Gebeliğe Hazırlık Bana bir bilgi yardımı :) Yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

burcdem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2021
125
46
13
35
merhaba dostlar ,

gebelik için çalışmalara başlamadan önce sizlerden ricam bana bir konuda destek olmanız :)

yumurtlama dönemi dışında da ilişki olsa ( regli başlamadan 1 gün önce , regli bitimi hemen sonrası ) gibi günlerde hamilelik ihtimali var mı ?
bu şekilde yapıp hamile kalan var mı ? bana bir destek olursanız bilgilendirme acısından cok sevinirim. İlla yumurtlama günleri mi olması gerekiyor

Gebelik için çalışmalara başlamadan once arastirma yapsaniz bize sormak yerine?
Ben anlayamıyorum ya, google var youtube var. Her birinde kac bin tane icerik var.
Nasil hamile kalinir hangi günler degerlendirilmeli, hepsini bulursunuz.
Eski zamanlardaki gibi bilgiye ulasmak zor degil ki.

merhaba dostlar ,

gebelik için çalışmalara başlamadan önce sizlerden ricam bana bir konuda destek olmanız :)

yumurtlama dönemi dışında da ilişki olsa ( regli başlamadan 1 gün önce , regli bitimi hemen sonrası ) gibi günlerde hamilelik ihtimali var mı ?
bu şekilde yapıp hamile kalan var mı ? bana bir destek olursanız bilgilendirme acısından cok sevinirim. İlla yumurtlama günleri mi olması gerekiyor
Bize degilde, youtbeda banu ciftci diye bir doktor var harika anlatıyor herşeyi, Yazilarıda var. Ya da doktora gidip muayane olup bilgi alabilirsin. Biz ne desek boş.

merhaba dostlar ,

E yani yumurtlama gunu yapmassan ne zaman hamile kalmayi dusunuyosun yumurtlamzsann hamile kalamzsn ovulasyon testi al bence adetn 5nci gnu basla koyulasncaya denk yap snrada degerlendr hamile olabilirsn youtubede var testlern nasl kullanildigi

Back
X