Tuvalet Eğitimi Bana bir fikiiirrr,😃😃

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Ksk35kskm

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2019
7
0
1
41

Kızlar bana bir fikir verin kızım 25 aylık tuvalet eğitimine başladık 1 hafta olacak bezi kendi isteğiyle attik cisi oldugunu söylemiyor ben yarim saatte bir goturdukce yapiyor yalniz ne lazimliga nede tuvalettasina tasina yapiyor kuvetin icine yapiyor lazimliga oturtuyorum oturuyor ama yapmiyor kuvete sokuyorum hemen çömesip yapiyor lazimliga nasil alistira bilirim bide gece de bez baglamiyorum hep altina kaciriyor gecede 3 kere ust bas degistiriyoruz bana fikir verirseniz sevinirim.simdiden teşekkürler

Once gunduz kullanimini kesin. Birakin yapsin, cezalandirmayin, Ancak pisik olmayacak kadar islak kilodu ile kalmasini saglayin. Bu onu rahatsiz edecektir. Her cisini yaptiginda tuvalete goturun , yapmasi onemli degil. 2-3 aya kadar kendiliginden alisacaktir. Alisinca gecede kilotla yatirabilirsiniz

Once gunduz kullanimini kesin. Birakin yapsin, cezalandirmayin, Ancak pisik olmayacak kadar islak kilodu ile kalmasini saglayin. Bu onu rahatsiz edecektir. Her cisini yaptiginda tuvalete goturun , yapmasi onemli degil. 2-3 aya kadar kendiliginden alisacaktir.
Gündüz çişini altina yapmiyor zaten tuvalete yapiyor sadece kakasini altina yapiyor ozamanda guzellikle anlatiyorum soyle annecim bak tamammi dedigimde tamam diyor gece sıkıntımız var altina yapiyor karasiz kaldim gece bezlesem sabah cikarsammiki acaba🤔

Back
X