- 17 Haziran 2014
- 732
- 121
- 133
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
Çok ciddi bir sorun görmedim ben, bir çok kişinin yaşadığı şeyler bunlar.. eylül de öğretmen alımımı var yoksa dershanede falan mı başlayacaksınız. Hayırlı olsun bu arada..
Dediklerinin çoğunu ben de yaşıyorum ya...
astral seyahat gerçekten var mıMerhaba :)
Uzun yıllar telekinezi , astral seyahat vb mistik konularla uğraşmış biriyim ben . Ama şimdilerde istediğim şeyin huzur olduğunu anladım .
Kötü günler geride kaldı . Şimdi önüme umutla bakmak istiyorum . 1 hafta önce mezun oldum ve Eylül itibariyle de hayallerimin mesleğini yapmaya başlayacağım . Ben Matematik Öğretmeni olacağım :)
Bir kaç ufak sıkıntım var . Ben çok takıntılıyım , çoğu zaman kaprisliyim . Fiziksel görünüş çok önemli . 1.70 boyundayım 57 kiloyum 36 bedenim . Kilo takıntım var . Hiç tok karnına uyuduğumu bilmem . Başarı odaklıyım . Benim çözemediğim bir soruyu başkası çözerse günlerce kendimi cezalandırırım .
Bir sevgilim var çok yoğun bir işi var . Sürekli benimle ilgilensin istiyorum . Mesajlarında azıcık soğuk olsa beni sevmiyor gibi paranoyak düşünceler içine giriyorum .
Ondan önce 2 senelik ilişkim bitti . Bittikten sonra kendini bilmezin biri iftiralar attı . Kendimi izah bile etme gereği duymadım . Onca sıkıntı yaşadım . Hala içim sızlıyor düşündükçe ama geride kaldı biliyorum .
Her şeyi düşünmekten artık başıma ağrılar girer sık sık . Şu neden böyle dedi aslında ne demek istedi gibi .
Bunları aşmak için çok değerli önerilerlinizi merakla bekliyorum :)
Derhanede başlayacağım . Çok teşekkür ederim Allah utandırmasın inşallah .
Ya hayat kalitemi etkiliyor . O adam beni umursamazsa kimse umursamayacak gibi geliyor . Aşık falan da değilim sadece çok değer veriyorum o kadar .
Ne yapmak lazım acaba
Konuya birsey diyemiyecegimde astral seyahat oluyor mu gercekten ?:26:
astral seyahat gerçekten var mı
Derdin bir degil, birden fazla.
Karisik yazmissin. Belliki yazarken ve düsünürken birbirine baglantili yazmamissin. Bence bir uzmandan yardim alabilirsin.. senin daha önce ugrastigin hobilerden veya isinden dolayi baya bir karismis ve yipranmis olabilirsin
Valla aslinda hayatin cok guzel. isin var, sevgilin var, Allah'tan daha ne istiyorsun?
Spor yap bence, spor yaparsan sismanlama korkundan kurtulursun, rahatca yemek yiyebilirsin.
Mukemmeliyetcilige gelince, en basarili olmak yerine en mutlu olmayi hedeflesen?
Okulu bitirdikten sonra da bocalama dönemi oldu ama bunlar onunla ilintili değil sanki . Nefret ediyorum takıntılarımdan . Adamcağız 12 saat çalışıyor . Akşam eve geldiğinde bana yazmazsa whatsappta çevrimiçi olsa çıldırıyorum . Fiziksel anlamda inan etrafım tarafından beğenilen bir kadınım . Bu yalnızlık korkusu nedir ? Bana güzel bir şeyler söyle hadi dediğim bile oluyor adamcağıza :)
Bütün ailem Matematikçi . Hepsinden iyi olmam lazım . Böyle bir algı oluşturdular bizde . Her yeni gelen Matematikçi bir öncekilerden daha iyi oluyor :)
Spora başlamayı çok isterim ama o kadar zamansızım ki
Konuya birsey diyemiyecegimde astral seyahat oluyor mu gercekten ?:26:
astral seyahat gerçekten var mı
Aşırı sevilme isteğinden de kaynaklanıyor olabilir.. ama sen de gözlemlemişsindirki, bir çok erkek kızın istediği oranda ilgi göstermez, ve bir çok kız da bundan dolayı sorun çıkarır. o kısma çok takılma bence... ama çok ilgisizse, sende çok aşık değilsen yol ver gitsin...
Şimdi çıkaracak sizi astral seyahate , ayy sesli güldüm gece gece, tatlısınız siz yahu
Tibet egzersizleri...zihnimi susturan tek şey..vhalla bak
canım bu söylediğine benzer şeyleri bende yaşıyorum.sevgilimle beraberken mesela dediğin gibi online ama bana yazmıyorsa kime yazıyor diye düşünüyordum .mesela benim uyku sorunum var gece çoğu zaman zor uyurum bazen sabah ezanına kadar uyuyamam .o ise vurdumduymaz uyur yani niye beni beklemiyo diye uyuz olurdum ama ben kendimi hala haklı görüyorum tabiyki sana güzel şeyler söylemesini beklemen de çok normal aynı benim gibisin bende söylerdim çünkü kendisi bir süre sonra ilk zamanlarki gibi ilgilenmiyor.zamane erkeklerinin çoğu böyle galiba .mesela biz beraber dolaşırdık ben eve gelmek istemezdim beraber dolaşalım banklarda uyuyalım falan böyle hep yanımda olsun isterdim o da bana kızardı .üffff bir an önce yeni biri olmalı
Şimdi çıkaracak sizi astral seyahate , ayy sesli güldüm gece gece, tatlısınız siz yahu
hii oyle birsey yok yani diyorsun bi kere denedimde bisey olmadi korkuo insanYok yahu :) Psikolojik o :) . Ondan diyorum da artık geçti o işler diye
Tek kızım ben anne tarafında . Kuzenlerim teyzelerim , dayılarım , ailem hep tek kız diye bazen bunaltıcı şekilde üstüme düştüler . Alışılmış bir şey tabii . Aslında gün içinde her fırsatında aramaya çalışıyor . Çok ilgisiz bir adam değil . Aslında her gün uzun mesajlar bilmem neler istemiyorum . Ne istediğimi bende bilmiyorum :)
Sende gel elele tutuşup şimdi New York'a astral seyahat yapıcaz :) . Bağ kopar da çoluğunuz çocuğunuz ortada kalırsa karışmam
hii oyle birsey yok yani diyorsun bi kere denedimde bisey olmadi korkuo insan
Sonra batım ki'den sonra kopmuş, bir daha denemediniz mi? =)O kadar çok denedim ki . Kapıdan falan çıktım o zamanki sevgilimin evine gittim sandım. Uçuyorum sandım . Sonra baktım ki uçan benim aklımmış
Sonra batım ki'den sonra kopmuş, bir daha denemediniz mi? =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?