• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana bir yol gösterin!!!!!!

zilan.z

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
14
0
86
Almanya
merhaba,
esimle 1aydir evliyiz ve onu cok seviyorum ve cokda kiskaniyorum.

ben hic diskoya gitmedim ve esim beni yarin diskoya götürmek istiyo ama ben geri vaz gectim cünkü orda ister istemez kizlara bakcak bende cok kiskanicam.......

:çok üzgünüm:kiskanmamam icin ne yapmam lazim bi sey yapilrimi kiskancliga karsi??????????

gitsem kiskancilktan ölcem, gitmessem icim rahat etmez

ama ben gitmessemde arkadaslariyla gidicek onu yanliz göndersem mi??? yoksa bende gitsemi bilmiyorum

"lütfen bana yardimci olun"

ilk yorum benden sanırım...
canım illa gidecekse kesinlikle yalnız gönderme.daha 1 aylık evlisin,arkadaş ortamına girip kaynaşmaya çalış,yoksa seni arkadaşlarıyle arasına mesafe sokan insan olarak görmeye başlar.eğer kıskançlıksa problemin sen de tak takıştır,güzelce giyin ilgisini çek

Disco mu kaldı yahu???:roflol:
Neyse konuya gelince,kızlar sadece discolarda değil hayatın her alanında var..
Adam bakacaksa metroda da bakar markette de...
Kendinize güvenin,çevreyi boşverin..:lepi:

ay canim sende..kiskanacak ne var ki bunda...kimsye bakmasin diye gozunu bagla bari....yani insan ister istemez bakar etrefina...guven birez kendine..

Ne kadar kıskanırsan o kadar bakar at kafandan bu dÜŞÜnceyı yoksa yandın

valla sorularından başım döndü inanki, öylemi olsa böylemi, şöylemi, yoksa böylemikafamçokkarıştı

Git tabiki, o da seni kıskansınzemuszemus

ben derimki biraz kendinden emin ol sende suslen puslen gir kocani koluna gir o ortama yapaqcak bisey yok adam seviyorsa gitmezsen yalniz gidecektir bu daha tehlikeli zor bi durum allahtan benim esim sevmiyor o ortamlari sevmiyorum ben cunku

Disco mu kaldı yahu???:roflol:
Neyse konuya gelince,kızlar sadece discolarda değil hayatın her alanında var..
Adam bakacaksa metroda da bakar markette de...
Kendinize güvenin,çevreyi boşverin..:lepi:

yaa se ne anlarsın anca rakı-balık bil sen.
mor toplu discolardan haberin bilem yok cahal kadın nolcek.. :dilcikar:

konu sahibi gitmeyin bence discoya. hatta kocanı camsız bi odaya kapat yemini suyunu ver orda yaşasın. başka çaresi yok bu kadın görmeme işinin çünkü
:delphin:

yaa se ne anlarsın anca rakı-balık bil sen.
mor toplu discolardan haberin bilem yok cahal kadın nolcek.. :dilcikar:

konu sahibi gitmeyin bence discoya. hatta kocanı camsız bi odaya kapat yemini suyunu ver orda yaşasın. başka çaresi yok bu kadın görmeme işinin çünkü
:delphin:

ay güldürdün beni allahda seni güldürsün canim benim.kaydirigubbakcemile3 valla gidicem yarin hemen güzel giycek biseyler alcam kocami koluma takicam gidicem kendime güvenmem lazim. kendime hic güvenim yokmus

en buyuk hastalıga yakalanmıssınız
tedavısı cok zor..
kendınıze guvenınız yok sanırım once kendınzıe guvenın ..
ve ben olsam dıskoya degılde bı eglence kulubune esımle muhakkak gıderım..
suslenıp puslenıp bakem gozu goruyomu baskasını..
bı bayan olarak bence once kendınzıe guvenmelısınız..
bellı sureden sonra esınız sıkılabılır bu durumdan..

en buyuk hastalıga yakalanmıssınız
tedavısı cok zor..
kendınıze guvenınız yok sanırım once kendınzıe guvenın ..
ve ben olsam dıskoya degılde bı eglence kulubune esımle muhakkak gıderım..
suslenıp puslenıp bakem gozu goruyomu baskasını..
bı bayan olarak bence once kendınzıe guvenmelısınız..
bellı sureden sonra esınız sıkılabılır bu durumdan..

evet dogru yok karar verdim niye güvenmim canim daaha 20 yasindayim güzelim ama bazen bende öyle oluyo cok kötü hissediyorum kendimi komplex bu galiba :utangac:

hay Allah, bence gitmeyin,eşiniz arkadaşlarıyla yalnız gitsin,siz de sabaha kadar kurun kurun,o gelince de sağlam bir kavga patlatın....
kardeşim böyle şeyleri kendinize dert ediyorsanız,bu durumlar karsısında nasıl davranacağınızı bilmiyorsanız neden evlendiniz pardon?

Orada kız kesmeye değil eğlenmeye gidiyor insanlar. Git müziğini dinle danset bol bol eşinle eğlen gel, ya boşver kim kime bakmış bakacak olan adam her yerde her türlü bakar diskoyu barı beklemez.
:lepi:

Amaaan birakin ya su adamlari söyle havalara cikarmayi...
Birakin o sizi kiskansin, o korksun endiselensin sizi kaybetmekten...
Bayan olan sizsiniz, unutmayin:lepi:

Böylesine her şeyi kıskanmak bir rahatsızlıktır, bence tedavi olun. Kıskanmanın dozu kaçarsa, huzurunuz da kaçar. Eğer eşinize ve kendinize güvenmiyorsanız bir uzman yardımı alın.

Back
X