• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana bir beyaz yalan bulun

Kimsenin umrunda değilim aşkım şu tipime bak bana kim bakar senden başka de :KK14:

yalan bu ennde sonunda ortaya çıkar. ya o zaman ne yapıcaksın neyse onu de,neden böyle bir şey yapıcaksın ki o zaten git demiş sitemli yada gönülsüz yalanın sonu iyi olmaz bence

neden yalan söylemek zorunda kalıyorsunuz ki önünde sonunda zaten öğrenecek işyerine hiç mi gelmeyecek merak edip zaten yalanı kendiniz bulmuşsunuz ben hostlarla muhatap olmayacağım diyecekmişsiniz zaten başka ne şekilde yalan söylenebilir ki yalanın beyazı siyahı olmaz ayrıca aynısını erkek arkadaşınız yapsa kızlarla birebir muhatap olacağım bir iş değil dese ama siz öyle olduğunu öğrenseniz aman canım beyaz bir yalan önemi yok der misiniz yani diyeceğim şu ki size nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın. İhtiyacınız varsa ve o parayı cebime o koymayacak diyorsanız açık açık benim bu işe ihtiyacım var başka şansım yok kabul edersen etmezsen güvenmiyorsan ayrılabilirsin diyeceksin çünkü hiçbir yalan gizli kalmaz ayrıca hiç mi bulabileceğin başka iş yok parası da az bu paraya başka işler bulabilirsin ama kendi tercihin.

neden yalan söylemek zorunda kalıyorsunuz ki önünde sonunda zaten öğrenecek işyerine hiç mi gelmeyecek merak edip zaten yalanı kendiniz bulmuşsunuz ben hostlarla muhatap olmayacağım diyecekmişsiniz zaten başka ne şekilde yalan söylenebilir ki yalanın beyazı siyahı olmaz ayrıca aynısını erkek arkadaşınız yapsa kızlarla birebir muhatap olacağım bir iş değil dese ama siz öyle olduğunu öğrenseniz aman canım beyaz bir yalan önemi yok der misiniz yani diyeceğim şu ki size nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın. İhtiyacınız varsa ve o parayı cebime o koymayacak diyorsanız açık açık benim bu işe ihtiyacım var başka şansım yok kabul edersen etmezsen güvenmiyorsan ayrılabilirsin diyeceksin çünkü hiçbir yalan gizli kalmaz ayrıca hiç mi bulabileceğin başka iş yok parası da az bu paraya başka işler bulabilirsin ama kendi tercihin.
Haklısınız dediğüm gibi suçku hissediyorum ama kaç yere başvuru yaptım hiç biri dönmedi kaç tabıdıktan yardım istedim olmadı. Bu fırsat çıktı önüme ve geri tepmek istemiyorum. Empati yapıyorum evet kötü bir durum ama önyargosonı bana güven demekle yıkamam. Güven harici bir bakış açısı.

Hostlar hostesler 7/24 ofiste oşmaz diye tahmin ediyorum. Ayrıca onlarla yüz yüze görüşücem mi onu da bilmiyorum

olanakları degerlendirmekte fayda var
tutki sevgilin geldi
ordan çıktı iki tane host geldi
ikiside şansına seviyesiz hareketlerde bulundu
sevgilin ortalıgı karıştırır
bunlarıda göze alarak bir yalan bul bence

Kendisine şunu sorun? O halde toplu taşıma araçlarına da binmeyeyim erkek dolu,ya da sokakta da yürümeyeyim erkek dolu,alışveriş yapmayayım markette kasiyer erkek vs.BU örnekler uzar gider.Evlenince balkona da çıkarmayacak mıymı??Evlilik düşüncenizi tekrar gözden geçirin derim...

yalan söylemeyin bence daha sonradan ne olduğunu kendisi öğrenirse daha kötü olur olduğu gibi anlatın zamanla alışacakır ama yalan söylediğinizi anlarsa aranız daha kötü olur günü kurtarayım derken allah korusun aranızda daha büyük sorunlar olabilir. bu işe ihtiyacınız olduğu uygun bir dille anlatın.

Anlamiyorum sevgililerine yaranicam diye sekilden sekle giren kizlari, kusura bakma da.

Bugun bu is, yarin baska bir is, oteki gun bir arkadas toplantisi, baska gun bir okul, kurs cikacak karsina. Hepsinde sevgilini "valla erkeklerle muhattap olunacak birsey degil" diye ikna etmeye mi calisacaksin?

Calisan, insan icine cikan herkes illa ki karsi cinsle muhattap oluyor. Ne sen arkadasini ikna edecem diye komik duruma dus, ne de dustugun durumla onun bir tarafini kaldir derim. Hayat bu. Is bu. Kaldiramayacaksa evinden disari adim atmayan kiz bulur. Kadinin da erkegin de is hayatinda oldugu modern hayatta bu zihniyet hic cekilmiyor. Onunla konusmaymis, erkekle calismaymis. Hadi be ordan. Sevgilin hayatin gerceklerinden bihaber yasiyor galiba.

Ayrica senin kendini koruyamacagindan degil, basbayagi sana ve kendisine guvenmediginden dolayi bu sorun cikarmak, kendini kandirma. Sana calistigin yerde tecavuz etmeyecekler herhalde, tutup da birsey yapmak icin seni beklemiyorlar. Basbayagi erkek-kadin bir araya gelince birsey olacak saniyor iste. Boyle iliskileri sagliksiz ve sakat buluyorum. Onunuz acik degil, bir arada oldugunuz surece bu konuda sorun yasarsiniz. Cunku erkek arkadasin bu zihniyette birisi.

Ya kendi kendine saygi duy ve karsindakine ayar cek, haddini bilsin, ya da birlikte oldugunuz surece ne desem de kizmasa diye "beyaz" yalan ara, sana kalmis. Bu burda bitmeyecek cunku, devami gelecek. Ananin babanin karismadigina 3 gunluk erkekler gelip karisiyor, kizlarin da odu patliyor ne yalan bulsam da adam kizmasa, beni birakmasa diye. Icler acisi bir durum.

Sevgili kk üyeleri. Size yine ihtiyacım var ama lütfen ona ne ne karışıyo diye yorum yapmadan sadece bana beyaz yalan bulabilecek arkadaşlarım yardımcı olsun bana. Yarın bir iş görüşmesine gidicem bi org ajansı fuarlara falan organizasyon yapıp hpst ve hostesleri yönlendiriyorlar ofiste sekreterlik yapıcam host hostesleri yönlendiricem falan eğer olursa. Erkek arkadaşıma anlattım o hostlar sarkıntılık terbiyesizlik yaparsa aramızda sorunlar olur sen bilirsin ne istiyosan yap dedi sitemli. Ama benim bu işe ihtiyacım var ve tanıdık vasıtasıyla yönlendirildim. Şimdi sizden ricam bana yardım etmeniz. Erkek arkadaşımı arıycam ajansla görüştüm hostlarla ve hosteslerle falan muhattap olmıycam diycem ama bunu nasıl diyebilirim?
Siz zaten ne yalan söyleyeceğini zi bupmuşsusnuz en baştan . Erkek arkadaşınız da sen bilirsin dediyse neden yalan söylüyorsunuz sarkıntılık lık eden olursa yüz vermezsiniz erkek arkadaşınızada bunu söylemezsiniz olur biter

insanlarla muhatap olunmayan kaç meslek var ki, bence sevgilin sana güvenmiyor, bu daha büyük bi sorun
olursa işi alırsan ve sana sarkan falan olursa sakın sevgiline söyleme kendin hallet derim

Back
X