın olamaz der.
Şimdi o şişkoyla mı beni aldatacak, kartmış bir de diye kendini avutup o kadından üstün görme sakın. Yoksa çok geçmeden acınacak hale gelirsin. Köprüden önce son çıkış güzelim, atla!

Selamlaşmışlar hal hatır faslı sonra demiş kadın seni özledim
Bizimki demiş bende özledim bir yanım eksik kaldı burada

Ohaaaa artık, kadın herkese mi böyle mesaj atıyormuş? Sevgilin seni düpedüz saf sanıyor sanırım. Midesiz herif ya, bir de Kuran'a el basayım diyor, sen Kuran'a el basma ben sana tekme basayım de ayrıl. Ayrıca öteki adamı da uyandır, bildiğin sizin boynuzlar uzamış gidiyor uzaya.

Rezil mahluklar, midesizler...

Back
X