- 19 Aralık 2011
- 1.742
- 34
- 113
- 33
- Konu Sahibi CitirTurtam
-
Kitabını okumuştum, şuanda da filmini izliyorum
Secret'e inanıyorum ama yapılması zor gibi geliyor
Gerçekten odaklanmamız lazım ki olumlu düşünelim
Ki istediklerimizi kendimize çekebilelim..
Bende izledim o filmi hatta defalarca izledim ve uydurma birşey değil o doğrı çekim yasası diye birşey var quantum fiziğide bunu destekliyor
Dün bu konuyu okuduğumdan beri bahsettiğiniz şeyi yapmaya çalışıyorum.Ne kadar becerebiliyorum bilmiyorum ama olmasını istediğim konu hakkında olumlu cümleler kurunca mutlu olduğumu hissettim.Birden gülümsüyorum=)
Bu işe ben de birara merak salmıştım.
Ama beni kurtaran enerjiden öte dualarım oldu.
Şükürler olsun halime...
Peki ilgilenmiyormusun artık bununla? Yanı sırf bu konuya yönelik soruyorum. Olumlu sonuçlar alamadın mı?
Yaşayabildiğimiz her saniyeye şükürler olsun
Yok ilgilenmiyorum.
Öyle güzel dualar öğrendim ki ve o duaların hayatımdaki kocaman değişimlerine tanık oldum ki.
Anladım ki beni ancak dualarım kurtarıyor.
İlk başta zor geliyor evet, fakat kendini alıştırdığun zaman kendiliğinden olumlu düşünüyorsun hiç farkına varmadan :) bende bir hafta sürdü. İçim okadar rahat ki anlatamam. Allahın izniyle namazıma da başlayıp öbür dünyaya olan borçlarımı yavaş yavaş ödeyeceğim. Ne kadar erken başlarsan okadar iyi, her gün kârdır.
Duaların (dualarımız) her daim kabul olur İnşallahYok ilgilenmiyorum.
Öyle güzel dualar öğrendim ki ve o duaların hayatımdaki kocaman değişimlerine tanık oldum ki.
Yok ilgilenmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?