• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir beyaz yalan bulun

Simdi bi erkek konu acip sevgilime yalan soylicem bana yalan bulun dese biz kk hatunlari alnini karislardik o herifin

Bence yalana gerek yok, maasimi sen odeyeceksen senin istedigin isi yapayim o zaman dersin. Ben calismak zorundayim, is secme luksum yok, maasimi sen vermeyeceksen homurdanma kardes de. (zira boyle dusunuyorum) Baska insanlarla muhattap olsan ne olacak ki sekeri, tecavuz mu edeceklermis? Kapali bir odada kimseyle konusmadan yapacagin bir is yok ki, %90 meslekte insanlarla iletisim kurmak zorundasin.
Aynen ya ben de bunu anlamiyorum. Yani bir erkek ne vasifla benim isime gucume karisiyor? Versin para evde oturayim o zaman. Ya da kendi is bulsun bana orada calisayim. Ama sen gidip orda calisma ne demek? Host hostes dedigin de alninin teriyle calisan insanlar sanki ahlaksiz bir ortam. Ayrica dedigin gibi cogu iste insanla muhatapsin, o zaman ver maas evde otursun kiz.

Biri baski yapiyo biri de yalan soyluyo. Dik dur karakterin konussun, yalan niye konusuyosun. Berbat iliskiler

Asilma her ortamda var ben kendimi korumayı bilirim diyiver ona bakarsan öyle bir ülkede yaşıyoruz ki bindigin taksinin şoförü bile asilabiliyor yüz vermem laubali olmam işime bakarim de yalana ihtiyacın yok yani

Ben bu işe gitmeyeceğim ama her ayın 1'inde 850 lira harçlığı mı elime mi sayarsın yoksa banka hesabıma mı sevgilim ?.. diyebilirsin :KK45:

Back
X