- Konu Sahibi DENXIXZxoxykxux
bugün tam 3 ay oldu, 3 aydır ayrıyım bitanemden. Okadar sevdim ki onu ve bir okadar da sevildim ki şimdi nasıl unuturum ben bu aşkı nasıl vazgeçerim ondan. 5 yıl sürdü ilişkimiz hep benden hiç ayrılma nolur aşkım derdi, oysa ayrılan o oldu. Bu lafı son söyleyişinden sadece 1 gün sonra bırakıp gitti beni. Hiçbirşey yapamadım paramparça oldu kalbim dondum kaldım ve tutamadım onu, gitme diyemedim. Onun beklediği hiçbirşeyi yapamadım, o terkediliş anında kilitli kaldım sanki. konuşmaya devam ettik tabi bu süre içinde de ama ne o ne de ben açmadık konuyu. Anca 1 ay sonra onu geri döndürmek için uğraşmaya başladım, ve ozaman gördüm aslında onun beni nekadar beklediğini. Gelseydin dedi, gelseydin hiçbirşey konuşmaya gerek kalmadan devam ederdi herşey. Herşey senin elinde hala herşey sana bağlı gel ve al beni, ben hep seninim ve senden asla vazgeçemem dedi. Geliyim dedim gelme dedi bu sefer de. Bir gel dedi bana bir gelme, bir dönücem dedi bir dönemem. Okadar çok karıştı ki herşey ve ben her seferinde okadar çok kırıldım ki. Ama hala uğraşıyorum onu döndürebilmek için, hala umutluyum herşeye rağmen ve hala ondan vazgeçemiyorum. Çünkü onun da beni hala çok sevidiğini biliyorum. Tek sorunum taşları doğru oynayamıyorum sanırım, çıkıp geçiyim karşına diyorum bazen, asla reddemez ozaman ama ya reddederse, işte ozaman ölürüm ben. 3 aydır ne okul ne ne iş ne de başka birşey umrumda, o olmadıktan sonra hiçbirşeyin anlamı yok ki. Kalbimdeki acı okadar fazla ki nefes almak bile çok zor artık. Baktığım her yerde onu görürken, yaptığım herşeyde biraz o varken ve onsuz nefes bile alamazken nasıl unuturum ki nasıl vazgeçerim ondan. Bana şimdi diyorki; seni çok fazla seviyorum ve bu sevda ömrüm boyunca benimle kalacak ama olmaz. Hatalı olan benim biliyorum, o 1 aylık sürede oldu ne olduysa onun aslında benim bi lafıma baktığını, bana dönmek için çabaladığını göremedim ve çok kırdım onu. Okadar çok acı çekiyordum ki herşeyin tersini anladım ve işler bu noktaya geldi. Hala konuşuyoruz arada, ben aramasam o arıyor, çok zorluyor kendini benden vazgeçmek için biliyorum o da beceremiyor, en büyük zaafı bendim ve hala da benim ve oyüzden mutlaka birşeyler olmalı. Mutlaka bir yolu olmalı onu geri döndürmenin ama ben bulamıyorum, bana bir yol gösterin arkadaşlar nolur, ne yapmalıyım ben?
Son düzenleyen: Moderatör: