Bana bir yardımcı olun

angel795

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2015
83
28
88
29
Merhaba ben okula giden bir ogrenciyim okulda takıntı haline getirdigim onunda bana baktıgi biri var.Ben bu kisiden kaciyorum cok rahat bi kisiligi var.Kim olursa olsun aklina ne gelorse soyluyor.Onu gorunce biriayle konusysm dikkatim dagliyor konusmayi devam ettiremiyorum.Bu kisiyi aklımdan cıkarip yoluma nasil bakabilirim:110:

Sana ilgisi olmadgni dusundugn icn mi aklindan cikarmak istiyorsun.

Hayir ilgisi var farkediyorum ama onun karekterinde biriyle (cok rahat) yapamayacagimi biliyorum
O zaman uzaklas, goz goze gelme once kafanda net bitirmen gerek , iliskinin icine girdikten sonra vazgecmesi cok daha zor oluyor o zaman hic bitiremezsin.

Takinti haline getirdigini fark ettiysen aşman uzun sürmez . Genelde takinti degil aşk diye diretirler bu daha da zorlaştirir . Ayni ortamda bulunmamaya çaliş , dikkatin dagiliyorsa uzaklaş oradan , etrafta gozlerin onu ariyorsa kendini mesgul edecek bir şey bul. Zamanla bir sey yapmak zorunda kalmazsin zaten ne etki olur ne de tepki.

Oy
Takinti haline getirdigini fark ettiysen aşman uzun sürmez . Genelde takinti degil aşk diye diretirler bu daha da zorlaştirir . Ayni ortamda bulunmamaya çaliş , dikkatin dagiliyorsa uzaklaş oradan , etrafta gozlerin onu ariyorsa kendini mesgul edecek bir şey bul. Zamanla bir sey yapmak zorunda kalmazsin zaten ne etki olur ne de tepki.
Oyle yapiyorum suanda ama hep ayni yerdeyiz ister istemez karsilasiyoruz

Her dizide karşımıza çıkan klasik seneryolar gibi serseri havalı çocuk utangaç kız çocuk kıza açılır iki gönül eğler sonra bırakır kız üzüntüden ne yapacağını bilemez çocuk kıymetini anlar evlenirler falan filan gerçek hayatta çoğu son mutlu bitmiyo ama malesef o yüzden mümkün olduğunca aynı ortamda bulunma

Of şu kadınlar kulübünün hemen dersçi takımı geldi.

Burdan soru açacaklara sesleniyorum kızlar aman öğrenciyim demeyin sakın :D Yoksa ilk cevap “cnm derslerin” olur :D

Eğer hoşlanmıyorsanız başkalarıyla konuşun. Onun olduğu ortamlardan uzak durun. çivi çiviyi söker diye bir şey var. Başka birilerinden hoşlanmaya bakın, tanışın, görüşün. Uçar gider.

Burdan soru açacaklara sesleniyorum kızlar aman öğrenciyim demeyin sakın :KK70: Yoksa ilk cevap “cnm derslerin” olur :KK70:

Eğer hoşlanmıyorsanız başkalarıyla konuşun. Onun olduğu ortamlardan uzak durun. çivi çiviyi söker diye bir şey var. Başka birilerinden hoşlanmaya bakın, tanışın, görüşün. Uçar gider.
kimse ders calis dememiski Allah seni :KK70: :KK200:

Burdan soru açacaklara sesleniyorum kızlar aman öğrenciyim demeyin sakın :KK70: Yoksa ilk cevap “cnm derslerin” olur :KK70:

Dediginiz gibi yapicam baska biriyle onu unutmak icin konusamam ama diger dedikleriniz aklimda🤗

Back
X