Bana bir akl verin ltfen ...

milinka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
55
0
96
kızlar şu an çok ama çok kötüyüm anlatacak kelime bulamıorum .. az önce sevdiğim insan aradı babamla kavga ettim herşey bitti bundan sonra bu hayatta yalnızım ayrı eve çıkıyorum beni böyle kabul edersen et etmezsen de saygı duyarım die mafoldumben aradı ve konuştuk tam olarak anlatmak istemedi telefonda ve yarın konuşuruz bunları yüzyüze dedi biraz üsteleyince de babasının annesine karşı kötü davranışlar sergilediği için daha önceden de birkaç kere uyardığını ve bu gece bardağı taşıran son damla olduğunu söyledi :1no2:
sevdiğim kişi şu an 27 yaşında ; 18 yaşından beri çalışan ve ailesine yardım eden hatta evi asıl çekip çeviren bir insan .. annesinden ablasından benden yana hiç bi şikayeti yok ve hepimiz onunla gurur duyuoruz gerçketen çok ama çok çalışkan bi yapıya sahip bunun aksine babası hiç bi şeyle tatmin olmayan ve beğenmeyen bi insan ...evi çekip çeviren herşeyiyle ilgilenen asıl sevdiğim olduğu halde sürekli sen bizim için ne yaptın ki gibi konuşmalar sarfediyormuş yasakkelime...
sözün kısası sevdiğimin de canına bu akşam tak etmiş ve evi terketmiş senağlama bu gece çocukluk arkadaşında kalıcak ve yarın konuşucaz haftaya da bi ev bulur oraya taşınırım en azından sıkıntım tasam olmaz kafam rahat olur diyor.. ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım inanın ağlamaktan kıpkırmızı oldu gözlerim :1no2: szice naısl davranayım bi yandan haklı bi yandan haksızmış gibi geliyor ama elbette ki ne olurs aolsun küs olmasını istemiyorum tek başına olmasını da :a015: bi akıl verin nasıl bir tutum sergilemeliyim :gitme:

valla sen her zaman yapıcı durumda olmalısın canımm
kalkıp gidip çocuğa hak verme şimdii aa hak etmiş baban bunlar deme
erkek milleti bu
bugün kötü olur bişe dersin yarın iyi oldumu sana gelip sen böyle böyle demiştin der lmaz:
fazla aile mevzularına karışman iyi değil senin şimdiden zaten :1no2:
o yüzden en güzeli barışması tarftarı olarak elinden geleni yap
gerisi sevgiline ve ailesine kalmış ister olur ister olmaz
ama sanmıyorum uzun sürdüreceğini barışırlar sende üzme kendini o kadar

bence sevdiğinin yanında olmalısın canım
yaranamadığı bir ailesi var demekki onunda canına tak etmiş.
daha ne kadar çekebilirki erkek bide sonuçta
bence ona destek olmalısın

teşkkür ederim cevap yazdığın için canım ben de öyle düşünüyorum elbette iyi yaptın demem ne olursa olsun baban dedim annenin hatrı için katlanmalısın en azından dedim :a015: iki seneye yaklaştı ilişkimiz ve bugüne kadar hiç bu derece sinirli ve üzgün olduğunu görmemiştim sabır taşından farksızdır çektiği tavırları bi bilseniz :1no2: ben de çok uzun sürmez ayrı eve çıksa bile die düşünüyorum ama onun huyunu suyunu iki senede az çok öğrenebildiysem kararından da emin olmadan ağzından bi kelime çıkmayacağını da biliyorum o yüzden korkuyorum mafoldumben

bence sevdiğinin yanında olmalısın canım
yaranamadığı bir ailesi var demekki onunda canına tak etmiş.
daha ne kadar çekebilirki erkek bide sonuçta
bence ona destek olmalısın

teşekkürler canım mesajın için .. bi yandan da onun yanında olmam gerektiğini düşünüyorum bi de benim onu yüz üstü bırakmaya hakkım yok telefonda dedi bundan sonra hayattan tek beklentim sensin sen yanımda olduktan sonra bişeyden korkum yok hiç bişey gözümde değil dedi :çok üzgünüm: kıyamaıorum onun üzülmesine incitmek üstüne gitmek de istemiyorum yarın konuşucaz yüzyüze bakalım şimdi mesaj atmış bitti herşey yalnızım artık ok bitanem diye :bbo: kararından dönmicek eminim ..

