Aynen öyle kendisine dedim zaten adamlar çıplak bir halde beni beklemiyor dedimZaten ordaki erkekler de libidolari tavan yapmis bi sekilde seni bekliyorlar ya, tobe yarabbim.
Yalan soyleme bence, gorevim neyse onu yapicam de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle kendisine dedim zaten adamlar çıplak bir halde beni beklemiyor dedimZaten ordaki erkekler de libidolari tavan yapmis bi sekilde seni bekliyorlar ya, tobe yarabbim.
Yalan soyleme bence, gorevim neyse onu yapicam de.
Ay onu hep diyorum zaten :)Kimsenin umrunda değilim aşkım şu tipime bak bana kim bakar senden başka de![]()
Onun kendi iş yeri var ablası kendi babası birde birkaç arkadaşıO nasıl bir yerde çalışıyor?
Onun kendi iş yeri var ablası kendi babası birde birkaç arkadaşı
Haklısınız dediğüm gibi suçku hissediyorum ama kaç yere başvuru yaptım hiç biri dönmedi kaç tabıdıktan yardım istedim olmadı. Bu fırsat çıktı önüme ve geri tepmek istemiyorum. Empati yapıyorum evet kötü bir durum ama önyargosonı bana güven demekle yıkamam. Güven harici bir bakış açısı.neden yalan söylemek zorunda kalıyorsunuz ki önünde sonunda zaten öğrenecek işyerine hiç mi gelmeyecek merak edip zaten yalanı kendiniz bulmuşsunuz ben hostlarla muhatap olmayacağım diyecekmişsiniz zaten başka ne şekilde yalan söylenebilir ki yalanın beyazı siyahı olmaz ayrıca aynısını erkek arkadaşınız yapsa kızlarla birebir muhatap olacağım bir iş değil dese ama siz öyle olduğunu öğrenseniz aman canım beyaz bir yalan önemi yok der misiniz yani diyeceğim şu ki size nasıl davranılmasını istiyorsanız öyle davranın. İhtiyacınız varsa ve o parayı cebime o koymayacak diyorsanız açık açık benim bu işe ihtiyacım var başka şansım yok kabul edersen etmezsen güvenmiyorsan ayrılabilirsin diyeceksin çünkü hiçbir yalan gizli kalmaz ayrıca hiç mi bulabileceğin başka iş yok parası da az bu paraya başka işler bulabilirsin ama kendi tercihin.
İnşallah ikna edicem bir şekildeAman karışık bunlar babamın onayını aldım de anlar o gerisini
Hostlar hostesler 7/24 ofiste oşmaz diye tahmin ediyorum. Ayrıca onlarla yüz yüze görüşücem mi onu da bilmiyorumolduki işe alındın
bu sevgilin iş yerine geldiginde ne olacak
Hostlar hostesler 7/24 ofiste oşmaz diye tahmin ediyorum. Ayrıca onlarla yüz yüze görüşücem mi onu da bilmiyorum
Siz zaten ne yalan söyleyeceğini zi bupmuşsusnuz en baştan . Erkek arkadaşınız da sen bilirsin dediyse neden yalan söylüyorsunuz sarkıntılık lık eden olursa yüz vermezsiniz erkek arkadaşınızada bunu söylemezsiniz olur biterSevgili kk üyeleri. Size yine ihtiyacım var ama lütfen ona ne ne karışıyo diye yorum yapmadan sadece bana beyaz yalan bulabilecek arkadaşlarım yardımcı olsun bana. Yarın bir iş görüşmesine gidicem bi org ajansı fuarlara falan organizasyon yapıp hpst ve hostesleri yönlendiriyorlar ofiste sekreterlik yapıcam host hostesleri yönlendiricem falan eğer olursa. Erkek arkadaşıma anlattım o hostlar sarkıntılık terbiyesizlik yaparsa aramızda sorunlar olur sen bilirsin ne istiyosan yap dedi sitemli. Ama benim bu işe ihtiyacım var ve tanıdık vasıtasıyla yönlendirildim. Şimdi sizden ricam bana yardım etmeniz. Erkek arkadaşımı arıycam ajansla görüştüm hostlarla ve hosteslerle falan muhattap olmıycam diycem ama bunu nasıl diyebilirim?