Hayir ilgisi var farkediyorum ama onun karekterinde biriyle (cok rahat) yapamayacagimi biliyorumSana ilgisi olmadgni dusundugn icn mi aklindan cikarmak istiyorsun.
O zaman uzaklas, goz goze gelme once kafanda net bitirmen gerek , iliskinin icine girdikten sonra vazgecmesi cok daha zor oluyor o zaman hic bitiremezsin.Hayir ilgisi var farkediyorum ama onun karekterinde biriyle (cok rahat) yapamayacagimi biliyorum
Bende dediginiz gibi yapiyorum ama kasilyorum gordukce kendim gibi olamiyorumO zaman uzaklas, goz goze gelme once kafanda net bitirmen gerek , iliskinin icine girdikten sonra vazgecmesi cok daha zor oluyor o zaman hic bitiremezsin.
Oyle yapiyorum suanda ama hep ayni yerdeyiz ister istemez karsilasiyoruzTakinti haline getirdigini fark ettiysen aşman uzun sürmez . Genelde takinti degil aşk diye diretirler bu daha da zorlaştirir . Ayni ortamda bulunmamaya çaliş , dikkatin dagiliyorsa uzaklaş oradan , etrafta gozlerin onu ariyorsa kendini mesgul edecek bir şey bul. Zamanla bir sey yapmak zorunda kalmazsin zaten ne etki olur ne de tepki.
14 demek istedin inşallah
Boş yapma14 demek istedin inşallah
boş yapma derken? burdan bile belli neyin ne olduğu.büyümezsen daha çok 14 zannedilirsin.Boş yapma
kimse ders calis dememiski Allah seniOf şu kadınlar kulübünün hemen dersçi takımı geldi.
Burdan soru açacaklara sesleniyorum kızlar aman öğrenciyim demeyin sakınYoksa ilk cevap “cnm derslerin” olur
Eğer hoşlanmıyorsanız başkalarıyla konuşun. Onun olduğu ortamlardan uzak durun. çivi çiviyi söker diye bir şey var. Başka birilerinden hoşlanmaya bakın, tanışın, görüşün. Uçar gider.
boş yapma derken? burdan bile belli neyin ne olduğu.büyümezsen daha çok 14 zannedilirsin.
[/QUOTE
Belirtilen bir seyi kucuk gorerek mi siz yasinizi belli ediyosunuz bos yapmiyosaniz, beyninizi kullanmanizi tavsiye ederim
Dediginiz gibi yapicam baska biriyle onu unutmak icin konusamam ama diger dedikleriniz aklimdaOf şu kadınlar kulübünün hemen dersçi takımı geldi.
Burdan soru açacaklara sesleniyorum kızlar aman öğrenciyim demeyin sakınYoksa ilk cevap “cnm derslerin” olur
Eğer hoşlanmıyorsanız başkalarıyla konuşun. Onun olduğu ortamlardan uzak durun. çivi çiviyi söker diye bir şey var. Başka birilerinden hoşlanmaya bakın, tanışın, görüşün. Uçar gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?