Moral verebilirsin, destek olabilirsin......hepsi bu.

Neticede onun kendi ailesi ile olan sorunlari bunlar canim...bence fazla karisma...

27 yasinda bir insan kararlarini verebilecek kapasitede....belki ailesinden ayri yasarsa babasinla daha güzel bir iliski kurabilir...a.s

Ben bir cok arkadasimdan bunu duydum...Evdeyken annesi ile hic anlasamayan fakat evlendikten barklandiktan sonra Annesinin evinde cikmayan cok kadin tanidim.

Umarim hayirlisi olur

bence hiç karışma et tırnaktan hiçbirzaman ayrılmaz sinir harbinde söylenmiş ve verilmiş karar diye düşünüyorum..Olumsuz bir şey söyleme yapıcı olmaya çalış..

sinir harbinde bişey söyleyecek ve evi terkedecek yapıda olan biri değil yarın ailesiyle bayramlaşmaya gidicektik beraber bir senedir de ailesini tanıyorum elbette şu aşamada benim aile işlerine karışmam yakışık olmaz fakat tek başına ev tutmasını küs kalmalarını istemiyorum çünkü belli bir zaman sonra isteme söz olayı düşünyorduk ve açıkçası kimsesi yokmuş gibi beni istemeye ya da ailemin yanında tek başına olmasını düşünmek içimi yiyip bitirdi şu iki saat içinde .. yarın konuşurken de ne demeliyim ne yapmalıyım eve çıkıcam dio başka türlü olmıcak elimden bi kaza çıkıcak o evde dio tamam çık eve mi dieyim hayır olmaz iki üç zaman arkadaşında ya da bi yerde kal barışırsınız nası olsa ev öylelikle sinirin yatışınca mı dön dieyim offf mafoldumben

küs kalmazlar dert etme

yaş ileledikçe aile ile olan geçim düşüyor

hele hele baba-oğul bağlarında bi gariplik oluyor

adam 27 yaşına gelmiş çıksın ayrı eve

kafası durulunca gider konuşur ailesiyle

git ailenle konuş denmez şimd

her iki tarafında düşünmeye ihtiyacı var

sağol canım mesajın için .. :Saruboceq: inşallah öyle olur gece arkadaşında kaldı bugün buluşup konuşucaz umarım hakkımızda hayırlısı olur ama benim içime hiç mi hiç sinmiyo :1no2:

sağol canım mesajın için .. :Saruboceq: inşallah öyle olur gece arkadaşında kaldı bugün buluşup konuşucaz umarım hakkımızda hayırlısı olur ama benim içime hiç mi hiç sinmiyo :1no2:

sinmemesi normal

ailesinden ayrılmak, ailesiyle kavgalı küs olduğunu düşünmek elbette kötü birşey ama

bence artık kendi hayatını yaşamalı

Konuşmanızın ardından "size göre" haklı mı haksız mı netleşecek fakat bu noktaya gelene kadar fazlasıyla yaşanmışlık olduğu belli... Bu nedenle size ne kadarını anlatırsa anlatsın eksik kalan parçalar da olacak... Siz haklıyı haksızı tayin etmektense ona destek ve yanında olduğunuzu hissettirdiğiniz müddetçe ona en büyük iyiliği yapmış olacaksınız... Yine de "bir şeyler yapmalıyım" fikrindeyseniz empati kurun... Ailenizle siz bu durumda olsaydınız, erkek arkadaşınızın ne derece meseleye dahil olmasını isterdiniz? Kendi ayakları üstünde durma çabası, ailesine bu noktadan sonra biraz daha mesafeli durması yararına mı yoksa zararına mı? Toplumsal değerlere göre anne baba ne derse desin haklıdır, evet bunu hepimiz söyleriz zaman zaman... Fakat aile içinde bile bazen öyle meseleler vardır ki "yüksek sesle" söylenmesinden hicap duyulur... Mevzunun "derinliğine" göre hayırla sonuçlanmasını ve mutlu olmanızı dilerim... :teselli:

