Kızlar,
Çok özetle anlatıcam.Temmuzda evlendik.Eşimin ailesiyle bizimevimiz arasında 2saatlik mesafe var.Farklı şehirlerdeyiz.Ben bir aptal gibi karşı tarafın gözüne girmek,maddiyatçı bir insan olmadığımı,iyi kalpli olduğumu kanıtlamak için bazı hatalar yaptım:her ziyarete gidişimde elim kolum hediyelerle dolu gitmek,anneler gününde altın yüzük yaptırmak,nişandan sonra kayınvalidemi onore etmek için şu an daha nikahımız yok altınları rahat rahat takamam sende kalsın anne demek gibi...Kayınpederime nişandan sonra kanser teşhisi kondu bende kadına gidip anne babam hasta paraya ihtiyacınız olursa benim altınları bozdurabilirsin.sağdan soldan borç arama dedim.Hiçbir kere takdir görmedim.O kadarçok anlatılcak şeyim var ki.Mobilya alışverişinde herşeyin en ucuzunu aldırdım kimse zora girmesin diye.evlendik balayından sonra her 2 haftada bir oraya gittik haftasonları eşim babasını görsün diye.Bir kez olsun orada ne kayınvalidem ne kayınpederim pijamayla görmüştür.onlardan önce kalkarım sabahın köründe.güleryüzümden hiçbir şey eksik etmemiştim.Fakat,kayınvalidem nişanda takılan söz kelepçesini düğünde takmam için vermedi.Ben de sormadım.Bozdurdu diye düşündüm.Meğerse beni denemek için yapmışmış!!!Bakalım napacakmışım diye!Bunu pişmiş pişmiş yüzüme söyledi.Sonra bir güzel altınları istedi geri ve lanet olsun deyip verdik.Neymiş o altınları saklarken mutlu oluyormuş!Eltime 5 bilezik yapıldı bana2.Gık demedim.En son ramazan bayramında dayanamadım patladım.Çok büyük bir kavga ettik.O zamandan beri de hiç konuşmadım hiç gitmedim.Eşimi yalnız gönderdim 2 kere.Bir de utanmadan sağda solda "gelin beni dövmeye kalktı"diye anlatmış.KISACASI KAYINVALıDEM türbanına kıldıgı namazlara hacıya yazılmasına ve herşeyden önemlisi bir imam hatip lisesi müdürü olmasına bakmadan ALENEN YALAN SÖYLÜYOR,ıFTıRA ATIYOR,ENTRıKA ÇEVıRıYOR VE HARıKA BıR TıYATROCU.Şimdi bayramda paşa paşa 1 günlüğüne de olsa kocamın hatrı için gidicem.Sizce nasıl davranmalıyım gittiğimde??Biraz taktik