bugün buluştuk ve konuştuk yanıma geldiğinde bir gözünün altı morarmış ve kulağı şişip kan toplamıştı :çok üzgünüm: onun o halini görünce içimin nasıl acıdığını naısl kanadığını size anlatmam mümkün değil .. babası kavga esnasında vitrinin köşesinde duran bi parfüm şişesiyle vurmuş inanamıyorum hala inanamıyorum nasıl böyle birşey yapabilir bu insan çocuk değil ki dövesin suçlu olduğu zaman ve suçlu değil sevdiğim kişi ki suçlu bile olsa bunu haketmez bi baba evladına naısl bunu yapabilir onu anlamıyorum sevdiğim evden ayrıldıktan sonra da odasında bizim resimlerimiz vardı çerçevede onları kırmış bilgisayarın monitörünü kırmış klava: herşeyi kırsın yıksın atsın ama nasıl vurabilir şişeyle cam allah korusun gözünün içine girseydi kör bile kalabilirdi nasıl bir kindir bu inanamıorum senağlama
bu saatten sonra onunla aynı evde yapamam birimizden biri diğerini öldürür daha kötü olur dio .... elalem gibi baba parası yeseydim kıymetimi bilirdi bugüne kadar bi kere oğlum sağol die sarılmadı bana dio ..... :1no2:
ne dese haklı ne yapsa yeri bu saatten sonra parfüm şişesini fırlatan daha büyük kavgalarda allah korusun neler yapar o yüzden bi sürü ben de onlardan ayrı kalmasını istiyorum
allah ından bulsun artık rahat etsin ..

ah canım benim,tüylerim ürperdi inanki..
çok çok üzüldüm.sevdiceğine destek ol,yanından ayrılma,kanadı kırık kuş gibidir şimdi o.bence çocouk en dogru kararı vermiş ayrı ev olayı ile..
sakın birbirinizi üzmeyin..
umurum çok mutlu olursunuz..inanıyorum ki sen onun yaralarını saracaksın..

çoook geçmiş olsun canım ...en doğru kararı tamda yerinde vermiş.Tebrik ediyorum..hemen sende destek olda bir ev bulun...yardımlarını esirgemeyeceğini biliyoruz..çünkü çok seviyorsun..ahhh ben çok üzüldüm hem evi geçindir hemde huzurun olmasın hakkında hayırlı olmuş canım

iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim biraz da olsa içime su serptiniz :sinifsinif:ben de internetten bakmaya başladım kiralık dairelere araştırıyoruz en kısa zamanda çıkıcak die umuyoruz arabayı satıcak bakalım çevresi geniş olduğu için çabuk satılır diye düşünüyoruz herşey geldi mi üstüste geliyor işte napalım ..
o yüzünün gözünün hali gözümün önünden gitmiyo saat on iki buçuktan beri ağlıyorum o da kızıyo ağlama ağlanacak bişey yok die .. daha ne olsun bir günde dünyası dünyamız değişti hayallerimiz altüst oldu :1no2 kadar sabırlı buna da hala bişey yok die napsın biriciğim mafoldumben
allah da sevdiğimi bu şekilde sınıyormuş onun da yazısı buymuş ne dielim rabbim herkes için herşeyin hayırlısını versin ..
dualarınızı eksik etmeyin olur mu bizden :çok üzgünüm:

allah da benim sevdiğimi bu şekilde sınıyormuş demek ki rabbim herkese herşeyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…